Kasparozo Odesláno 25. červen 2025 Odesláno 25. červen 2025 Ahoj, potřeboval bych poradit jestli mám na vozidle dvouhmotu nebo ne. Jedná se o vozidlo Peugeot Partner Tepee r. v. 2011 motor 1. 6 HDI 68kw - kód motoru je 9HP. Na internetu jsem našel rozporuplné informace, někde se píše, že dvouhrou má a někde, zase že ne. Citovat
Kasparozo Odesláno 25. červen 2025 Autor Odesláno 25. červen 2025 Díky za odpověď. Takže stačí udělat pouze lamelu, přítlačák a ložisko a bude to ok? Na os jsem ještě spojku nedělal, ale na náklaďáku jsem pevný setrvačník nikdy neměnil. Citovat
Hardy Zálezlice Odesláno 25. červen 2025 Odesláno 25. červen 2025 Ahoj, ještě si zkontroluj jestli je tam samostelovaci pritlacak. Někde je a někde není. Jestli tam je,musí se v přípravku stlačit a takové packy, které jsou po obvodě se musí posunout doleva. Jsou tam tři. Třeba tam máš pritlacak obyč bez samostelovani vůle. Čau. Citovat
ozzy56 Odesláno 25. červen 2025 Odesláno 25. červen 2025 před 45 minutami, Kasparozo napsal: Díky za odpověď. Takže stačí udělat pouze lamelu, přítlačák a ložisko a bude to ok? Na os jsem ještě spojku nedělal, ale na náklaďáku jsem pevný setrvačník nikdy neměnil. ne, vyměň lamelu, přítlačák i ložisko, setrvačník zkontroluj na rovinnost, aby na něm nebyly rýhy atd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.