bubakkaja Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 dneska jsem se nudil a nasel jsem toto mozna by stala za inspiraci Citovat
vector Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 Původně zaslal: bubakkaja dneska jsem se nudil a nasel jsem toto mozna by stala za inspiraci Tak to je opravdu precizní práce. Hezká zrcátka ale mázmršená světla a nemá lva. Každopádně technicky hezky provedeno. Citovat
bubakkaja Odesláno 24. červen 2006 Autor Odesláno 24. červen 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: bubakkaja dneska jsem se nudil a nasel jsem toto mozna by stala za inspiraci Tak to je opravdu precizní práce. Hezká zrcátka ale mázmršená světla a nemá lva. Každopádně technicky hezky provedeno. jo to jo ja mam tech fotek vic ale nevim jak jich dat vic pod sebe Citovat
bubakkaja Odesláno 24. červen 2006 Autor Odesláno 24. červen 2006 Původně zaslal: bubakkaja Původně zaslal: bubakkaja jeste zadek Citovat
kveton Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 hezky, fakt, ale ten lvicek mi tam fakt chybi! Citovat
Fusion Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 Povedená. Krásná barva a kola. Ale taky bych tam nechal znak a původní světla. Citovat
Kvasky Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 Paráda. Vejfuck myslím ala porsche? Jinak moc pěkný... Zrdcátka moc pěkný [upravil dne 24.6.06 Kvasky] Citovat
jozefsv Odesláno 25. červen 2006 Odesláno 25. červen 2006 tak toto je fakt krasa.krasne elektrony.vsetko vymakane.snad mi tam chybaju uz len folie na oknach Citovat
bubakkaja Odesláno 25. červen 2006 Autor Odesláno 25. červen 2006 Původně zaslal: zabicka super, odkud je? nasel jsem to na francouzskem foru [upravil dne 25.6.06 bubakkaja] [upravil dne 25.6.06 bubakkaja] Citovat
bubakkaja Odesláno 25. červen 2006 Autor Odesláno 25. červen 2006 Původně zaslal: jozefsv tak toto je fakt krasa.krasne elektrony.vsetko vymakane.snad mi tam chybaju uz len folie na oknach Citovat
Lordmajkl Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Původně zaslal: Fx Vidím správně pravostranné řízení? jo vidíš...A na sedadlech je napsano Ecosse, takže původ jasný... Citovat
vector Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Původně zaslal: Lordmajkl Původně zaslal: Fx Vidím správně pravostranné řízení? jo vidíš...A na sedadlech je napsano Ecosse, takže původ jasný... No já sem si říkal, kdo že se to zabývá autem až tak komplexně a zároveň brutálně. Citovat
chechet Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 asi vas prekvapim, ale vubec se mi nelibi, byt kvalita zpracovani se zda byt vysoka Citovat
Guest Finger Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 chechet - by mě moc zajímalo jaká 206ka se ti líbí, u nás podobné kvality jezdí sotva 5..i když u nás je to celkové tragédie a moc mi nepřipadne že by se to zlepšovalo:nevim Citovat
vector Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Původně zaslal: Finger chechet - by mě moc zajímalo jaká 206ka se ti líbí, u nás podobné kvality jezdí sotva 5..i když u nás je to celkové tragédie a moc mi nepřipadne že by se to zlepšovalo:nevim Podle mě je dost co zlepšovat. Těměř všechny úpravy podobného rozsahu berou autu \"duši\" a \"výraz\". Tady je hlavním hříchem Lev,světla a pár dalších detailů, které dělají 206tku 206tkou. Smaozřejmě moře dalších věcí je jen otázkou vkusu. Od barvy, po kola, která se mi například vůbec nezdaní nějaká bomba, leda tak cenou. Chtěl sem tím říct, že většina takových úprav auto zmrší bez ohledu na investovnaou částku a někdy jsou i řemeslně špatně provedené. V tomhle autě je kus pořádné práce, dost peněz a dost opravdu povedených věcí, ale ani pro mě to není nádherná 206tka a to ani s pohledem, že se to nemusí líbit každému. Citovat
chechet Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Původně zaslal: Finger chechet - by mě moc zajímalo jaká 206ka se ti líbí, u nás podobné kvality jezdí sotva 5..i když u nás je to celkové tragédie a moc mi nepřipadne že by se to zlepšovalo:nevim cece, 206 me nikdy moc nebrala. az teprve nedavno jsem se solidne namotal na 206 RC, coz je bugina, kterou bych si fakt nechal libit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.