Bandit600 Odesláno 22. červenec 2025 Odesláno 22. červenec 2025 Toyota Proace Verso 2.0 nafta 130kW r.v. 2018 zlobí bezklíčové odemykání/zamykaní. Přestaly odemykat/zamykat dveře řidiče a šoupačky za řidičem teda levá strana na dotek ruky, pravá strana (oboje dveře) funguje jak má. Na dálkové ovládání zamyká a odemyká bez problému. Týden zpátky jsem měnil baterku v dálkovém ovladači. Po výměně všechno fungovalo bez problému, po týdnu jsem zaregistroval, že nechce zamykat/odemykat, jednou nemaká na na pět bez problému, ale poměr se rychle změnil až nereaguje na ruku vůbec. V manuálu je popsaná reinicializace dálkového ovládání tu jsem udělal a nic. Přihodilo se vám něco podobného? Po čem jít? Pojistky nevyčetl jsem z tabulky které by měly být. Nebo je to SW ? Prosím o radu díky Tomáš Citovat
BubakGS Odesláno 22. červenec 2025 Odesláno 22. červenec 2025 (upraveno) Jak kvalitni baterku jsi tam dal? Uz jsem zazil, ze jakasi noname zdechla za par dni... myslim ze tam patri CR/DL 2032? Tyden zpet jsem menil v klicku u meho Rifteru a chcipla baterka se projevovala podobne... nechtelo se otevrit na dotek na klice.... obcas auto zahlasilo, ze neni klic ve vozidle ... nesly na dalku stahnout okna dlouhym stiskem otevreni..... ...ted ok. Upraveno 22. červenec 2025 uživatelem BubakGS Citovat
Bandit600 Odesláno 22. červenec 2025 Autor Odesláno 22. červenec 2025 Baterka je od Alza power, ale tam bych problém neviděl. S druhou dálkou bez výměny to chodí uplně stejně, teda pravá strana jo a levá ne. Citovat
BubakGS Odesláno 22. červenec 2025 Odesláno 22. červenec 2025 ..ok.. tak to probudilo nejakeho Krakena v elektroinstalaci auta... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 22. červenec 2025 Odesláno 22. červenec 2025 (upraveno) Kup novou baterku a až pak mudruj. Kolikrát jsem dával 4 kusy než to začalo makat,někdy pomohlo koupit vatru... Upraveno 22. červenec 2025 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Bandit600 Odesláno 21. srpen 2025 Autor Odesláno 21. srpen 2025 Tak pro informaci, levá strana začala opět fungovat ( teda i když). Přikládám to tomu, že se závada objevila po cestě na dovolené kdy jsem s autem jel cca 3 hodiny v dešti. Následně přestala levá strana odemykat. Po návratu domů (auto stojí pod přístřeškem a neprší na něj) za dva dny začala levá strana opět fungovat. A od té doby odemykání na levé straně funguje podle počasí tzn. je vlhko, prší = levé přední dveře neodemykaj/nezamykaj a šoupačky to dávaj tak 50 na 50. Když je sucho = levé přední dveře občas otevřou občas ne a šoupačky zatím odemykaj/zamykaj. Pravá strana celou dobu funguje bezdotykově na 100%, odemykání dálkou taky funguje na 100%. Tedy problém vidím v zařízení anténa, přijímač, nevím co v těch dveřích vlastně je nic se nedá dohledat (repair manuál už vůbec to je asi zlatej grál na kterým sedí sám velkej guru Stellantisu a nechce nikoho nechat čuchnout) který pravděpodobně cuclo vodu a od tý dobý si to dělá co chce. Baterkama v ovladači to fakt není. Citovat
martinecondrej Odesláno 26. srpen 2025 Odesláno 26. srpen 2025 a dát to do servisu? V klikách jsou snímače, tak tipuju tohle. Při mytí musím nechávat klíč v autě, aby to furt nezamykalo - odemykalo. Nejspíš se v tom něco pokazilo BubakGS ohodnotil 1 Citovat
hanz.1 Odesláno 28. srpen 2025 Odesláno 28. srpen 2025 (upraveno) Řešil jsem ještě v rámci záruky dost podobný problém, jenže u mě se auto i samo zamykalo při vzdálení s klíčem (získalo novou funkci) a také zlobilo otevírání zadních výklopných dveří. Takže se to trochu jevilo jako problém s přijímačem bezklíčku. Bylo to asi třikrát v servisu a nakonec tedy vyměnili kliku levých šoupaček a od té doby klid. Asi to bylo kvůli té špatné klice celé poblbané. Ťuk, ťuk. Upraveno 28. srpen 2025 uživatelem hanz.1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.