Banato Odesláno 1. duben Odesláno 1. duben Zdravím, Manželce se povedlo trošku ťuknout přední nárazník na naší 207sw. Je to před face a tak jsem si říkal, že bych to vyměnil za po face nárazník. Je to u tohodle auta možné? Konkrétně za tenhle kus https://www.ivraky.cz/produkty/predni-naraznik-peugeot-207-cerveny-sport-s-mlhovkami-15120-4360?srsltid=AfmBOoqIwwfaoE98fdvaJX40vZHOlnBtizPbkJHYOnTzIEjfAVge2eIvdkU Bohužel nemám mlhovky ve výbavě, takže by zůstaly nezapojené. Případně, daly by se mlhovky u auta dodělat? Děkuji za rady a tipy! Citovat
Banato Odesláno 1. duben Autor Odesláno 1. duben Ty mlhovky, dají se udělat doma v garáži a nebo by bylo lepší to dát nějakému servisu? Citovat
ChouLu Odesláno 1. duben Odesláno 1. duben Je potřeba originalní diagnostika k dokodování Odkud jsi? Citovat
Banato Odesláno 1. duben Autor Odesláno 1. duben Ja bych se bez mlhovek obešel, ale když ten nárazník je v červené jen s mlhovkama. A já nemám rád, když mám na autě něco, co není funkční a zaple. Citovat
PaKr Odesláno 1. duben Odesláno 1. duben Tak hlavně s "neaktivními " mlhovkami bys neměl projít stk. To už by bylo lepší je sundat a dát místo nich denní led Na to by měl stačit i "čínský " diagbox když si uděláš výlet, tak to klidně zkusím @ChouLu a jak je to s bsm? Nemusí se taky měnit? Citovat
ozzy56 Odesláno 1. duben Odesláno 1. duben jojo, co je na autě namontované musí na STK svítit, musí být funkční--to denní svícení je dobrý nápad osobně mlhovky nechci, bo jak často se využijí ?? Citovat
ChouLu Odesláno 2. duben Odesláno 2. duben před 17 hodinami, PaKr napsal: Tak hlavně s "neaktivními " mlhovkami bys neměl projít stk. To už by bylo lepší je sundat a dát místo nich denní led Na to by měl stačit i "čínský " diagbox když si uděláš výlet, tak to klidně zkusím @ChouLu a jak je to s bsm? Nemusí se taky měnit? ne, na 207 se už verze BSI kvuli mlhám neřeší Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.