Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

je mi to tak nejak jedno :)

ani bych nevedel ze se hraje, nebyt toho, ze na konci pozvanky na dnesni konferencni hovor mezi 5 pobockami bylo pripsano \"Attn Catania & Praha world-cup supporters : \"The meeting shouldn\'t finish later that 3.30pm\" ;)) Good luck to all !!!\" :D

jo, a nas italsky kolega v pondeli vyvesil v kancelari italskou vlajku, provokater :D

obvykle s pobavenim sleduji pripravy na zapas, nadseni a hlasky \"vyhrajeme, vyhrajeme\", a takovy ten obrat v mysleni kdyz se nedari... dokud se dari, jsme to MY kdo je dobry, kdyz se nedari, tak ONI neumi hrat... :aut

[upravil dne 22.6.06 Vvitty]

Odesláno

My mame v praci od ctyr hodin zasedacku s platnem, pitim a klimou, a pulka pobocky se jde divat :D. Osobne jsem optimista, takze doufam, ze to bude 2:1 pro nas ;)

Odesláno

Ackoli nesazim tak by bylo mozna zajimavy si vsadit pac co jsem koukal na CR je slusnej kurz a cehchacci dokazou prekvapovat :) S Ghanou je to podobne jen naopak ;)

Kazdopadne ve vysledku take fandim vice pohlednemu fotbalu a uprime to moc neprozivam ale rad se podivam kdyz je na co

Odesláno

Kolegova sestra dost přesně tipla oba předcházející výsledky a to fotbal vůbec nesleduje. S USA řekla 3:0 pro nás a s Ghanou řekla, že prohrajeme 2:1 a náš gól bude takovej ušmudlanej (no a neuznali nám ho). Na dnešek hlásila včera skóre 5:1 pro nás. Asi si půjdu vsadit na Italy...

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Kolegova sestra dost přesně tipla oba předcházející výsledky a to fotbal vůbec nesleduje. S USA řekla 3:0 pro nás a s Ghanou řekla, že prohrajeme 2:1 a náš gól bude takovej ušmudlanej (no a neuznali nám ho). Na dnešek hlásila včera skóre 5:1 pro nás. Asi si půjdu vsadit na Italy...

to abych sel taky.....ale nevim jak se to dela :-)

Odesláno

Řikali v rádiu, že v Praze prý jeden fanda, co sázel hlavou a ne srdcem vsadil 300tis na Italy a kurz byl kolem 2,16, nebo kolik hlásili - ten teď určitě slaví a říká \"kdo neskáče není...\"

Ale já to tušil už od začátku:nevim:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...