bubakkaja Odesláno 26. červen 2006 Autor Odesláno 26. červen 2006 Původně zaslal: Fx Vidím správně pravostranné řízení? jo jo vidis dobre Citovat
Kvasky Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: Finger chechet - by mě moc zajímalo jaká 206ka se ti líbí, u nás podobné kvality jezdí sotva 5..i když u nás je to celkové tragédie a moc mi nepřipadne že by se to zlepšovalo:nevim Podle mě je dost co zlepšovat. Těměř všechny úpravy podobného rozsahu berou autu \"duši\" a \"výraz\". Tady je hlavním hříchem Lev,světla a pár dalších detailů, které dělají 206tku 206tkou. Smaozřejmě moře dalších věcí je jen otázkou vkusu. Od barvy, po kola, která se mi například vůbec nezdaní nějaká bomba, leda tak cenou. Chtěl sem tím říct, že většina takových úprav auto zmrší bez ohledu na investovnaou částku a někdy jsou i řemeslně špatně provedené. V tomhle autě je kus pořádné práce, dost peněz a dost opravdu povedených věcí, ale ani pro mě to není nádherná 206tka a to ani s pohledem, že se to nemusí líbit každému. Tak zrovna LVA bych klidně mohl postrádat. Světla jsou parádní. U každýho záeží na vkusu. Citovat
zabicka Odesláno 28. červen 2006 Odesláno 28. červen 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: Finger chechet - by mě moc zajímalo jaká 206ka se ti líbí, u nás podobné kvality jezdí sotva 5..i když u nás je to celkové tragédie a moc mi nepřipadne že by se to zlepšovalo:nevim Podle mě je dost co zlepšovat. Těměř všechny úpravy podobného rozsahu berou autu \"duši\" a \"výraz\". Tady je hlavním hříchem Lev,světla a pár dalších detailů, které dělají 206tku 206tkou. Smaozřejmě moře dalších věcí je jen otázkou vkusu. Od barvy, po kola, která se mi například vůbec nezdaní nějaká bomba, leda tak cenou. Chtěl sem tím říct, že většina takových úprav auto zmrší bez ohledu na investovnaou částku a někdy jsou i řemeslně špatně provedené. V tomhle autě je kus pořádné práce, dost peněz a dost opravdu povedených věcí, ale ani pro mě to není nádherná 206tka a to ani s pohledem, že se to nemusí líbit každému. jejda, jeste ze nehodnoutis mou 206ku - uf Citovat
vector Odesláno 28. červen 2006 Odesláno 28. červen 2006 Původně zaslal: zabicka Původně zaslal: vector Původně zaslal: Finger chechet - by mě moc zajímalo jaká 206ka se ti líbí, u nás podobné kvality jezdí sotva 5..i když u nás je to celkové tragédie a moc mi nepřipadne že by se to zlepšovalo:nevim Podle mě je dost co zlepšovat. Těměř všechny úpravy podobného rozsahu berou autu \"duši\" a \"výraz\". Tady je hlavním hříchem Lev,světla a pár dalších detailů, které dělají 206tku 206tkou. Smaozřejmě moře dalších věcí je jen otázkou vkusu. Od barvy, po kola, která se mi například vůbec nezdaní nějaká bomba, leda tak cenou. Chtěl sem tím říct, že většina takových úprav auto zmrší bez ohledu na investovnaou částku a někdy jsou i řemeslně špatně provedené. V tomhle autě je kus pořádné práce, dost peněz a dost opravdu povedených věcí, ale ani pro mě to není nádherná 206tka a to ani s pohledem, že se to nemusí líbit každému. jejda, jeste ze nehodnoutis mou 206ku - uf Proč? copak má pro tebe můj názor nějakou váhu ? Stejně si auto každý udělá \"po svém\" Citovat
Béďa Odesláno 28. červen 2006 Odesláno 28. červen 2006 Původně zaslal: vector Stejně si auto každý udělá \"po svém\" jj, nekdy ku prospechu a nekdy naopak Citovat
viktorg Odesláno 29. červen 2006 Odesláno 29. červen 2006 Podla mna by kazdy tuzil sa v nom zviest aj ty ktori kritizuju:D:D:D:D:D Citovat
chechet Odesláno 29. červen 2006 Odesláno 29. červen 2006 Původně zaslal: viktorg Podla mna by kazdy tuzil sa v nom zviest aj ty ktori kritizuju:D:D:D:D:D touzim si dat poradnou jizdu v \"classic american muscle car\" a ne v natekle 206 Citovat
Estintore Odesláno 29. červen 2006 Odesláno 29. červen 2006 Jsem příznivcem lehčího tuningu, ovšem toto myslím si je velmi zdařilé.. Dobré zpracování. Jak tu někdo napsal je to otázkou vkusu, majitel ho má takový.. Citovat
vector Odesláno 30. červen 2006 Odesláno 30. červen 2006 Původně zaslal: viktorg Podla mna by kazdy tuzil sa v nom zviest aj ty ktori kritizuju:D:D:D:D:D No to si myslím, že sem jel v lepších i silnějších autech a taky tu pravostrannou noční můru nevim, jak bych zvládal řadit. Ale ty klířky bych rovnou nezahodil, asi bych si to zkusil. Citovat
Crack Odesláno 1. červenec 2006 Odesláno 1. červenec 2006 Dneska sem vyfotil docela pěknou 206ku,ale bohužel nemám možnost ji kam dát aby ste ji viděli:( Citovat
Béďa Odesláno 2. červenec 2006 Odesláno 2. červenec 2006 Původně zaslal: Crack Dneska sem vyfotil docela pěknou 206ku,ale bohužel nemám možnost ji kam dát aby ste ji viděli:( proc ji nedas sem?? Nemusis to mit ani na netu staci jen z HDD viz. http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/12692-xmb/#139687 Citovat
Crack Odesláno 2. červenec 2006 Odesláno 2. červenec 2006 Každej na to bude mít jinej názor,ale mě to přišlo zajímavý... Citovat
Crack Odesláno 2. červenec 2006 Odesláno 2. červenec 2006 asi se mě spíš líbil jen ten předek,no nevím,ale prostě sem to vyfotil:super Citovat
Aluška Odesláno 2. červenec 2006 Odesláno 2. červenec 2006 Původně zaslal: Crack asi se mě spíš líbil jen ten předek,no nevím,ale prostě sem to vyfotil:super Mně se to líbí, ale také spíše ten předek, vypadá to docela zajímavě . Citovat
bubakkaja Odesláno 3. červenec 2006 Autor Odesláno 3. červenec 2006 jj hezke mi se libi dvoubarevne auta sice ne prsne tkhle ale pekne Citovat
chuck11 Odesláno 4. červenec 2006 Odesláno 4. červenec 2006 Taky bych si ho nechal líbit:super;) Citovat
Aceman206 Odesláno 4. červenec 2006 Odesláno 4. červenec 2006 Tak to je opravdu superrr moc moc pěkné Super kola a interier je také bomba Citovat
Dundee Odesláno 4. červenec 2006 Odesláno 4. červenec 2006 Na zelený se mi líbí hlavně ty zadní světla (na mou 405 bych něco takovýho chtěl) a ta polská taky neni nejhorší, jen bych na ní nechal origo kapotu s nějakým hezkým průřezem nebo nasávačem, to mračení neni pěkný... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.