Dany6 Odesláno 23. říjen 2025 Odesláno 23. říjen 2025 Zdravím, Jde nějak vyměnit autorádio v Peugeot 207 originál za jiné 1DIN , aby fungovalo ovládání palubního počítače ? Myslím tím nastavování hodin ? Neřeším ovládání pod volantem , to nepoužívám . Napadlo mě nechat tam i origo rádio a pod to dát to nové . Nebo jde to nějak , aby tam bylo jen to jedno ? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. říjen 2025 Odesláno 23. říjen 2025 (upraveno) Jde to udělat tak že se k tomu dokoupí kabeláž která kdysi stála asi 2500 Kč a nastavování hodin se potom provádělo přes tu páčku pod volantem včetně kompletního ovládání palubního počítače, samozřejmě fungovala i normálně na rádio , pokud by jsi ji nechtěl používat tak nemusíš. Ovšem nevím jestli ta kabeláž ještě dneska k dostání, já jí kupoval na ahifi.cz a ne všechny nabízené kabeláže tuto funkci podporují. Tady to máš popsaný a podle odkazu se to koupit dá, https://www.peugeot-club.com/topic/110678-hurvajzova-207-prodano/#findComment-1849181 Upraveno 23. říjen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Dany6 Odesláno 23. říjen 2025 Autor Odesláno 23. říjen 2025 Jak jsem psala , ta páčka je pro mě úplně nepodstatná, nepoužívám ji, takže tu klidně znefunkcnit. Proto bych tam klidně měla původní rádio a pod ním nové , jen aby šlo nastavení těch hodin Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. říjen 2025 Odesláno 23. říjen 2025 (upraveno) No nevím, dvě rádia jsou podle mě kravina, řešení ovládání nastavení palubního počítače tou páčkou je prostě ideální. Tam nejde jen o nastavení hodin, je taky potřeba se třeba podívat do výpisu chyb, Nastavit jas podsvícení, nastavení funkcí a tak dále. Jako asi by se to tam dalo dát, ale musela by se zdublovat nekterá kabeláž pro druhé rádio, Otázka je jestli by to nedělalo nějaký problémy. Zeptám se jaký je vlastně důvod tam dávat jiné rádio, tohle hraje docela obstojně a pokud jde o MP3 koupit malou krabičku i s bluetooth a handsfree která to celé postaví na úroveň dnešní doby Upraveno 23. říjen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Dany6 Odesláno 23. říjen 2025 Autor Odesláno 23. říjen 2025 Tu krabičku jsem dneska zjistila , že tam mám. Ale neblika a nejde najít pro připojení . Původní majitel říkal , že blikat nemá a že je to funkční . Právě přemýšlím, jestli teda koupit novou tu krabičku nebo vyměnit celé rádio. Vesměs mě jde jen o Bluetooth. Koupila jsem transmiter, ale zapalovač funguje jen občas a na to nemám nervy Citovat
PaKr Odesláno 23. říjen 2025 Odesláno 23. říjen 2025 Tak nejjednodušší je koupit jinou krabičku a mělo být po starostech mám u sebe a v létě jsem koupil do švagrového auta ( bohatě jsem to využil při dovolené). Nechal jsem to uvnitř palubovky a vytáhl jenom mikrofon ( na A sloupek) a usb ( a- c ) na nabíjení telefonu. Já mám teda verzi se dvěma usb ( nabíjecí a média), švagr má pouze s nabíjecím usb, ale stejně většinou poslouchám přes BT, takže pohoda Páčka pod volantem se dá vyndat, ale třeba já, většinu povelů dávám už po paměti právě přes páčku, pak jsem zmatený, když jedu autem, kde není https://levnealarmy.cz/car-audio/usb-aux-bluetooth-adapt/bluetooth-carclever/bluetooth-a2dp-handsfree-modul-pro-peugeot-rd4 Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Dany6 Odesláno 23. říjen 2025 Autor Odesláno 23. říjen 2025 Já tam mám tuto https://www.topnahradnidily.cz/bluetooth-adapter-modul-peugeot-207?gad_source=1&gad_campaignid=21490422642&gbraid=0AAAAA-BPzlNnSYC_ugkOG2_G6ccs7wKAh&gclid=CjwKCAjwpOfHBhAxEiwAm1SwEkv8acnnEmoCWrZwW8RMWyIrrT5-MJ-0DU2i7tczJNbPW42MZd2L5hoCO44QAvD_BwE Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. říjen 2025 Odesláno 24. říjen 2025 a ted dulezita vec - je vubec zapojeny? jde prepnout na AUX ? ta krabicka se tvari jako BT-Radio nebo jen MAC adresa neco ve stylu AA:BB:CC:DD:EE neni od veci proste najit nekoho kdo ji ma a vyzkouset nebo koupit novou a v pripade nefunkcnosti do 14 dnu vratit Citovat
Dany6 Odesláno 24. říjen 2025 Autor Odesláno 24. říjen 2025 Ano, jde přepnout na AUX. Minulý majitel je přijímací technik v Peugeotu , tak předpokládám , že věděl co a jak tam dává. Je to přesně to, co jsem výše posílala v odkazu Akorát mi řekl, že je to funkční jen při nastartování motoru , ale ani tak nic nevyhleda mobil Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. říjen 2025 Odesláno 24. říjen 2025 (upraveno) protoze to delas spatne nehledas mobil ale mobilem auto ale pravdepodobne je poskozene - jak rikam vyzkouset jiny Upraveno 24. říjen 2025 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Dany6 Odesláno 24. říjen 2025 Autor Odesláno 24. říjen 2025 Jj nakonec koupím nový než řešit celý rádio a jak vše zapojit , aby bylo vše funkční jak má Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. říjen 2025 Odesláno 24. říjen 2025 Pokud nastartuješ a pak dáš v mobilu vyhledat viditelná zařízení Bluetooth tak ti to nenajde? Citovat
Dany6 Odesláno 24. říjen 2025 Autor Odesláno 24. říjen 2025 Nenajde , bohužel. A při zkoumání , tak ani nebliká - myslím ta Bluetooth věcička. Co jsem koukala na YouTube, tak má modře blikat a ta moje nic, takže typuju , že je ko. Objednám novou a uvidíme Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. říjen 2025 Odesláno 24. říjen 2025 A nerozjede se až když se zvolí na radiu AUX?? Citovat
Dany6 Odesláno 24. říjen 2025 Autor Odesláno 24. říjen 2025 To tam mám samozřejmě také navolene a nic Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.