Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

potřeboval bych poradit jestli mám na vozidle dvouhmotu nebo ne. Jedná se o vozidlo Peugeot Partner Tepee r. v. 2011 motor 1. 6 HDI 68kw - kód motoru je 9HP.

Na internetu jsem našel rozporuplné informace, někde se píše, že dvouhrou má a někde, zase že ne. 

Odesláno

Díky za odpověď. 

Takže stačí udělat pouze lamelu, přítlačák a ložisko a bude to ok? Na os jsem ještě spojku nedělal, ale na náklaďáku jsem pevný setrvačník nikdy neměnil. 

Odesláno

Ahoj, ještě si zkontroluj jestli je tam samostelovaci pritlacak. Někde je a někde není. Jestli tam je,musí se v přípravku stlačit a takové packy, které jsou po obvodě se musí posunout doleva. Jsou tam tři. Třeba tam máš pritlacak obyč bez samostelovani vůle. Čau.

Odesláno
před 45 minutami, Kasparozo napsal:

Díky za odpověď. 

Takže stačí udělat pouze lamelu, přítlačák a ložisko a bude to ok? Na os jsem ještě spojku nedělal, ale na náklaďáku jsem pevný setrvačník nikdy neměnil. 

ne, vyměň lamelu, přítlačák i ložisko, setrvačník zkontroluj na rovinnost, aby na něm nebyly rýhy atd.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...