Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

5008 1.6 HDI 84kW, modrá Bourrasque (KGN)

Recommended Posts

• extom86 changed the title to 5008 1.6 HDI 84kW, modrá Bourrasque (KGN)
Odesláno (upraveno)

ahoj, napiš pak tady tvoje pocity z jízdy, myslím pro ostatní--dost často se tady řeší motor u tvého auta, jako jestli 1.6 nebo 2.0 HDi, samozřejmě chápu že jsme každý jiný, ale prostě dojem z toho tvého motoru, jako jestli ti to stačí, spotřeba a tak no , díky :papa, a ať ti to jezdí, samozřejmě 😉

Upraveno uživatelem ozzy56
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Auto má 110.000km a asi bylo na daný typ dražší než jiné kousky v bazarech apod...

Tak k pocitům.

Pro mě výkonu u tohoto auta pro rodinu dostatek, měl jsem (mám) 307 sw 1.6 16V 80kw a tam prostě se to muselo jooo vytáčet aby to jelo.

S turbem je svezení jiné, z místa to prostě jede o poznání lépe než s 307mou.

Trochu mě jen překvapilo vrzání tapecu když si o něj opřu koleno, snad to půjde vyřešit.

Jinak auto pohodlné, hlavně na nastupování a vystupování z vozu. Sedačky tvrdší než v 307 ale pohodlné.

Jinak je to muj první diesel v životě, takže seznamovačka a sledování údajů a chování přes DIAGBOX. 

Mít dia je výhoda, rovnou jsem vypl auto. parkovací brzdu a povolil v BSI a v rádiu její možnost aktivace v menu radia...

Jinak pouze 5mistna verze ale jsem za ní i rád.

Spotřeba, to čas ukáže ale zatím mám cca 6l/100 a jezdím asi tak nějak mix. město a okolí 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...