Tomdlouhan Odesláno 16. srpen 2025 Odesláno 16. srpen 2025 Zdravim. Asi uz to bylo. Pojede radio RD 4 v Pe 206+ 2010. Pripadne RD45. Bude ukazovat display to co ma nebo je treba ho vymenit. Dle informaci konektory by nely byt stejne ISO . Napajeci a pro repro. Dekuji za odpoved Citovat
Tomdlouhan Odesláno 18. srpen 2025 Autor Odesláno 18. srpen 2025 Dekuji. Za odpoved. Zeptam se znovu vymena je kus za kus nebo se musi upravit kabel. Dekuji Citovat
ChouLu Odesláno 18. srpen 2025 Odesláno 18. srpen 2025 Pokud jsou teď hodiny, tak se musí tahat kabely a měnit konektor, pokud je tam normální display, tak kus za kus oboje ale samozřejmě je potřeba dokodovat do auta Citovat
Tomdlouhan Odesláno 18. srpen 2025 Autor Odesláno 18. srpen 2025 Dekuji za info . U me je to ta druha varianta , ted mam pouze hodiny . Predpokladam ze je to dost prace , uz si to nekdy delal co to vse obnasi , proedpkladam ze se to musi dopsat do auta a natahat draty ten konektor se da sehnat pripadne , a dispaly ma jaky oznaceni prdpokladam ze C . Dekuji za odpoved . Citovat
Ferry Odesláno 21. srpen 2025 Odesláno 21. srpen 2025 no RD3 ma klasicke 2 ISO konektory, jeden napajeci a jeden pro reproduktory. RD4 a RD45 uz ma tzv. Quadlock konektor, coz je takova velka kostka s aretacni vyklopnou packou, takze je potreba bud predelat a nebo ta spravne zapojena redukce, aby sedely predevsim kabely datove sbernice. Displej C pak musi byt urcite minimalni HW a SW verze, aby podporoval napr. bluetooth u RD45. Nekde, tusim v modelech 206, je vlakno, kam jsem daval par moznych cisel tech spravnych displeju. Zkus to vlakno pohledat. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 21. srpen 2025 Odesláno 21. srpen 2025 (upraveno) A jak to tam je se sběrnicí? To má nějakou spešl CAN verzi rd3? Protože RD4/45 je CAN, RD3 byla ještě VAN ne? Celkově jsem myslel že 206 plus je ještě VAN. Upraveno 21. srpen 2025 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Ferry Odesláno 21. srpen 2025 Odesláno 21. srpen 2025 s tou sbernici me to taky napadlo, ale nevim, co je u 206+ zavedeno. Jestli existovala i CAN-CAN verze RD3 radia nebo byly vsechny jen VAN-CAN Citovat
JimBeem Odesláno 27. říjen 2025 Odesláno 27. říjen 2025 Ahoj @Ferry, prolízáním fóra jsem vytušil, že se ti podařilo na tvé P206 rozjet radio RD4 namísto RD3 (RD3-01 PU-2859A L). Je potřeba převodník na sběrnici a ten sis vytvořil, nebo se něco takového dá koupit a lehce přebastlit? Nemáš o tom vlákno? Pořídil sem P206+ namísto zbořené C3 a z ní tu mám jak rádio tak displej. NIcméně C-kovej displej už sem sehnal origo z P206+ a funguje dobře. Ale pohrávám si s myšlenkou využít rádio RD4 co umí MP3 disky. A pak je to jednodušší cesta koupit z allegra BT modul pro radio RD3 a pouštět si to z mobilu.. Citovat
bfda5 Odesláno 11. březen Odesláno 11. březen Já mam VAN Based pred-facelift 307 Break. dnes jsem tam dal už čtvrté EMF C - displej s BT (mikrofon + streaming) , AUX 3.5mm jack, USB (dá se i listovat ve složkách na USB), CD, FM/AM, zobrazování popupů z BSI ... a k tomu samozřejmě RD45. Ted mi vše jede suprově. Tuto jednotku jsem ani nemusel telekodovat. Ale už i to jsem se naučil, telekodovat to po CAN skrze jiný firmware na tom bridge HW. Musel jsem k tomu vyrobit spešl kabel a tak. Pak jsem tam i dělal nějaké opravy softwaru aby to bylo ještě lepší a ted to nemá žádnou chybu. jednu věc jsem zjistil že když jsem si myslel že telekoduji jen ten displej tak jsem telekodoval právě skrze displej tu RD45... ale to opravím. jde jen o trip computer že ted mam jen jeden místo dvou. Za mě je toto cesta. Je to naprosto skvělé. EMF C to chce novější než 72.2. už se o tom psalo jinde. 71.3 kde jsme šestkrát na diagnostice poslal at jede handsfree, tak to nikdy neposlechlo. Mám ted 78.3. 80.4 sice je všude i nová dostupná ale tu telekodovat nemohu nejsou zonové soubory. Je to posun o deset let dopředu. A fakt to za to stojí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.