Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

U C8 se mi objevilo takové jemné šumění při nastartovaném motoru, které zmizí při i lehkém sešlápnutí brzdy. Předpokládám, že trochu přisává podtlakový posilovač brzd, když to má tuhle souvislost, takže mě asi časem čeká výměna. Vzhledem k tomu, že jsem to na tomhle autě ještě nedělal, měl bych dvě otázky :)

1. Na trubkách od hlavního brzdového válce jsou krátké kousky pancéřové hadice zřejmě dovolující nějaký pohyb. Dá se hlavní válec sundat a odehnout na těch hadicích bez rozpojení hydraulického . okruhu tak, aby šel posilovač vyměnit? Od pohledu to vypadá, že by to jít mohlo, zajímá mě to reálně, jestli to už někdo dělal. Ušetřilo by to následné odvzdušňování celých brzd...

2. Při výměně posilovače se při montáži hlavního válce na posilovač něco seřizuje (na tlačné tyčce), nebo je to prostě jen výměna kus za kus bez dalších starostí?

Díky.

Odesláno

na c8 jsem menil hl brzd valec , vuci posilovaci to bylo jen o přiložení na díru. 

posilovač z druhe strany bude mit na tyčce jen čep do pedalu, nejvetsi oser kdyz sem menil posilovac na 207 ,myslim ze to bude stejne , byla montaz na ty ctyri srouby , sam to nedas , musi ti nekdo od motoru tlacit posilovac na mot prepazku, u 807 pocitam ze bude na*neumím psát slušně pristup pod palubku na ty ctyri matky.

jinak 207 mela taky ty pancerovane opletene brzd trubkohadice a slobto hezky vyhnout , a posilovac vyndat bokem ale ja mel v tu chvily venku prevodovku a vse zbyle okolo. 

u 807 kdyz sundas bago s pylakem tak mista by melo byt dost ale ja mel V6 , ty mas naftu tam nevim jak to vypada.

Ps mozna k posilovaci vem nove pripojeni podtlak hadice , to koleno co se vsunuje do posilovace, u 207 to bylo uz vytvrzeno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...