vico07 Odesláno 25. prosinec 2024 Odesláno 25. prosinec 2024 Zdravím, tak peugeot nám dal brzký Vánoční dárek. Přestal foukat teplý/ studený vzduch. Zajímavé je, že když zapnu vzduch aby foukal vzadu tak jde sice jen studenej, ale fouká. Nesetkal se s tím někdo? Citovat
landys_cz Odesláno 25. prosinec 2024 Odesláno 25. prosinec 2024 To je divný, z těch sloupků to má foukat dle nastavení řidiče. Mě se to prohřeje docela rychle. Citovat
jarokare Odesláno 25. prosinec 2024 Odesláno 25. prosinec 2024 Ahoj a vítej v klubu Nejspíš odešel modul ventilátoru (vepředu) , ale může být na vině samotnej ventilátor , svazek nebo BSM , chce to proměřit . Citovat
vico07 Odesláno 25. prosinec 2024 Autor Odesláno 25. prosinec 2024 Dá se někde vykoukat schéma jak je to propojený? To je tam ventilator pro předek a pro zadek? Kdyby to nefoukalo vůbec tak to chápu, ale tohle mě hlava nebere. Proměřit na pojistkách? Citovat
jarokare Odesláno 26. prosinec 2024 Odesláno 26. prosinec 2024 Za schránkou spolujezdce je ventilátor s modulem , nastartuj auto a změř , jestli je napětí na červeným vodiči na ventilátoru , pak přes nějakou zátěž (třeba žárovka H7) zkus kostru modulu (zelenožlutej ) a ovl.mínus na ventilátoru proti tomu červenýmu na ventilátoru . Když ti bude na ventilátoru svítit , je v háji ventilátor , když bude svítit na modulu a na ventilátoru ne , je v háji modul . Když nenaměříš při nastartovaným motoru napětí na červeným vodiči , je problém v BSM nebo někde po cestě . jirka307, Péťa a MJSytic ohodnotil 3 Citovat
vico07 Odesláno 28. prosinec 2024 Autor Odesláno 28. prosinec 2024 (upraveno) Tak v konektoru vetraku 11,7v. Kdyz zapojim do ventilatoru tak nic. Na modulu zelenej/cervenej 14,7v modul zelenej - zasuvka 12v- 14,7v Modul zelenej - cervenej motor 14,7v modul zelenej - cernej motor 14.7v Hledal jsem jestli je nekde nejaky el schema zapojeni ale nic jsem nenasel. Ale takhle to teda vypada na ventilator? jeste jsem zmeril to BSM a z toho jde 14,7V Upraveno 28. prosinec 2024 uživatelem vico07 Citovat
tomm176 Odesláno 28. prosinec 2024 Odesláno 28. prosinec 2024 Měl jsem taky tenhle problém. Někdo predemnou měnil konektor na tom modulu a dal konektory, ale byl vyhřátý jeden pin. Takže výměna všeho a zatím okej. Já teď řeším zadní ventilátory. Přijde mi že nefoukají. Citovat
jarokare Odesláno 28. prosinec 2024 Odesláno 28. prosinec 2024 Měřil si to se zátěží , jak jsem psal ? Jestli ne , tak je celý tohle měření k ničemu. Osobně tipují špatnej modul nebo vyhřátý piny na něm . Citovat
vico07 Odesláno 28. prosinec 2024 Autor Odesláno 28. prosinec 2024 No nemeril, ja se v elektrice moc nevyznam a nevim jak k tomu voltmetru zarovku pripojit do okruhu. Hlava me to nebere. Jsem strojar no Citovat
vico07 Odesláno 28. prosinec 2024 Autor Odesláno 28. prosinec 2024 To mam normalne pripojit na to zarovku dalsim dratem a tu zmerit nebo jen test sviti / nesviti? Citovat
jarokare Odesláno 29. prosinec 2024 Odesláno 29. prosinec 2024 Jj , žárovku připojíš úplně stejně jako měřák. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 29. prosinec 2024 Odesláno 29. prosinec 2024 před 9 hodinami, vico07 napsal: nebo jen test sviti / nesviti? "B" je správně Měřákem jen zkus, jestli je na tom červeným drátu napětí (proti kostře) Citovat
vico07 Odesláno 29. prosinec 2024 Autor Odesláno 29. prosinec 2024 Modul zelenej / ventilator cervenej sviti modul zelenej/ ventilator cerny sviti modul cervenej / ventilator cerny nesviti modul cernej / ventilator cervenej nesviti no sundal jsem i tu krytku a vypada to ze zelenej dostal zabrat. Takze objednam modul z netu co? Citovat
jarokare Odesláno 29. prosinec 2024 Odesláno 29. prosinec 2024 Jo , modul v háji , ale chtělo by to opravit i tu patici (na netu jde koupit nová) , nebo to bude za chvíli vyhřátý znovu . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.