Guest minimaxa Odesláno 8. srpen 2006 Odesláno 8. srpen 2006 hihi, co tam bylo včera, to fakt nevím, bohužel sem měl jiný starostě a slunko tu svítí Citovat
Medvěd Odesláno 9. srpen 2006 Autor Odesláno 9. srpen 2006 Důležité!!! Dnes (9.8.) došlo k zaplnění lůžek na cca 98% - přihlásila se ale ještě čtveřice lidí z Plzně, kteří by měli zájem o ubytování lidí v chatce - nemohli by se Minimaxa + 1 a Driver s Acemanem nebo David Hýsek + 1 a Pavel + 1 rozdělit někam na přistýlky??? (Samozřejmě není nutné, jen dotaz do pléna) Citovat
Guest minimaxa Odesláno 10. srpen 2006 Odesláno 10. srpen 2006 Minimaxa + 1 půjdou do stanu!!! děkovat mi nemusíš :D:D Citovat
Medvěd Odesláno 11. srpen 2006 Autor Odesláno 11. srpen 2006 Tak ubytování na srazu vypadá PŘEDBĚŽNĚ takto (samozřejmě v případě nesouhlasu se v rámci možností pokusíme o zjednání nápravy). Červeně jsou zatím neobsazená (v případě Zobyho, rodiny Kebrtů a JirkyP s VerunkouK nepotvrzená) místa. Zeleně budou uvedeni ZAPLACENÍ účastníci, kteří se již o svou postel nemusí bát. V 10 chatkách jsou 4 lůžka + 2 přistýlky (zatím jsme je neobsazovali, v případě nouze bychom je po dohodě obsadili - vypadá to vážně, začněte se připravovat a přemýšlet, koho byste u sebe na chajdě 2 - 10 ještě snesli) Chata 1. - Medvěd, Helča Chata 2. - Zdek + 1, Chata 3. - Jiří Wolf, Ch.i.n.ch.i.l.a, Zoby + 1 Chata 4. - Autoškolič Dodo, Kirra, Tommy 306, Doly Chata 5. - Boltn 406 + 3 Chata 6. - David Hýsek + 1, Pavel + 1 Chata 7. - Petr Tvaróg + 2, John Chata 8. - Radek V. + 1, Dave_k, Aluška Chata 9. - Garfield, Odie , PetaV + 1 Chata10. - Dariska, Zipík, Markétka, Neon Buňka 1. - Vvitty, Bohouš 205 GTI, Kebrke + brácha Buňka 2. - Tazman, Péťa, JirkaP, VerunkaK Buňka 3. - Béďa, MK 405, Ota, Opron Buňka 4. - Deutsche freunden Buňka 5. - Jepík + 2, Driver, Aceman 206 Takže 100% stav ubytování - děkuju Minimaxovi za uvolnění místeček (nakonec tam asi bude Zdek s miminem), proto jsem i Drivera a Acemana přesunul k Jepíkovi. Pokud Zdek využije pohostinnosti nabízené Péťou, pak chatku č. 2 obsadí plzeňská skupina vedená Kámoškou. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 11. srpen 2006 Odesláno 11. srpen 2006 Medvěde, ještě by to chtělo doplnit o přehled lidí ubytovaných ve stanech. Citovat
aka Odesláno 11. srpen 2006 Odesláno 11. srpen 2006 mini, vyzadujes i mapku, kde ty stany budou, aby vsichni vedeli kde se hledat? Citovat
Péťa Odesláno 11. srpen 2006 Odesláno 11. srpen 2006 Původně zaslal: minimaxa Medvěde, ještě by to chtělo doplnit o přehled lidí ubytovaných ve stanech. Stany musí být vlastní, to znamená, že to nemusíme řešit. PS: Méďa je na Slovači. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 12. srpen 2006 Odesláno 12. srpen 2006 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: minimaxa Medvěde, ještě by to chtělo doplnit o přehled lidí ubytovaných ve stanech. Stany musí být vlastní, to znamená, že to nemusíme řešit. PS: Méďa je na Slovači. Jo jo, vím že odjel, včera mi volal. Ohledně stanů mi jde o to, aby lidé kteří budou ve stanech věděli, že jsou přihlášeni, že mají popř. zaplaceno (stejně tak jako chataři a buňkaři!) a uvidí se kolik nás tam skutečně bude. Proto žádám o doplnění i stanařů [upravil dne 12.8.2006 minimaxa] Citovat
Bohouš Odesláno 14. srpen 2006 Odesláno 14. srpen 2006 Tak já děkuji za předpřidělení ubytování a potvrzuji účast. Já jedu na 100%, pravděpodobně pojede i přítelkyně a bratři..... Peníze posílám hned jak rozchodíme internetbanking, nebo jak se tomu nadává.... Citovat
