ivanko Odesláno 26. leden Odesláno 26. leden Čaute chalani,viete mi povedať,ktorý konektor je na čo?začalo mi rapídne vybíjať baterku,meraním som zistil,že chyba je vo vykurovaní sedačky,aj po vypnutí auta na komplet stále kúri na max,musel som to odpojiť tak zatial je to ok..ďakujem za odpoveď Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. leden Odesláno 26. leden Tak hledej rele nebo RJ vyhrevu bude tam slepeny kontakt v relatku, je blbost aby to topilo bez nastartovaneho auta ses is jisty ze to opravdu dela vyhrev sedacek ?? Citovat
ivanko Odesláno 26. leden Autor Odesláno 26. leden (upraveno) zdravím,áno, kliešťovým merákom som si to premeral, po odpojení sedačky, keď je auto v klude je 53mA,po zapojení sedačky 6,6A a to je sakra vela,pritom ohrem mám vypnutý na 0, čiže do rána baterka ko..zatial je to odpojené,venovať sa tomu budem,ked bude normálne počasie...len otázka bola na čo sú presne všetky tie konektory? niečo málo som už našiel,ale vy tu viete asi viacej ale logika mi tiež hovorí,že to bude asi zalepené relé niekde,ako ste spomínal,zatial neviem kde Upraveno 26. leden uživatelem ivanko Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. leden Odesláno 26. leden ten maly je pas ty 2 jsou asi vyhrev - jednotka by mela byt primo na sedacce ale to by slo dohledat v systemu kdyby tam byl oranzovy kabel to je airbag (ale ten muze byt v jednom konektoru jako krouceny kabel ) Citovat
jarokare Odesláno 26. leden Odesláno 26. leden Ahoj , napiš VIN , 207 měla svolávačku právě kvůli vybíjení aku výhřevem . Péťa a dýzl ohodnotil 2 Citovat
jarokare Odesláno 26. leden Odesláno 26. leden Tak tady svolávačka není , zřejmě odešla jednotka výhřevu (ta malá černá krabička , co do ní jdou tři konektory - dva jsou vývody do deček a jeden je přívod s ovládáním) Normálně by měla sedačka jít až při motoru v chodu , ale tady zřejmě došlo ke zkratování jednotky . Citovat
ivanko Odesláno 26. leden Autor Odesláno 26. leden ok super..ked sa vyčasí,troška sa s tým detailnejšie pohrám..a keď tak na to pozerám,tak v sedačke airbag asi nebude,aby som si bol istý,nech ma tam niečo nevyboxuje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.