kalich92 Odesláno 3. březen 2025 Odesláno 3. březen 2025 Zdarec, pořídil jsem si 508 r.v. 2013. 2.0hdi 120kw. Mám ho první den autě je strašně moc věcí které si musím ještě osahat, ale je tu problém, a to, že když mám na páčce režim světel auto, tak mně svítí buď denní svícení, a po setmění jen dálkové světla. Na pristrojovce ale svítí zelená kontrolka potkávaček. Po přepnutí se kontrolka přepne na modrů, která značí dálkové světla. Problém, je že světla svítí furt stejně. Tzn. mám furt dálkové a není možné zapnout potkávačky. Světla mám xenony + LED. Prosím o radu co s tím. Jo a zjistil jsem, že toto auto má nádrž na aditiva pro DPF, které se dolevajů cca po 120000 km. Můj další dotaz tedy zní... Probíhá tam proces čištění dpf, nebo sa to stačí čistit samo přístřikem teho aditiva? Citovat
MJSytic Odesláno 3. březen 2025 Odesláno 3. březen 2025 Ahoj, pokud svítí stále dálkové, tak nefunguje správně elektromagnetická clona přímo ve světlech. Je to bixenon, takže je to řízeno tou clonou. Spíš to bude ale chyba v nějaké jednotce apod. Ideálně mrknout přes DIAG. FAP se čistí sám dle potřeby. Aditivum napomáhá regeneraci, aby mohla probíhat i při nižších teplotách. Auto si to řídí samo a až mu bude něco chybět, dá ti včas vědět. Citovat
P607Olda Odesláno 3. březen 2025 Odesláno 3. březen 2025 (upraveno) Tam nekde u Ostroha byl dobrý opravář Peugeotů, pohledej tady, nebo se zeptej v hospodě. Nedakonice? Upraveno 3. březen 2025 uživatelem P607Olda Citovat
kalich92 Odesláno 3. březen 2025 Autor Odesláno 3. březen 2025 Ano v Nedakonicích. Pokud tady nic nezjistim, jedu tam na diag. ... Čím víc si ale opravim sám, tím su chytřejší pro příště Citovat
P607Olda Odesláno 7. březen 2025 Odesláno 7. březen 2025 Zkus hledat na youtube, zkus i v různých jazycích. Citovat
kalich92 Odesláno 26. březen 2025 Autor Odesláno 26. březen 2025 Takže konečně vyřešeno a opraveno. Celý problém byl ve vadném BSM. Nejspíš se tam v minulosti rozstřelil xenon a vzalo to s sebou i BSM. Kámošovi na Ovci 2 RS to vypálilo díru do pojistkovky, že vypadala jak prostřelená kulovniců .Teď už mně to funguje jak má. Řešil to pán Mrkva ze Zlechova (zlínský kraj). Jen byl problém najít přesně to samé BSM co potřebuju, protože je teho strašně moc druhů kvůli různým motorizacím a druhů výbavy. Děkuju všem co se zapojily do této diskuze a zároveň se omlouvám všem, které jsem na cestě po dobu vyřešení této patálie osvítil dálkovýma neposlušnýma xenonama. Peugeotu zdar. P607Olda ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.