VojtouNerCZ Odesláno 15. březen 2025 Odesláno 15. březen 2025 Myslím že na tohle už tu odpověděl Ferry Citovat
ondrasheq Odesláno 15. březen 2025 Autor Odesláno 15. březen 2025 myslim si ze tamta ferryho predesla odpoved se vztahovala k tem facelift budikum, ktere maji zluty a cerny konektor Citovat
Ferry Odesláno 15. březen 2025 Odesláno 15. březen 2025 No ono to vypada, ze jsou cely nejaky zblazneny, ne? Sviti tam i kontrolka nejakeho klicku (asi immo?), kterou jsem u 106 funkcni nikdy nevidel, tak kdovi, zda nemaji jine zapojeni Citovat
ondrasheq Odesláno 15. březen 2025 Autor Odesláno 15. březen 2025 to auto je jeden velky zazrak. nemam airbag ale u novych budiku kontrolka neblika ani nesviti uz, sviti tam ty klice a kdyz zapnu svetla tak sviti i kontrolka mlhovek. ale dost me mrzi ze mi nefunguje hladina benzinu teda Citovat
Strasneqvirki Odesláno 2. květen Odesláno 2. květen Už trochu neskoro asi ale teplomer väčšinou nefunguje lebo na modeloch kde nebol, dávali do motora senzor bez pinu na teplomer iba s pinom na kontrolku prehriatia. Treba skontrolovať či modrý senzor teploty na motore má 1 alebo 2 piny. Ak má iba 1 tak vymeniť za 2 pinový a mal by fungovať. Ja som to tak robil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.