Vena garážmistr Odesláno 12. duben 2025 Autor Odesláno 12. duben 2025 Tak na stavu tachometru 1818xx proběhl olejový servis. Vyměnil sem motorový olej a převodový jak v převodovce tak v diferenciálu. Za 1-2000 km bude následovat opakování protože to co sem z auta vypustil mě trochu znejistilo v tom že handlíř se oháněl serviskou jak se všechno dělalo. ozzy56 a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. duben 2025 Odesláno 12. duben 2025 jojo, tohle se po koupi ojetiny musí udělat, ideálně sám nebo být u toho, aby se začalo zase s nulou--prodávajícímu nevěřit , leda by to byl známý, z rodiny atd., na druhé straně se kolikrát vyhodí do šrotu třeba zánovní sada rozvodů, bo prodávající nelhal Citovat
Vena garážmistr Odesláno 13. duben 2025 Autor Odesláno 13. duben 2025 Včera za pomoci bejvalého souseda se zafoliovaly okna už to konečně není jak výkladní skříň. radim.1008, BubakGS a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 30. listopad 2025 Autor Odesláno 30. listopad 2025 (upraveno) Na 190640 km nové celoroční pneu NOKIAN SEASONPROOF C1 205/75 R16 113R byl to boj něco vybrat protože v okolí nemám nikoho s podobným autem abych nabral nějaké zkušenosti s pneu a hlavně tím jak je to zadokola a zadek je vcelku lehký tak jsem chtěl aby vzorek byl trochu hrubší aby to mělo záběr chvilku jsem si pohrával že bych to obul jako se obouvali kdysi 1203 nebo 120 tedy na zadní hnanou hrubý vzorek a na přední něco s jemnějším vzorkem ale nakonec jsem teda vzal tuty jen doufám že to nebylo špatné rozhodnutí. Trochu problém je že v rozměrech které mám zapsané není tak velký výběr resp. v hlavním rozměru jsou asi dvoje nebo troje tudíž jsem šel cestou alternativního rozměru tam je výběr trochu větší. Nějaké drobné změny ve vzhledu už se udělali ale není tolik času abych to měl hotové nahned takže teď je to v takovém stadiu je to na autě majáky fungují ale světla zatím ne. Kapotu jsem trochu polepil zvukotepelně izolační hmotou je to lepší motor tak rychle nevychladne v zimě. Hluk asi nebyl potřeba úplně řešit ale tak když to umí od obojeho trochu tak proč ne. Odrazkový pruh na zadních dveřích nesmí chybět měl jsem ho od Berlinga na každém autě pokaždé v trochu jiném provedení tady přijde dodělat i dopředu přes přední rohy auta. Protože tahám i auta z provozu a měl bych jezdit asi pro dvě firmy " rychlou asistenci " na defekty pneumatik případně padlou baterii a takovéhle drobnosti takže chci a potřebuju aby auto bylo vidět v provozu proto přijdou ještě dodělat dopředu oranžové stroboskopy za masku a možná nahoru za čelní sklo. V interiéru přibyl monitor pro couvací kameru který zároveň umí Car play a Android auto po několika týdenním přemýšlení jsem zvolil monitor který se umisťuje na středové zrcátko sice je trochu menší než by mohl být nějaký na palubce ale prioritně se bude používat pro couvací kameru a zobrazování navigace z telefonu protože v létě je problém že se telefon v držáku na palubce hřeje a pak vypadává takhle i když mám držák telefonu tak se telefon může válet klidně v kaslíku a co potřebuju mi tam poběží. Nechtěl jsem jít cestou přestavby na 2DIN radio protože nejsem úplně příznivec takového řešení hlavně jsem nechtěl ztratit možnost ovládání radia a telefonu z volantu. Upraveno 30. listopad 2025 uživatelem Vena garážmistr BubakGS, pavelu96, MP a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 30. květen Autor Odesláno 30. květen Na 194xxx výměna mot. oleje a kontrola spodku. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.