ZoSo Odesláno 22. květen 2025 Odesláno 22. květen 2025 Dobrý den. Prosím o konzultaci. Mám 405 1.9 TD a mám dvě věci co bych rád řešil. 1. Do cca 60/km v hodině se rafička rychloměru klepe, ve vyších rychlostech je klidná. Je nějaké jednoduché řešení, jak tento problém eliminovat? 2. Ukazatel teploty oleje v levo. Při žhavení a startování se rafička vyhoupne do nulové/počáteční polohy a barevně se podsvítí stupnice(tedy "proud" do této části štítu jde), ale po nastartování motoru rafička spadne, barevné podsvícení zhasne a ukazatel po dobu jízdy nefunguje. Měli be jste prosím radu,co by to mohlo způsobovat? Děkuji. Honza Citovat
jarokare Odesláno 22. květen 2025 Odesláno 22. květen 2025 Ahoj , 1.) jestli to má náhon tacho bovdenem , tak ho vyndat a zkusit vyčistit - promazat , 2.) není to jenom ukazatel hladiny oleje ? - ten funguje jenom chvilku po zapnutí zapalování . Citovat
ZoSo Odesláno 22. květen 2025 Autor Odesláno 22. květen 2025 (upraveno) Dobrý den. No pokud je to opravdu jen hladinoměr oleje,tak jsem jelito a vůbec by mě to nenapadlo. Naše předchozí 2 405 v holém dieselu to nemělit, tak to neznám. Bowden projdu. Děkuju Upraveno 22. květen 2025 uživatelem ZoSo Citovat
oddie Odesláno 22. květen 2025 Odesláno 22. květen 2025 Je to jen ukazatel hladiny před nastartováním. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. květen 2025 Odesláno 23. květen 2025 nektere budiky (nerikam ze zrovna takhle 405) umeli ukazat hladinu - to byla podsvicena stupnice - a pak to ukazovalo teplotu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.