Jarrdas Odesláno 6. říjen 2025 Odesláno 6. říjen 2025 Zdravím, Prosím Vás, mám problém, že při volnoběhu jsou v autě cítit spaliny. A jelikož po otevření kapoty jsem to cítil ještě víc tak si myslím, že je to někde od vstřiku, těsnění držák apod. Tak jsem se na to chtěl podívat a už po sundaní krytu jsem viděl, že pod krytem vstřikovačů je mezera a zní jde i ten zápach a i kouř (modře označené). Po jeho oddělaní jsem byl překvapen, že díly po ním byli zanesené jakoby olejem, naftou a zapečené. To asi není normální stav? Nicméně zkoušel jsem šahat na jednotlivé vstřiky, ale žádný volný nebyl. A po nastartovaní nebylo možné přesně určit přes který to uniká. Takže asi jako další postup bych volil očistit vše pod tím krytem a pak postupně vyndat jednotlivé vstřiky, očistit je a vyměnit těsnění. Případně máte nějaký jiný nápad jak postupovat.? Řešil jste někdo stejný problém? Díky za odpovědi Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. říjen 2025 Odesláno 6. říjen 2025 Buď foukaj vstřiky, nebo ti netěsní hadičky na přepady. Citovat
tomm176 Odesláno 6. říjen 2025 Odesláno 6. říjen 2025 Takhle to u mě vypadalo, když podfukoval vstřik. Musel jsem vyměnit i kabely a přepady. Byly od toho zničené. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.