Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno

hihi, co tam bylo včera, to fakt nevím, bohužel sem měl jiný starostě :aut a slunko tu svítí :potlesk

Odesláno

Důležité!!!

Dnes (9.8.) došlo k zaplnění lůžek na cca 98% - přihlásila se ale ještě čtveřice lidí z Plzně, kteří by měli zájem o ubytování lidí v chatce - nemohli by se Minimaxa + 1 a Driver s Acemanem nebo David Hýsek + 1 a Pavel + 1 rozdělit někam na přistýlky??? (Samozřejmě není nutné, jen dotaz do pléna)

Odesláno

Tak ubytování na srazu vypadá PŘEDBĚŽNĚ takto

(samozřejmě v případě nesouhlasu se v rámci možností pokusíme o zjednání nápravy).

Červeně jsou zatím neobsazená (v případě Zobyho, rodiny Kebrtů a JirkyP s VerunkouK nepotvrzená) místa.

Zeleně budou uvedeni ZAPLACENÍ účastníci, kteří se již o svou postel nemusí bát.

V 10 chatkách jsou 4 lůžka + 2 přistýlky (zatím jsme je neobsazovali, v případě nouze bychom je po dohodě obsadili - vypadá to vážně, začněte se připravovat a přemýšlet, koho byste u sebe na chajdě 2 - 10 ještě snesli)

Chata 1. - Medvěd, Helča

Chata 2. - Zdek + 1,

Chata 3. - Jiří Wolf, Ch.i.n.ch.i.l.a, Zoby + 1

Chata 4. - Autoškolič Dodo, Kirra, Tommy 306, Doly

Chata 5. - Boltn 406 + 3

Chata 6. - David Hýsek + 1, Pavel + 1

Chata 7. - Petr Tvaróg + 2, John

Chata 8. - Radek V. + 1, Dave_k, Aluška

Chata 9. - Garfield, Odie , PetaV + 1

Chata10. - Dariska, Zipík, Markétka, Neon

Buňka 1. - Vvitty, Bohouš 205 GTI, Kebrke + brácha

Buňka 2. - Tazman, Péťa, JirkaP, VerunkaK

Buňka 3. - Béďa, MK 405, Ota, Opron

Buňka 4. - Deutsche freunden

Buňka 5. - Jepík + 2, Driver, Aceman 206

Takže 100% stav ubytování - děkuju Minimaxovi za uvolnění místeček (nakonec tam asi bude Zdek s miminem), proto jsem i Drivera a Acemana přesunul k Jepíkovi. Pokud Zdek využije pohostinnosti nabízené Péťou, pak chatku č. 2 obsadí plzeňská skupina vedená Kámoškou.

Guest minimaxa
Odesláno

Medvěde, ještě by to chtělo doplnit o přehled lidí ubytovaných ve stanech.

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Stany musí být vlastní, to znamená, že to nemusíme řešit.

PS: Méďa je na Slovači.

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: Peta

Původně zaslal: minimaxa

Stany musí být vlastní, to znamená, že to nemusíme řešit.

PS: Méďa je na Slovači.

Jo jo, vím že odjel, včera mi volal.

Ohledně stanů mi jde o to, aby lidé kteří budou ve stanech věděli, že jsou přihlášeni, že mají popř. zaplaceno (stejně tak jako chataři a buňkaři!) a uvidí se kolik nás tam skutečně bude. Proto žádám o doplnění i stanařů :roker

[upravil dne 12.8.2006 minimaxa]

Odesláno

Tak já děkuji za předpřidělení ubytování a potvrzuji účast. Já jedu na 100%, pravděpodobně pojede i přítelkyně a bratři.....:roll:papa

Peníze posílám hned jak rozchodíme internetbanking, nebo jak se tomu nadává....:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Pokud by přijel Bohouš sám jen se Sirym, tak bych spal u nich, ale jinak budu pod širákem

Neon měl spát u nás v chatce, ale asi nebude, tak tam bude místo, kdyby jsi chtěl. Přece Tě nenecháme zmrznout venku. ;) A kdyby tam náhodou spal, tak jsou tam ještě dvě přistýlky, takže pohoda.

Odesláno
Původně zaslal: Dariska

Neon měl spát u nás v chatce, ale asi nebude, tak tam bude místo, kdyby jsi chtěl. Přece Tě nenecháme zmrznout venku. ;) A kdyby tam náhodou spal, tak jsou tam ještě dvě přistýlky, takže pohoda.

Myslim, že z čistě pořadatelskýho hlediska je lepší, abych spal u vás, než u wolfíka s chinchilou, protože když budu u vás, zbudou ve vaší chatce stále 2 místa na přistýlkách jako nouze... ale v případě, že bych byl u jirky. chinchily a spol, tak by tam zbylo místu už jenom jedno ... a lidi jezdí většinou po dvou :myslim nevim, to je jenom taková moje malá dedukce ... ale vono je to stejně jedno .. to v kolik půjdeme spát je stejně ve hvězdách...:roll

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Původně zaslal: Dariska

Myslim, že z čistě pořadatelskýho hlediska je lepší, abych spal u vás, než u wolfíka s chinchilou, protože když budu u vás, zbudou ve vaší chatce stále 2 místa na přistýlkách jako nouze... ale v případě, že bych byl u jirky. chinchily a spol, tak by tam zbylo místu už jenom jedno ... a lidi jezdí většinou po dvou :myslim nevim, to je jenom taková moje malá dedukce ... ale vono je to stejně jedno .. to v kolik půjdeme spát je stejně ve hvězdách...:roll

Asi tak nějak. Každopádně tři místa tam jsou. Když tam budeš spát ty a vertex, tak tam pořád jedno zůstane. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Neon

a na nemky uz jsi zapomnel?:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...