honyzahy Odesláno 24. únor Odesláno 24. únor Ahoj, právě mi volali od Federal Cars kam od začátku jezdím, že mám prasklý blok motoru . Po sto kilometrech zmizí náplň chladiče. Nabídli že za 150k dají nový . Co poradíte pražákovi jak to vyřešit? Jestli to dává smysl nechat někde opravit (jak a kde?), nebo zamáčknout slzu a zbavit se toho jako celku (jak a kde?). Hledám řešení nejlépe na "klíč". Jedná PEUGEOT I 508 SW GT 2.0 BlueHDI 180 AT6 z roku 2017 najeto má cca 130k. Předem díky za reakce. Citovat
ozzy56 Odesláno 24. únor Odesláno 24. únor (upraveno) pokud kapalina vyteče až po 100 km, tak bude prasklina malá a ta by se mohla dát zalepit, pokud je na vhodném místě , aby se dalo to místo na lepení připravit..., do svařování bych nešel, bo s tím mám špatné zkušenosti těch 150 je dobrý vtip edit: používali jsme nějaký Loctite s kovovýma pilinama , ale přesný typ lepidla si už nepamatuju--měli jsme u mistra velký plakát firmy Loctite s jejich lepidlama a popisem kde které lepidlo použít... Upraveno 24. únor uživatelem ozzy56 Citovat
honyzahy Odesláno 24. únor Autor Odesláno 24. únor Před hodinou, davidse napsal: To auto máš od novoty nebo z bazaru a zakolik předváděčka po jednom roce s nájezdem 25k od Federálů Citovat
Vena garážmistr Odesláno 24. únor Odesláno 24. únor (upraveno) No @ozzy56 bohužel těch 150 není žádný vtip Federal cars jsou autorizovaný servis tudíž oni jedou v předepsaných cenách. A moc v těch cenách není kam uhnout. @honyzahy hele jako jasně teď by oprava stála balík ale pořád je to auto které má budoucnost máš ho téměř od novoty takže o něm výš všechno. Za auto s takovým problémem i když má jasnou historii Ti nikdo nedá ani takový peníze že když bys k tomu přidal těch 150 ušetřených za opravu aby jsi pořídil podobné auto v tomhle věku a nájezdu. Hoď mi prosím VIN do SZ zítra zkusíme něco vymyslet s kolegou na dílně. Upraveno 24. únor uživatelem Vena garážmistr Citovat
Hardy Zálezlice Odesláno 24. únor Odesláno 24. únor Ahoj,nevím odkud jsi,ale v Hovorcovicich u Prahy je to cca 10 km od Letňan je firma, která se zabývá výměnou vložek válců i svařováním bloků. Dělali mně vymenu vložky válce včetně rovnání za 4500-, Kč .Je to firma Pokorný tel.mas na webu. Já bych to viděl na prasklou vložku válce. Citovat
honyzahy Odesláno 24. únor Autor Odesláno 24. únor no zítra snad už budou fotky, zatím vím jen, že ho museli vyndat, aby to našli . Prý je to někde zezadu. @Vena garážmistr rozumím. jen se mi moc nechce u 9let starého auta dávat nový motor. To auto s funkčním motorem má dnes cenu max 250k... SZ posláno @Hardy Zálezlice diky za tip. Citovat
honyzahy Odesláno 6. březen Autor Odesláno 6. březen tak jsem si to dovezl ze servisu se zprávou: "porezni blok motoru-unik vody". Citovat
ozzy56 Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen a co ti řekli, že sis to zavinil sám--předpokládám ale zas ti drží protimrazovka , sorry, pokus o vtip... Citovat
honyzahy Odesláno 6. březen Autor Odesláno 6. březen tak cynický nebyli, u 9 let starého auta v pohodě řekli výrobní vada.... protože je to nic nestojí.... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.