Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,
právě mi volali od Federal Cars kam od začátku jezdím, že mám prasklý blok motoru 😭 . Po sto kilometrech zmizí náplň chladiče. Nabídli že za 150k dají nový 😂.

Co poradíte pražákovi jak to vyřešit? Jestli to dává smysl nechat někde opravit (jak a kde?), nebo zamáčknout slzu a zbavit se toho jako celku (jak a kde?). Hledám řešení nejlépe na "klíč".

Jedná PEUGEOT I 508 SW GT 2.0 BlueHDI 180 AT6 z roku 2017 najeto má cca 130k.

Předem díky za reakce.

Odesláno (upraveno)

pokud kapalina vyteče až po 100 km, tak bude prasklina malá a ta by se mohla dát zalepit, pokud je na vhodném místě , aby se dalo to místo na lepení připravit..., do svařování bych nešel, bo s tím mám špatné zkušenosti 

těch 150 je dobrý vtip 👍

edit:  používali jsme nějaký Loctite s kovovýma pilinama , ale přesný typ lepidla si už nepamatuju--měli jsme u mistra velký plakát firmy Loctite s jejich lepidlama a popisem kde které lepidlo použít... 

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno
Před hodinou, davidse napsal:

To auto máš od novoty nebo z bazaru a zakolik

předváděčka po jednom roce s nájezdem 25k od Federálů

Odesláno (upraveno)

No @ozzy56 bohužel těch 150 není žádný vtip Federal cars jsou autorizovaný servis tudíž oni jedou v předepsaných cenách. A moc v těch cenách není kam uhnout. 

@honyzahy hele jako jasně teď by oprava stála balík ale pořád je to auto které má budoucnost máš ho téměř od novoty takže o něm výš všechno. Za auto s takovým problémem i když má jasnou historii Ti nikdo nedá ani takový peníze že když bys k tomu přidal těch 150 ušetřených za opravu aby jsi pořídil podobné auto v tomhle věku a nájezdu.   Hoď mi prosím VIN do SZ zítra zkusíme něco vymyslet s kolegou na dílně. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

Ahoj,nevím odkud jsi,ale v Hovorcovicich u Prahy je to cca 10 km od Letňan je firma, která se zabývá výměnou vložek válců i svařováním bloků. Dělali mně  vymenu vložky válce včetně rovnání za 4500-, Kč .Je to firma Pokorný tel.mas na webu. Já bych to viděl na prasklou vložku válce.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...