Petav Odesláno 26. srpen 2006 Odesláno 26. srpen 2006 Ahoj, mě se daří za posledních 8.000 hodně po Praze za 8,4. Vcelku jsem spokolenej:papa Citovat
MJSytic Odesláno 26. srpen 2006 Odesláno 26. srpen 2006 Původně zaslal: srsen Původně zaslal: MJSytic Ty woe, nějakej new motor:mrk TDI v peugeotu ... No dobře no. Je to jenom TD, turbo diesel. Sem se přepsal no.... No já jen, že to máš i v popisu, tak to asi bude fakt novej motor Citovat
srsen Odesláno 27. srpen 2006 Odesláno 27. srpen 2006 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: srsen Původně zaslal: MJSytic Ty woe, nějakej new motor:mrk TDI v peugeotu ... No dobře no. Je to jenom TD, turbo diesel. Sem se přepsal no.... No já jen, že to máš i v popisu, tak to asi bude fakt novej motor No abych byl přesnej, tak podle originální TP ještě z Rakouska, tak je to přesněji 2.1 SVDT;) Citovat
simas Odesláno 27. srpen 2006 Odesláno 27. srpen 2006 ja jezdim tak za 6.8l (prumerna co ukazuje PC). Ve skutecnosti to sedi. Jezdim na kratsi vzdalenosti a obcas s privesem. Uz jsem se stim dostal aj na 4.9l na trase brno-kolin a zpet. To bylo ale jen jednou-nevyuzival jsem moc silu toho motoru. Ted si uz moc pozor nedavam a stou spotrebou jsem spokojeny (no kdyby to jezdilo na vodu nebo vzduch tak je to jeste lepsi) Citovat
bedo Odesláno 30. srpen 2006 Odesláno 30. srpen 2006 Pani, vcera som sa vratil s raftovacky v rakusku, plne nalozene auto, 4 osoby celu cestu zaplnuta klima, 1020 km polovica z toho po alpach a spotreba na palubnom 4.9l .. vcelku slusne nie? Citovat
Semafor Odesláno 30. srpen 2006 Odesláno 30. srpen 2006 mesto do 10l (lehka noha) venku 7-8l 406 2.0i automat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.