Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já na to koukám, je to pořad pro průměrného diváka, který se zajímá, ale není odborník, je to přiměřeně zábavné, hezký autíčka, hezký prostředí, žádné zahlcování daty.....koukám i na AutoMotoRevue a i když se oproti dávným letům dost vylepšili, pořád mě Autosalon \"baví\" víc než AMR, i když ta je určitě odbornější....posledně byl v Autosalonu ten nový Lexus a musím říct, že kdybych na něj ty peníze měla, už je můj....chjo....ještěže to neuvidí Miláček :) :) :)

Odesláno

Jinak vy to asi vite, ja posledni dobou nesleduju ani TV, ani inet, vlastne nesleduju deni kolem sebe nejak vubec :) :) :), ale zacal vychazet TopGear normalne v papirove podobe i tu v Cechach...

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Jinak vy to asi vite, ja posledni dobou nesleduju ani TV, ani inet, vlastne nesleduju deni kolem sebe nejak vubec :) :) :), ale zacal vychazet TopGear normalne v papirove podobe i tu v Cechach...

No, tady na Černém Mostě se tedy o tobě neví nic. Naposled jen to, žes chtěla měnit zaměstnání (Ochoz). A co tím tedy sleduješ, že dění okolo sebe nesleduješ? Máš nějaké příjemnější povyražení, díky němuž nemáš na nic čas? :myslim

Odesláno

automotorevue a autosalon jsou trapne reklamni porady na nova auta a moderatory techto poradu bych nakopal do prdele a na hodinu vyhodil. ani topgear neni mym idealem, ale alespon borci nevahaji vyslovit kriticky nazor i na ty \"nejskvelejsi\" znacky.

[upravil dne 17/6/2006 chechet]

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

No, tady na Černém Mostě se tedy o tobě neví nic. Naposled jen to, žes chtěla měnit zaměstnání (Ochoz). A co tím tedy sleduješ, že dění okolo sebe nesleduješ? Máš nějaké příjemnější povyražení, díky němuž nemáš na nic čas? :myslim

Garfielde, tím jsem chtěla upozornit, že vychází TopGear, a trochu předejít poznámkách typu TO UŽ TADY VÍME VŠICHNI 14 DNÍ....protože já jsem poslední dobou na netu jen mikrominimálně...nic víc, nic míň....nechtěla jsem řešit svoje momentální soukromí :myslim

Odesláno

to anawarr: ja posledni dobou stiham koukat v realu, v sobotu vstavam driv, valim se az v nedeli :) vetsinou zehlim nebo tak neco, a na AMR vetsinou koukam z gauce, kdyz jsem po obede zcela nefunkcni a neschopna pohybu :D:D:D:D:D:D

Odesláno

Já na to koukám, je to pořad pro průměrného diváka, který se zajímá, ale není odborník, je to přiměřeně zábavné, hezký autíčka, hezký prostředí, žádné zahlcování daty.....koukám i na AutoMotoRevue a i když se oproti dávným letům dost vylepšili, pořád mě Autosalon \"baví\" víc než AMR, i když ta je určitě odbornější....posledně byl v Autosalonu ten nový Lexus a musím říct, že kdybych na něj ty peníze měla, už je můj....chjo....ještěže to neuvidí Miláček :) :) :)

to jo to mas pravdu ten Lexus byl uzasny
Odesláno

mě baví víc AMR - teda, když najdu čas, ale to se v poslední moc nedstává, bo tam mají skvělou rubriku o tuzingu a ta byla (před rokem určitě, teď nevím) dost zábavná ...

asi tak

Odesláno

:myslim mno, tak ten test me moc nenadchnul....

ale diky autosalonu vim, co se stane s Olomouckymi syrecky, nivou, cokoladou a hranolkama v aute po trech hodinach na slunicku...:D:D:D:D:D

:roker no nic, no...

Odesláno

Test s nákupem byl hezkej, ještěže s nákupem valíme hned dom a nikde se neflákáme :D

Test 207 byl takovej celkem nic neříkající, nic převratnýho co bych ještě nečetl, neviděl či neslyšel.

Autobazar byl celkem zajímavej...

Odesláno

:myslim mno, tak ten test me moc nenadchnul....

ale diky autosalonu vim, co se stane s Olomouckymi syrecky, nivou, cokoladou a hranolkama v aute po trech hodinach na slunicku...:D:D:D:D:D

:roker no nic, no...

Tak me nejvic zaujalo , ze niva nakonec vypadala jako zvratky mimozemstana :D ( By me zajimalo kdo to vymysli :D )

Odesláno

Tak, žádné překvapení, stále pořad na úrovni dětské školní televize. I když šli malilinko dopředu, ke kvalitní novinařině to bude mít asi ještě dlouho hodně daleko :nevim

ALE CO JE DŮLEŽITÉ: Zmínili tam, že se 207 bude nabízet s tou benzínovou 1.6-kou vzniklou ze spolupráce PSA a BMW se 143 koníky! Jen asi ta cena, no, ale jinak mooc zajímavá a hezká zpráva, co mě potěšila :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...