Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, tak peugeot nám dal brzký Vánoční dárek. Přestal foukat teplý/ studený vzduch. Zajímavé je, že když zapnu vzduch aby foukal  vzadu tak jde sice jen studenej, ale fouká. Nesetkal se s tím někdo? 

Odesláno

Ahoj a vítej v klubu :papa

Nejspíš odešel modul ventilátoru (vepředu) , ale může být na vině samotnej ventilátor , svazek nebo BSM , chce to proměřit .

Odesláno

Dá se někde vykoukat schéma jak je to propojený? To je tam ventilator pro předek a pro zadek? Kdyby to nefoukalo vůbec tak to chápu, ale tohle mě hlava nebere. 

Proměřit na pojistkách?

Odesláno

Za schránkou spolujezdce je ventilátor s modulem , nastartuj auto a změř , jestli je napětí na červeným vodiči na ventilátoru , pak přes nějakou zátěž (třeba žárovka H7) zkus kostru modulu (zelenožlutej ) a ovl.mínus na ventilátoru proti tomu červenýmu na ventilátoru . Když ti bude na ventilátoru svítit , je v háji ventilátor , když bude svítit na modulu a na ventilátoru ne , je v háji modul . Když nenaměříš při nastartovaným motoru napětí na červeným vodiči , je problém v BSM nebo někde po cestě .

Odesláno (upraveno)

Tak v konektoru vetraku 11,7v. Kdyz zapojim do ventilatoru tak nic.

Na modulu zelenej/cervenej 14,7v

modul zelenej - zasuvka 12v- 14,7v
Modul zelenej - cervenej motor 14,7v

modul zelenej - cernej motor 14.7v

Hledal jsem jestli je nekde nejaky el schema zapojeni ale nic jsem nenasel. Ale takhle to teda vypada na ventilator?

jeste jsem zmeril to BSM a z toho jde 14,7V

Upraveno uživatelem vico07
Odesláno

Měl jsem taky tenhle problém. Někdo predemnou měnil konektor na tom modulu a dal konektory, ale byl vyhřátý jeden pin. Takže výměna všeho a zatím okej. Já teď řeším zadní ventilátory. Přijde mi že nefoukají. 

Odesláno

Měřil si to se zátěží , jak jsem psal ? Jestli ne , tak je celý tohle měření k ničemu. Osobně tipují špatnej modul nebo vyhřátý piny na něm .

Odesláno

Modul zelenej / ventilator cervenej sviti

modul zelenej/ ventilator cerny sviti

modul cervenej / ventilator cerny nesviti

modul cernej / ventilator cervenej nesviti

no sundal jsem i tu krytku a vypada to ze zelenej dostal zabrat. 

Takze objednam modul z netu co?

IMG_0979.jpeg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...