Matěj177 Odesláno 15. prosinec 2025 Odesláno 15. prosinec 2025 Čau mám toho piskota 205 v 1.7 dieselu a chtel bych tam dát turbo a nevím jaký těsnění pod hlavu mám dát jestli stačí klasické nebo kovové stejnak ho budu měnit protože mi fouká hlava úplně skroucena turbo na že 405 peugeota to má stejný svody jak 205 Citovat
oddie Odesláno 15. prosinec 2025 Odesláno 15. prosinec 2025 A ty ostatní věci, co jsou k tomu potřeba, chceš řešit jak? Péťa ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 15. prosinec 2025 Odesláno 15. prosinec 2025 před 3 hodinami, Matěj177 napsal: Čau mám toho piskota 205 v 1.7 dieselu a chtel bych tam dát turbo a nevím jaký těsnění pod hlavu mám dát jestli stačí klasické nebo kovové stejnak ho budu měnit protože mi fouká hlava úplně skroucena turbo na že 405 peugeota to má stejný svody jak 205 Pokud chceš to dotáhnout do konce,dám kontakt na kamaráda, který umí, asi by poradil,ma nějaký ten motor udělaný. Co jsem u něj brzdil motory ,tak v pohodě,poslední dvoulitr mapu na Mazdě, jezdí pomalu všichni na Mazdaclanu. Atmosféry na turbo dělal tež. Trošku se v tom ještě pohybuje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.