longstarr Odesláno 19. červen 2006 Odesláno 19. červen 2006 Tak jsem se chtěl zeptat když při zapnutí klimy se netočí sahary co to může být za závadu_Dík Citovat
longstarr Odesláno 19. červen 2006 Autor Odesláno 19. červen 2006 Právě že neběží ale tlaky a náplň systému je OK Citovat
Milhaus65 Odesláno 19. červen 2006 Odesláno 19. červen 2006 Při klimatizaci vždy mají běžet ventil. chlazení, bez nich klima nejede, v okruhu rychleji stoupá tlak a vypína se. Uplně stačí zanesené chladiče. U 406 po zimě nejčastějí zoxidované konektory v kostce na sahaře nebo spálená termopojistka od zmrzlého sněhu. Citovat
Viper Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 klima P406 Tak jsem se chtěl zeptat když při zapnutí klimy se netočí sahary co to může být za závadu_Dík Ahoj, mě to to dělalo relátko u sahary, je nešikovně uložené hned za maskou, takže tam valí voda a sníh, výměna tak 150,- a už je vše OK. Viper Citovat
longstarr Odesláno 20. červen 2006 Autor Odesláno 20. červen 2006 Původně zaslal: Milhaus65 Při klimatizaci vždy mají běžet ventil. chlazení, bez nich klima nejede, v okruhu rychleji stoupá tlak a vypína se. Uplně stačí zanesené chladiče. U 406 po zimě nejčastějí zoxidované konektory v kostce na sahaře nebo spálená termopojistka od zmrzlého sněhu. A kde je ta termopojistka? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.