Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čaute chalani,viete mi povedať,ktorý konektor je na čo?začalo mi rapídne vybíjať baterku,meraním som zistil,že chyba je vo vykurovaní sedačky,aj po vypnutí auta na komplet stále kúri na max,musel som to odpojiť tak zatial je to ok..ďakujem za odpoveď 🙂

20260125_112919.jpg

Odesláno (upraveno)

zdravím,áno, kliešťovým merákom som si to premeral, po odpojení sedačky, keď je auto v klude je 53mA,po zapojení sedačky 6,6A a to je sakra vela,pritom ohrem mám vypnutý na 0, čiže do rána baterka ko..zatial je to odpojené,venovať sa tomu budem,ked bude normálne počasie...len otázka bola na čo sú presne všetky tie konektory? niečo málo som už našiel,ale vy tu viete asi viacej 🙂 ale logika mi tiež hovorí,že to bude asi zalepené relé niekde,ako ste spomínal,zatial neviem kde

Upraveno uživatelem ivanko
Odesláno

ten maly je pas
ty 2 jsou asi vyhrev - jednotka by mela byt primo na sedacce 
ale to by slo dohledat v systemu 
kdyby tam byl oranzovy kabel to je airbag (ale ten muze byt v jednom konektoru jako krouceny kabel )

Odesláno

Tak tady svolávačka není , zřejmě odešla jednotka výhřevu (ta malá černá krabička , co do ní jdou tři konektory - dva jsou vývody do deček a jeden je přívod s ovládáním) Normálně by měla sedačka jít až při motoru v chodu , ale tady zřejmě došlo ke zkratování jednotky .

Odesláno

ok super..ked sa vyčasí,troška sa s tým detailnejšie pohrám..a keď tak na to pozerám,tak v sedačke airbag asi nebude,aby som si bol istý,nech ma tam niečo nevyboxuje 😃

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...