Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: bubakkaja

dneska jsem se nudil a nasel jsem toto mozna by stala za inspiraci

Tak to je opravdu precizní práce. Hezká zrcátka :)

ale mázmršená světla a nemá lva. Každopádně technicky hezky provedeno.

Odesláno
Původně zaslal: vector

Původně zaslal: bubakkaja

dneska jsem se nudil a nasel jsem toto mozna by stala za inspiraci

Tak to je opravdu precizní práce. Hezká zrcátka :)

ale mázmršená světla a nemá lva. Každopádně technicky hezky provedeno.

jo to jo ja mam tech fotek vic ale nevim jak jich dat vic pod sebe

post-0-14109594659377_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Lordmajkl

Původně zaslal: Fx

Vidím správně pravostranné řízení?

jo vidíš...A na sedadlech je napsano Ecosse, takže původ jasný...:D

No já sem si říkal, kdo že se to zabývá autem až tak komplexně a zároveň brutálně.;)

Odesláno

chechet - by mě moc zajímalo jaká 206ka se ti líbí, u nás podobné kvality jezdí sotva 5..i když u nás je to celkové tragédie a moc mi nepřipadne že by se to zlepšovalo:nevim

Odesláno
Původně zaslal: Finger

chechet - by mě moc zajímalo jaká 206ka se ti líbí, u nás podobné kvality jezdí sotva 5..i když u nás je to celkové tragédie a moc mi nepřipadne že by se to zlepšovalo:nevim

Podle mě je dost co zlepšovat. Těměř všechny úpravy podobného rozsahu berou autu \"duši\" a \"výraz\".

Tady je hlavním hříchem Lev,světla a pár dalších detailů, které dělají 206tku 206tkou.

Smaozřejmě moře dalších věcí je jen otázkou vkusu. Od barvy, po kola, která se mi například vůbec nezdaní nějaká bomba, leda tak cenou.

Chtěl sem tím říct, že většina takových úprav auto zmrší bez ohledu na investovnaou částku a někdy jsou i řemeslně špatně provedené. V tomhle autě je kus pořádné práce, dost peněz a dost opravdu povedených věcí, ale ani pro mě to není nádherná 206tka a to ani s pohledem, že se to nemusí líbit každému.

Odesláno
Původně zaslal: Finger

cece, 206 me nikdy moc nebrala. az teprve nedavno jsem se solidne namotal na 206 RC, coz je bugina, kterou bych si fakt nechal libit :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...