Cesta Odesláno 9. leden Odesláno 9. leden Zdravím kolegové Mám Scudo 2011, 120 kW, RH02, a mám problém s měřením venkovní teploty. Začalo to v květnu, kdy mi špatně měřila venkovní teplota. Následně po větším oteplení začalo měřit správně. Na podzim se situace začala objevovat opakovaně. Stavil jsem se za svým mechanikem a ten řekl že jde o čidlo venkovní teploty umístěné v pravém zpětném zrcátku. Přes svátky to došlo tak daleko, že při -2 st. C, mi teploměr venkovní teploty ukazoval až +25 st. C. Tak jsem včera vyměnil zrcátko s čidlem a zdálo se to v pořádku. Dnes ráno při nastartování mi venkovní teploměr, ale ukázal teplotu -24 st. C a po cestě do práce pak oscilovala teplota mezi -27 a -30 st.C, přitom dle meteorologických měření v té době venkovní teplota nebyla nižší než -14 st.C. Proto se chci zeptat kompetentních, jestli nebude probém ještě v něčem jiném, či neměli podobný problém a jak jej vyřešili. Díky všem Citovat
PaKr Odesláno 9. leden Odesláno 9. leden Jestli je to použité zrcátko, tak klidně tam může být taky nějaký problém. Vím, že to malá pravděpodobnost, ale stejně jsem bojoval na svojí 307. První vyměněné bylo ještě víc mimo realitu než původní, takže až další fungovalo. Akorát mám na stříbrném autě červené zrcátko, ale neřeším to. Ale ještě bych zkontroloval jestli nejsou zoxidované piny v konektoru. Citovat
Cesta Odesláno 9. leden Autor Odesláno 9. leden Nebylo použité, koupil jsem nové, typ který sedí TYC 309-0185 Citovat
martg Odesláno 20. březen Odesláno 20. březen za sebe bych zkontroloval a prostříknul kontakty ve dveřích kde se napojuje zrcátko. a ještě by čistě teoreticky mohl být prodřené vodiče určené pro to teplotní čidlo. jestli v husím krku mezi dveřmi a karoserií nebo jinde to si netroufám soudit... tohle mě zatím nezlobilo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.