Pepazdepa007 Odesláno 4. březen 2025 Odesláno 4. březen 2025 Čau ahoj bando, Měl bych tu na Vás zkušenější a znalejší dotaz. Přemýšlím o koupi 308 1.5hdi gt-line 96kw z roku 2018 a kára jezdila původně v Německu. Od prodejce mi bylo řečeno, že zde bylo několik svolávaček asi 7/8, což mi přijde nějak moc . Zavolal jsem do Peugeot ČR, nadiktoval jim VIN a bylo mi řečeno, že vidí pouze jednu, ale potom jsem si všiml, že je tam napsáno, že to platí pro ČR. Co jsem se snažil doptávat o jaké svolávací akce se mělo jednat, tak by tam mělo být asi 4x motor, kdy se nejspíš jednalo o filtr pevných částic, potom sedačky, co jsem našel, tak existovala nějaká chyba s ISOfixem, ale nevím zda je to ono. Můj dotaz tedy je zda se dá nějak dohledat info nevztahující se jen na ČR, ale případně i na to Německo, nebo případně pokud jste někdo s touto motorizací nějaké svolávací akce řešil. Předem díky za odpověď a ať to jezdí :)) Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 4. březen 2025 Odesláno 4. březen 2025 Tipl bych, že se bude jednat o svolávačky na rozvody. 1.5hdi je tím pověstný. Dává se silnější (8mm) řeťez, vačky a vahadla. Citovat
Pepazdepa007 Odesláno 4. březen 2025 Autor Odesláno 4. březen 2025 (upraveno) Myslel jsem si původně to samé, ale když jsem volal do Peugeotu, tak mi bylo řečeno, že toto se nedělalo v rámci svolávacích akcí. Upraveno 4. březen 2025 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
P607Olda Odesláno 4. březen 2025 Odesláno 4. březen 2025 Ne, to by Peugeot moc prodělal. Přestavbu si platíme sami, už jsem jich nechal dělat 6, z toho na záruku šla jedna. Ostatní pěkně po (asi) 25 000 Kč. Zrovna je tam článek "7 let bez starostí"... nechci jim kazit akci, ale nehledě na peníze, starosti s kontrolkami jsou pořád. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. březen 2025 Odesláno 4. březen 2025 ahoj, jsou i svolávačky, kdy se jen dotáhne (zkontroluje dotažení) pár matic-šroubů..., divil by ses, kolik svolávaček zvládne třeba i mercedes ..., ale ohledně tohoto motoru a dávkování močoviny bych hodně četl a hodně se všude možně ptal bo je to loterie , prostě HDi už není čo bolo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.