Roman Bazi Odesláno 30. prosinec 2024 Autor Odesláno 30. prosinec 2024 (upraveno) Tak podle netu by měly nově zabrat 32Gb. Koukal jsem, že dočasné mám 85GB. Doplnění. I když jsem dal čistou instalaci, tak těch 85GB je z předchozí instalace W. Tak to časem odstraním. Upraveno 30. prosinec 2024 uživatelem Roman Bazi Citovat
Péťa Odesláno 30. prosinec 2024 Odesláno 30. prosinec 2024 Neodstranil jsi při instalaci oddíly na diku, jak Ti radil @Radek Hurvajz. Jestli jsi ještě nevrátil na notebook data a nenainstaloval většinu programů, tak bych doporučil znova čistou instalaci s odstraněním všech oddílů na disku. Ta instalace je za chvilku hotová. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Roman Bazi Odesláno 30. prosinec 2024 Autor Odesláno 30. prosinec 2024 (upraveno) Ale já tam zadal ostranění všeho. Je to divné. Dám to znovu. Doplnění. Druhá instalace naprosto stejně. Nastavení jsem měl stejné. Ale teď je systém čistý. Zabírá 37GB. Upraveno 30. prosinec 2024 uživatelem Roman Bazi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.