Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vector

Původně zaslal: Finger

chechet - by mě moc zajímalo jaká 206ka se ti líbí, u nás podobné kvality jezdí sotva 5..i když u nás je to celkové tragédie a moc mi nepřipadne že by se to zlepšovalo:nevim

Podle mě je dost co zlepšovat. Těměř všechny úpravy podobného rozsahu berou autu \"duši\" a \"výraz\".

Tady je hlavním hříchem Lev,světla a pár dalších detailů, které dělají 206tku 206tkou.

Smaozřejmě moře dalších věcí je jen otázkou vkusu. Od barvy, po kola, která se mi například vůbec nezdaní nějaká bomba, leda tak cenou.

Chtěl sem tím říct, že většina takových úprav auto zmrší bez ohledu na investovnaou částku a někdy jsou i řemeslně špatně provedené. V tomhle autě je kus pořádné práce, dost peněz a dost opravdu povedených věcí, ale ani pro mě to není nádherná 206tka a to ani s pohledem, že se to nemusí líbit každému.

Tak zrovna LVA bych klidně mohl postrádat. Světla jsou parádní. U každýho záeží na vkusu.

Odesláno

chechet - by mě moc zajímalo jaká 206ka se ti líbí, u nás podobné kvality jezdí sotva 5..i když u nás je to celkové tragédie a moc mi nepřipadne že by se to zlepšovalo:nevim

Podle mě je dost co zlepšovat. Těměř všechny úpravy podobného rozsahu berou autu \"duši\" a \"výraz\".

Tady je hlavním hříchem Lev,světla a pár dalších detailů, které dělají 206tku 206tkou.

Smaozřejmě moře dalších věcí je jen otázkou vkusu. Od barvy, po kola, která se mi například vůbec nezdaní nějaká bomba, leda tak cenou.

Chtěl sem tím říct, že většina takových úprav auto zmrší bez ohledu na investovnaou částku a někdy jsou i řemeslně špatně provedené. V tomhle autě je kus pořádné práce, dost peněz a dost opravdu povedených věcí, ale ani pro mě to není nádherná 206tka a to ani s pohledem, že se to nemusí líbit každému.

jejda, jeste ze nehodnoutis mou 206ku - uf :aut

Odesláno
Původně zaslal: zabicka

jejda, jeste ze nehodnoutis mou 206ku - uf :aut

Proč? copak má pro tebe můj názor nějakou váhu ? Stejně si auto každý udělá \"po svém\"

Odesláno
Původně zaslal: viktorg

Podla mna by kazdy tuzil sa v nom zviest aj ty ktori kritizuju:D:D:D:D:D

touzim si dat poradnou jizdu v \"classic american muscle car\" a ne v natekle 206 ;)

Odesláno
Původně zaslal: viktorg

Podla mna by kazdy tuzil sa v nom zviest aj ty ktori kritizuju:D:D:D:D:D

No to si myslím, že sem jel v lepších i silnějších autech a taky tu pravostrannou noční můru nevim, jak bych zvládal řadit.

Ale ty klířky bych rovnou nezahodil, asi bych si to zkusil.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Crack

asi se mě spíš líbil jen ten předek,no nevím,ale prostě sem to vyfotil:super

Mně se to líbí, ale také spíše ten předek, vypadá to docela zajímavě :mrk .

Odesláno

Na zelený se mi líbí hlavně ty zadní světla (na mou 405 bych něco takovýho chtěl) a ta polská taky neni nejhorší, jen bych na ní nechal origo kapotu s nějakým hezkým průřezem nebo nasávačem, to mračení neni pěkný...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...