Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Sice už dlouho na MS nejede žádný Peugeot, ale kvůli tomu nebudu zakládat nové vlákno. Sledujte někdo Monte Carlo? Letos je to velmi zajímavé ohledně počasí. Včera mlha, náledí, spousta odstoupení, zrušená RZ a dnes je tam nádherné zimní počasí. Do rána napadl sníh a hned se na to líp dívá. Nečekaným překvapením je pro většinu znalých zatím suverénní vedení mladého Olivera Solberga. Má luxusní náskok po 12 RZ z celkových 17 RZ, 1 minutu a 4 sekundy před druhým Evansem a třetím Ogierem. :papa

Odesláno

Tak to Oliver Solberg zvládnul. :potlesk

A uznání patří i Leo Roselovi, který dokázal porazit s Citröenem C3 Rallye 2 špičkové jezdce s auty Rallye 1 a skončil celkově na skvělém 6. místě. A také je krásné umístění Daprà se Škodou Fabia RS Rallye 2 na 8. místě. Prostě rallye je krásný sport který není vůbec nudný. :super

Byl jsem na F1 2x v Maďarsku na Hungaroringu (1986 a 1987) a to byla krásná podívaná. Ale teď už se dlouhá léta na F1 nedá dívat. Ale to je můj názor, každý má právo se dívat na to co se mu líbí a mě se jednoznačně líbí rallye. :papa

IMG_20260125_161841.jpg

Odesláno

Tak on už byl rychlý pár let zpátky, kdy dostal šanci v R1 poprvé. Jenže to vždycky rozštípal. Vrátil se do R2 a zapracoval na sobě. Samozřejmě taťka dělal co mohl - ne každý má tu možnost, aby za ním přiletěl vrtulníkem S.Loeb a učil ho jezdit na asfaltu :aut Ale talent a píli má. A když se to tak sešlo, že Kale na to hodil bobek a u Finské Toyoty bylo volno, museli toho využít :) Jinak on sám říkal, že měl kliku a ostatní smůlu, že na suchém asfaltu by byl asi bez šance. Ale to k tomu patří a je dobře, že jim do těch pořádků hrábnul a nebude nuda :super

Jinak pár poznámek. Koukat se na něj nebo na Evanse, jak se při řízení tváří, to fakt nejde :D A Ogierovi jsem to jeho "mně to nevadí - fandím mladýmu" nevěřil ani omylem ;)

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...