Vertex Odesláno 16. srpen 2006 Odesláno 16. srpen 2006 Pokud by přijel Bohouš sám jen se Sirym, tak bych spal u nich, ale jinak budu pod širákem Citovat
Dariska Odesláno 16. srpen 2006 Odesláno 16. srpen 2006 Původně zaslal: Vertex Pokud by přijel Bohouš sám jen se Sirym, tak bych spal u nich, ale jinak budu pod širákem Neon měl spát u nás v chatce, ale asi nebude, tak tam bude místo, kdyby jsi chtěl. Přece Tě nenecháme zmrznout venku. A kdyby tam náhodou spal, tak jsou tam ještě dvě přistýlky, takže pohoda. Citovat
Vvitty Odesláno 16. srpen 2006 Odesláno 16. srpen 2006 prosim, prosim, nezodpovedny vvitty dneska poslal penize [upravil dne 16.8.06 Vvitty] Citovat
Neon Odesláno 16. srpen 2006 Odesláno 16. srpen 2006 Původně zaslal: Dariska Neon měl spát u nás v chatce, ale asi nebude, tak tam bude místo, kdyby jsi chtěl. Přece Tě nenecháme zmrznout venku. A kdyby tam náhodou spal, tak jsou tam ještě dvě přistýlky, takže pohoda. Myslim, že z čistě pořadatelskýho hlediska je lepší, abych spal u vás, než u wolfíka s chinchilou, protože když budu u vás, zbudou ve vaší chatce stále 2 místa na přistýlkách jako nouze... ale v případě, že bych byl u jirky. chinchily a spol, tak by tam zbylo místu už jenom jedno ... a lidi jezdí většinou po dvou nevim, to je jenom taková moje malá dedukce ... ale vono je to stejně jedno .. to v kolik půjdeme spát je stejně ve hvězdách... Citovat
Dariska Odesláno 17. srpen 2006 Odesláno 17. srpen 2006 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: Dariska Neon měl spát u nás v chatce, ale asi nebude, tak tam bude místo, kdyby jsi chtěl. Přece Tě nenecháme zmrznout venku. A kdyby tam náhodou spal, tak jsou tam ještě dvě přistýlky, takže pohoda. Myslim, že z čistě pořadatelskýho hlediska je lepší, abych spal u vás, než u wolfíka s chinchilou, protože když budu u vás, zbudou ve vaší chatce stále 2 místa na přistýlkách jako nouze... ale v případě, že bych byl u jirky. chinchily a spol, tak by tam zbylo místu už jenom jedno ... a lidi jezdí většinou po dvou nevim, to je jenom taková moje malá dedukce ... ale vono je to stejně jedno .. to v kolik půjdeme spát je stejně ve hvězdách... Asi tak nějak. Každopádně tři místa tam jsou. Když tam budeš spát ty a vertex, tak tam pořád jedno zůstane. Citovat
Vertex Odesláno 17. srpen 2006 Odesláno 17. srpen 2006 Ok, sice mi spaní venku nevadí, ale při tomhle počasí jde jen těžko říct, jak bude v září Citovat
aka Odesláno 17. srpen 2006 Odesláno 17. srpen 2006 Původně zaslal: Neon Myslim, že z čistě pořadatelskýho hlediska je lepší, abych spal u vás, než u wolfíka s chinchilou, protože když budu u vás, zbudou ve vaší chatce stále 2 místa na přistýlkách jako nouze... ale v případě, že bych byl u jirky. chinchily a spol, tak by tam zbylo místu už jenom jedno ... a lidi jezdí většinou po dvou nevim, to je jenom taková moje malá dedukce ... ale vono je to stejně jedno .. to v kolik půjdeme spát je stejně ve hvězdách... a na nemky uz jsi zapomnel? Citovat
Neon Odesláno 17. srpen 2006 Odesláno 17. srpen 2006 Původně zaslal: aka a na nemky uz jsi zapomnel? Na ně myslim kudy chodim Citovat
paul jane Odesláno 18. srpen 2006 Odesláno 18. srpen 2006 No doufam ze kdyz uz to bude druzba s NDR tak to nebudou nejaky osklivy Helgy Citovat
aka Odesláno 18. srpen 2006 Odesláno 18. srpen 2006 Hele kluci a kdyz se chcete druzit s klukama z klubu, taky koukate na to, jak vypadaj?:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.