dracekvo Odesláno 13. listopad 2024 Odesláno 13. listopad 2024 (upraveno) Měl bych otázečku. Co by mohlo způsobovat, že Berlingo má snahu chcípnout při rozjezdu a kolikrát mi i chcípne, když se zapomenu a nepřidám v čas plyn? Projev je takový, jako by si nestihlo přidat plyn. Jsem zvyklý, že od nástupu vícebodového vstřikování se s každým autem šlo rozjet bez plynu. U P206 1.4i je volnoběžný ventil, který občas zlobil. Ale co jsem koukal u NFU na rozkres sání, tak tam už nic jiného než snímač tlaku vstuchu a elektronická škrtící klapka není. Jinak auto jede normálně, volnoběh taky normální. Jen ty rozjezdy jsou takový nemastný neslaný. Upraveno 13. listopad 2024 uživatelem dracekvo Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 13. listopad 2024 Odesláno 13. listopad 2024 Zrovna ta klapka by to mohla bejt. Sundat, vyčistit, zkalibrovat. Je tam kovová nebo plastová? Citovat
dracekvo Odesláno 13. listopad 2024 Autor Odesláno 13. listopad 2024 To nevím. Koukal jsem jen do rozkresu na autokelly. Do auta se podívám až večer. Jdu zkoumat jak se dělá kalibrace. Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. listopad 2024 Odesláno 13. listopad 2024 zapnes klicek do druhe polohy , počkáš 5-6vteřin a vypneš . Citovat
dracekvo Odesláno 13. listopad 2024 Autor Odesláno 13. listopad 2024 A mačkat plnej plyn nemusím? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 13. listopad 2024 Odesláno 13. listopad 2024 Ideální je diag. Na některých autech se mi to přes klíčem povedlo, na některých to neudělá nic. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. listopad 2024 Odesláno 13. listopad 2024 (upraveno) No nevim, mě tvrdili že reset klapky u NFU se dá udělat jen přes Diag načtením adaptivních hodnot. Tohle po zapnutí klíčku šlo snad naposledy u LFY Upraveno 13. listopad 2024 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
dracekvo Odesláno 14. listopad 2024 Autor Odesláno 14. listopad 2024 Lexii i kabel mám. Kouknu na to o víkendu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. listopad 2024 Odesláno 14. listopad 2024 (upraveno) v nedeli jsem to delal na NFU 207, pres diag jsem to chtel a sama diag mi napsala udelej to timto postupem , a slo to . Upraveno 14. listopad 2024 uživatelem Pe.Tr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.