Michal2321 Odesláno 24. únor 2025 Odesláno 24. únor 2025 Zdravím, jdu si pro radu, pokud už to někdo řešil. Střecha při sundávání naráží do krycí lišty. Pokuď nepotlačím rukou zlomí se. Při koupi auta, byla horní půlka lišty už ulomena. Je tam teď sehnaná z vrakáče. Nevíte někdo jak seřídit, popřípadě co vyměnit? Citovat
jarokare Odesláno 24. únor 2025 Odesláno 24. únor 2025 Ahoj a vítej v klubu Podle obrázků mi příjde , že blbě funguje zámek poličky (ty dvě půlky k sobě nedoléhají) . Mrkni na video 3:30 a 3:55 Pepito, VojtouNerCZ a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Michal2321 Odesláno 25. únor 2025 Autor Odesláno 25. únor 2025 Děkuji, zkusím se na to podívat Citovat
Zodiak Odesláno 16. červenec 2025 Odesláno 16. červenec 2025 Dnes mě kamarád automechanik přivezl cécéčko po opravě zadní poličky - sehnal jsem na vrakáči. Složení střechy a rozložení poličky ok, jen jsem si všiml, že v poloze cabrio, není locknutý zámeček - video výše @jarokare. Zatlačil jsem jazýček šroubovákem, až zapadl, pak jsem zvedl střechu a modlil se, aby nic neprasklo. Neprasklo. Jenže zámeček po opětovném otevření střechy zase nezapadl. Nejspíš vytahané lanko, teď jen najít postup, jak to doladit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.