Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Originally posted by Dušan

Mašinka: mě Mi taky nejede,rok po vylágrovynym motoru mi prask rozvoďák a přepichově se to potkalo.Ten motor mi nepříde jako držák...

ty jo tak to je smula :-((((

Odesláno

Rozvodák to chce hlídat a když nevíš jak je tam dlouho tak radši vyměnit. Bylo to první co jsem řešil.

Odesláno

rozvoďák byl asi rok starej a bylo na něm nalítáno cca 20tis. km stalo se mi to na volnoběh při jízdě z dlouhýho kopce,rozsvítila se palubka(stop,mazání,atd),dojel sem ke krajnici a konec.Vůbec si to nedokážu vysvětlit....

Odesláno

rozvodovej remen je dobry koupit s kevlarovyma vlaknama /stoji tak 2k, ale vyplati se to/... co jina kara?

Odesláno

2:206WRC- já sem z Mí16 spokojenej,spotřebu neřešim,furt pospícham a nechci se krčit v nějakym mrňavim coupe....405 je pro mě ideální

jiná kára-BMW 525i E34 (reálná);)

Guest Tomáš1
Odesláno

Jooo Míčka to jsou klenoty a T16 ještě větší. Fandové to sice občas přeženou např. T16 r.v. 93 180.000,- tak to je přehnaný.:mad:

Odesláno

Merkurek: tak např. z Annonce - Peugeot 405 MI 16, r.v. 1989, černá barva - veškeré náhradní díly z tohoto vozu: např. víko kufru s křídlem, přední blatníky, příčka nárazníků, levé přední a zadní světlo, blinkr, sahara, ventilátory, chladič, kompletní palubní deska, motor s převodovkou - najeto 170.000km (možno vyzkoušet v autě), vše dohodou. Mělník

Taky jsem tam někde viděl celé auto, proclené, bez TP, dokonce i na 4x4 se dá takhle narazit. Je to jen o ceně...

Odesláno

tomas1: jo ta cena je dost velka, ale jaxi napsal : \"jsou to klenoty\" takze za raritku si musis priplatit, nehlede na to, z ejichbylo vyrobeno jenom par tisic.....

Odesláno

Hm, Voštíku ty pořád toužíš po Mi16ce do tvé Piginy 205?

Když se podívám, co vyvedl s tímto hypermotorem Mašinka, vznáší se vzduchem 7m a to ještě s těžkým P405 ... tak tak mě přechází chu? by? si jen do takového auta sednout :P :P :P :P :P

Odesláno

oddie jasně to by bylo sehnat takovej klenot ,ale nemá mě to stejně kdo udělat každej od toho dává hnáty pryč přehodit motor tak jsem usoudil že si nechám své dobré GRIčko ... Jinak oddie viděl jsem se s Vencou super chalan .. :D

Odesláno

Merkurek: já vím, už jsem s ním mezitím mluvil. V těch Rokycanech jsem byl tehdy v šest ráno, tak jsem ti radši ani nevolal...

Ten inzerát z Annonce, co jsem sem dával, byla zřejmě řacha na bok - to je ideální kup, když to má ještě v autě a může to nastartovat a předvést... záleží na ceně. Pak tam taky bylo proclené kompletní Mi16 ve 4x4 za 17tis, to už je dost podezřelá cena.

Přehazovat tenhle motor musí být asi dost na ho..., kvůli těm svazkům elektriky. To chce mít obě ty auta na dílně vedle sebe, a přehazovat to rovnou - představa, že to u někoho vyrvu, naházím do krabic, a pak budu hledat, co kam patří, brrr...

Odesláno

marda: vostik a i jini uz videli, ale tebe jsme jeste nevideli :):D

Jinak svezeni z 205 MI16 je dost kuuuuul od takovych 4500 ot/min a od 5500 je to raketa a prekracuje to 3. svetelnou rychlost... uz se tesim :) az to budu mit taky... (BRZOOOOOOO)

BTW: potrebuju zadni kotoucovou napravu na 205/309 a predni GTI napravu..... muzu vymenit za 100% dobrou PN z obyc 205 a trosicku kleklou na leve strane ZN, ale na 13\" to poznat nebude :) (s novyma z. brzdama krome bubnu......

KDO NABIDNE :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...