Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P508 rv 2012 vybava soundsystem JBL se zesilovacem. Jak nakonfigurovat zesilovac?

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim skupinu,

mel bych dotaz na zkusenejsi...

P508 rv 2012 vybava soundsystem JBL se zesilovacem pokud si pamatuju dobre.

Byl u me dnes chlapik, ze mu nehraje radio, vubec zadnej zvuk..ze menil jako by tu jednotku bo mu pry stara odesla...myslel jsem, ze bude stacit prepsat VIN v diagboxu coz se stalo, ale nic, ani hlasek...Infotaiment jede, radio stanice naladena, ale repraky mlci...co me trosku mate bylo, ze

diag psala, ze chyba repro.. vsechny 4, pokud jsem dal chybu smazat mam pocit, ze okamzite naskocila zpet.

zkousel jsem i test akcnich clenu.. vyskovy repo vpredu vlevo.. ticho.. stredovy vpravo.. ticho...

Pokud si myslim dobre nebude nakonfigurovaný zesilovač, ale nejak netusim kde v Diagboxu rict radiu pouzivej zesilovac.

Kdyby mel nekdo tip, navod, radu jak to udelat budu rad.

Diky predem.

Odesláno

Pokud jsem pochopil dobre, tak jo. Jednotka OE cislo 19 098 396 80. MAGENTI MARELLI/ RNEG2/ 9802655780. Pry je to nemy protoze je potreba "nekde" prepnout radio ze standard na JBL. Aby vedelo, ze ma posilat zvuk pres CAN do zesilovace... stravili jsme tim dneska 2 hodiny, ale bud to v Diagboxu nemam, ze to neumi nebo nevim kde hledat, ale nic takovyho jsme v moznostech telematiky/radia nebo zesilovace nenasli.

Odesláno

RNEG2=RT6. Asi bude špatně nakonfigurovaná dle VIN a měla by se reinstalovat :myslim  RT6 byly v autech s klasickým repro ale i s JBL. Takže pokud vzal RT6 z auta, které nemělo JBL, musí se přeinstalovat za použití VIN s JBL :nevim 

Odesláno
před 13 hodinami, MJSytic napsal:

RNEG2=RT6. Asi bude špatně nakonfigurovaná dle VIN a měla by se reinstalovat :myslim  RT6 byly v autech s klasickým repro ale i s JBL. Takže pokud vzal RT6 z auta, které nemělo JBL, musí se přeinstalovat za použití VIN s JBL :nevim 

VIN jsem jednotce telematiky/radia prepsal z puvodniho na VIN auta...preinstalovat myslis jako dat tomu RT6 takovy soft, kdy umi radio komunikovat s JBL?

Odesláno
před 13 hodinami, ChouLu napsal:

staci v audiu nakonfigurovat zesilovač ;) 

myslis v jednotce telematika/radio? ve ctvrtek jsme to hledali 2 hodiny a bud sem slepej nebo to tam neni nebo hledam spatne :( melo by to byt jednotka telematiky, opravarsky, konfigurace, ofline konfiurace, konfigurace audia a tam je je zesilovač... je mozne, ze tim, ze je z jineho auta kde jbl nebylo, ze to tam neni?

Odesláno
před 51 minutami, PetrR napsal:

VIN jsem jednotce telematiky/radia prepsal z puvodniho na VIN auta...preinstalovat myslis jako dat tomu RT6 takovy soft, kdy umi radio komunikovat s JBL?

Lukáš tomu samozřejmě rozumí mnohem víc, takže pokud tvrdí, že SW RT6 to není, tak to pusť z hlavy. Nicméně ano, tak jsem to myslel. Přeinstalovat jí v novém autě dle výbavy nového auta.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...