Kropes Odesláno 28. červen 2025 Odesláno 28. červen 2025 Ahoj , mám problém se svým Pažoutem , za jízdy čas od času bzučelo relé , říkal jsem si že je na odchodu a nevěnoval tomu větší pozornost. Nyní jak jsem jel do práce tak začalo svítit dobíjení ( pouze když jsem přeřazoval nebo na volnoběh , při jízdě v otáčkách to bylo cajk) a při použití blinkru bzučení a blinkr neblikal , po jeho vypnutí stále bzučení ale mnohem hlučnější než bývávalo . Auto jsem odstavil a jel do práce druhým. Objednal a vyměnil jsem relé i páčku blinkrů a výsledek je zatím takový , že výstražné světla fungují , světla a klakson a mlhovky také , jediné co ne jsou blinkry, ani jedna strana , ty jsou prostě mrtvé. Napadá Vás jak vyřešit nebo postupovat ? Má někdo k dispozici schéma elektroinstalace ( napadá mě že napájení do páčky může být někde vypadlé ) . Díky za jakékoli rady Citovat
ozzy56 Odesláno 28. červen 2025 Odesláno 28. červen 2025 ahoj, já jenom vím, že ty díly musejí být podle VIN auta, jinak ti to fungovat nebude, těch páček je více druhů (typů) Citovat
Kropes Odesláno 30. červen 2025 Autor Odesláno 30. červen 2025 Tak vyřešeno , byl upadlý kablík co vede do pojistkové skříně. I tak díky za rady. Užívejte dne PaKr, ozzy56 a Hafity ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.