Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, chtěl bych Vás poprosit o radu. Zakoupil jsem 406ku old model a chtěl jsem si tedy změnit kód imobilizeru. K autu jsem dostal pouze jeden klíč a to bez DO. Postupoval jsem podle manuálu, ale něco bylo asi špatně. Dřív jsem musel otočit klíčem na kontrolky, pak zadat kód na klávesnici a poté jsem mohl nastartovat. Když jsem začal měnit kód, tak se imobizer deaktivoval,po vytažení klíčku se imobilizer aktivuje, ale po otočení klíčem na kontrolky se automaticky sám zase deaktivuje, nemusím zadávat žádný kód a auto jde nastartovat. Také jsem si všiml, že se imo deaktivuje sám při otevření dveří řidiče. Chtěl bych aby se nastavení vrátilo do původního stavu, ale ať dělám cokoliv, i podle návodu, nic se neděje. Děkuji za rady.

Odesláno

to Vachyx kontroloval jsi draty od klavesnice, zda nejsou prelamane, vypada to totiz, ze se immo vubec neaktivuje a RJ motoru zustava trvale odblokovana, asi nema spojeni s klavesnici

Odesláno

Já ty dráty zkontroluji později, v pondělí vezu auto na rozvody, olej apod. tak jsem rád, že je immo deaktivovaný a mohu nastartovat, tak se v tom radši nebudu šťourat abych něco nepo.... Je to divné, do teď immo fungoval dobře, až když jsem jej chtěl změnit ten kód tak to začalo blbnout. Když zadám kombinaci dle manuálu, tak normálně funkci potvrdí, ale nic se neděje. Červená kontrolka po vytažení klíčku začne po chvilce blikat. Otočím na kontrolky a na immo červená kontrolka zhasne a rozsvítí se zelená. No uvidíme, nevím jestli bych s tím pak neměl zajet radši do servisu Peugeot, nemáte náhodou někdo tušení kolik by tak mohla stát oprava, pokud by to byly ty drátky? Jinak děkuji za odpovědi ;)

Odesláno

Ty dráty dej nějakýmu zručnýmu elektrikáři pokud se na to necítíš. Taky mi to udělalo ze dne na den. Našel jsem 4 přelomený v bužírce. Naštěstí to bylo před barákem. nebo to prostě při odblokovaným imo odpoj a dál to neřeš. :papa

Odesláno

Tak mi to nedalo, šel jsem ty dráty zkontrolovat a musím říci, že jste tipovali správně :) Bílý káblík vypadl z konektoru a oranžový je už obnažený, praskla bužírka, ale káblík jinak vypadá OK. Já tedy autoelektrice vůbec nerozumím, tak asi zajedu za nějakým autoelektrikářem. Takže ještě jednou děkuji za pomoc.

Odesláno

Nám to mechanik odpojil pred cca 3 mesiacmi vo Zvolene pri vymene zhavicov preventivne, lebo tie kable uz boli take ponacinane. Ak sa nemylim, to odpojenie stalo cca 15 euro.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...