PaKr Odesláno 22. říjen 2024 Odesláno 22. říjen 2024 Blbý je to, že i když to auto kamery už má, tak se pro dasch cam nedají použít.... Tak pak napiš nějaký ten výsledek Citovat
Cheetah1 Odesláno 22. říjen 2024 Autor Odesláno 22. říjen 2024 @PaKr jsem to tedy zkusil, rychlá odpověď "Bohužel nástřik dutin či podvozku nenabízíme, při dnešní antikorozní ochraně oboustranně pozinkovaných karoserií vozů PEUGEOT není po tomto poptávka .. nicméně jsou firmy které se na to specializují, co se týká záruky může to mít vliv na věci, které při nástřiku demontují z vozu a znovu je tam instalují ( například neodbornou manipulací něco poškodí atd. ) " Citovat
PaKr Odesláno 22. říjen 2024 Odesláno 22. říjen 2024 před 21 minutami, Cheetah1 napsal: při dnešní antikorozní ochraně oboustranně pozinkovaných karoserií vozů PEUGEOT To se zasekli tak před patnácti lety, ne ? Tak škoda, takhle bys to měl bez případných tahanic o záruku, ale přeji ti, ať najdeš někoho, kdo to udělá kvalitně ( a za přiměřené peníze) Cheetah1 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 22. říjen 2024 Odesláno 22. říjen 2024 ..no je fakt, ze do Rifteru neco dodelavat je fakt za trest.. ... k nicemu neni pristup a v podstate ani nektery pojistky si clovek nevymeni aniz by demontoval pul auta vpredu.... Citovat
Cheetah1 Odesláno 23. říjen 2024 Autor Odesláno 23. říjen 2024 @PaKr zatím to nevypadá, že bych v okolí BE, PB, PI sehnal, resp. nemám důvěru v někoho bez referencí. Takže je možné, že nástřik nebude, ale když to přežila Lodgy, tak to přežije i Rifter @BubakGS zatím nedokážu posoudit, tahal jsem zatím jen kabely v kufru. Uvidím, jestli protáhnu bez sundání kabeláž pod tapcem pro kamery. Btw. kdybyste někdo měl "návod", fotky nebo video, jak rozebrat osvětlení na stropě nad předními sedačkami, budu rád. Chci napojit kameru na světýlko. Citovat
Cheetah1 Odesláno 26. říjen 2024 Autor Odesláno 26. říjen 2024 zimní 16", dezent TV, rozměry dle TP včetně ET, i pro 304 mm brzdy, možnost použít řetězy. BubakGS, Šalda a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Cheetah1 Odesláno 26. říjen 2024 Autor Odesláno 26. říjen 2024 za tu cenu musí :). Chtěl jsem komplet černé, ale prý je neměl ani distributor a do konce listopadu by nejspíše nebyly. Citovat
Charlie 1 Odesláno 27. říjen 2024 Odesláno 27. říjen 2024 (upraveno) na kolik vyjdou 16? Ja dával za original na Peugeot 3008 R 18, 15000Kč ... Upraveno 27. říjen 2024 uživatelem Charlie 1 Citovat
Cheetah1 Odesláno 27. říjen 2024 Autor Odesláno 27. říjen 2024 (upraveno) konečně osvětlený kufr, žádná bludička. Levé světlo kryje průhledný plast, pravé mléčný plast (opál). Zapojil jsem místo původního světýlka. Lišty lepené bez vrtání. Upraveno 27. říjen 2024 uživatelem Cheetah1 BubakGS, Péťa, Charlie 1 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
BubakGS Odesláno 29. říjen 2024 Odesláno 29. říjen 2024 ...kuft naložený v LEDu? ...pěkná práce s tou kabeláží. Já bych to nejspíš brzy utrhl - občas v tom vozím i nějaký ten materiál na barák..... Citovat
Cheetah1 Odesláno 29. říjen 2024 Autor Odesláno 29. říjen 2024 dodělávám si to do všech aut, ty neosvětlené kufry mě fakt nebaví. Protahování chtělo trpělivost, ale naštěstí to nebylo tak hrozné, nic moc jsem nerozebíral. Chtěl jsem tam dát původně užší, lištu 10x10, která by se tam schovala, ale nepasovala k ní šířka LED pásu s vyšší svítivostí, takže jsem dal nakonec 16x16, která lehce přesahuje. Konečně vidím, co v kufru mám - poté, co jsem extra zatmavil skla v kufru tam byla fakt tma. Vození stavebního materiálu a jiného bordelu teď bude na Lodgy BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Cheetah1 Odesláno 21. listopad 2024 Autor Odesláno 21. listopad 2024 Tak už mi to nějaký přející občan "pokřtil" několik vrypů na "předním křídle" mezi světly a hauptně - o zadní části hauptny až na spodek křídla. Bylo to celkem dost vidět na ušpiněné kapotě, poté, co jsem to umyl a vydrhl, tak je to vidět zejména na denním světle a není to už tak výrazné. Jako kdyby to něco nepravidelně podrápalo. Soused se vyjádřil, že je to jako od cvočků na kalhotech, když někdo jezdí na kapotě jako na klouzačce. Zkusil jsem to vyfotit, ale foťák to nebere, ale prostě ty vrypy tam jsou, i když teď to není ani moc vidět. Dost mě to nasr.... Předpokládám, že by to mohlo jít rozleštit. Citovat
BubakGS Odesláno 25. listopad 2024 Odesláno 25. listopad 2024 (upraveno) @Cheetah1 ...no to udela radost. Ja si k autu koupil tu opravnou sadu 2 lahvicek - barva a lak. Tipuju, ze mas poskozenou tu vrchni vrstvu toho pruhledneho laku. Na jare bych to umyl, odmastil, paratkem "dokapal" lakem ty ryhy a po poradnem zaschnuti vzal lestickou.... ... me to na jare ceka taky ... nekdo se mi trochu "podepsal" na leve strane kapoty nad svetlem a uz mam auto po 2 zimach misty otlucene od kaminku až na plnič... takze si budu taky hrat.... Upraveno 25. listopad 2024 uživatelem BubakGS pavelu96 a Cheetah1 ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 30. prosinec 2024 Odesláno 30. prosinec 2024 (upraveno) ..prepsal jsem se omylem... prispevek patril do meho vlakna... ..ale poskrabany auto uz mam taky.... Upraveno 30. prosinec 2024 uživatelem BubakGS Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.