Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vyzerá to,že Honza bude mať pravdu,podľa podrobnejšej dianostiky je chyba medzi zásuvkou diagnostiky a ovládaním kúrenia-nenačíta ani poistky,ani stav spínacej skrinky ani stav PC....

Ešte tak vedieť ktorý pin to je:myslim:myslim:myslim

Odesláno

Na obrazku mas 3.45.16 , ta bola od 2005 tusim , auto mas 2008.Mal si tu istu verziu aj pred tym? Mne na 407 starsia nenacitala korektne rj motora , po update ok.

Odesláno

A to je další problém,mám verziu 345.ked aktualizujem cez net až na verziu 347,tak ju nedokážem v pc spustiť,tak babo raď...

Odesláno

Přes net neaktualizovat. Když jsi to dříve úspěšně diagnostikoval, tak to bylo na této verzi SW i kabelu? Pokud ano, tak neřeš nějaké aktualizace a soustřeď se na pojistky, napájení, konektory a kostry.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Kluci prosím, nemáte někdo scháma vnitřního zapojení lexie? Před časem mi přestala komunikovat s autem. Když jsem ji rozebral, našel jsem asi dva rozpadlý SMD odpůrky, jenže neznám jejich hodnotu pro případnou náhradu:(

Odesláno

Ta redukce je na vozy staršího data... třeba 406 před face..

Jinak cena za tu diag je docela pálka... nechám ti ju za lepší cenu ;)

Odesláno

Ahojte. Mam otazku na vas chalani. Ak mate nacitanu nejaku chybu dajme tomu v jednotke motora tak vam zobrazuje cislo chyby? napr P01xx . Nainstaloval som pre znameho uz hadam 4 verziu diagboxu a aj PP2000, vsetko z inych zdrojov a ani na jednom to nezobrazuje. A neponuka ani moznost F6. A pamatam si ze par rokov dozadu to na PP2000 zobrazovalo.

Dik

Odesláno

Dalisia vec. Zajtra balim kufre z irska a mam dva interfejsi. Jeden zostava v Irsku. Neviem ktory si zobrat. Jeden je B verzia a druhy je C verzia s komplet osadenim optoclenmy plus nejake smeti okolo. Ta B verzia ich ma pomenej. Funguju obe na diagboxe 5.29. len ta C na checkery hlasi ze je nepripojena a B verzia v pohode pise Peugeot. Software maju rovnaky.

Mam cas do zajtra tak hadam sa niekto ozve.:D

Odesláno

Ahojte chalani, necital som to tu cele snad ma neukrizujete. zrejme pribudne do rodiny fiat ulysse 2.0 benzin, rv 12/02. na diagnostiku budem potrebovat kable ktore sa pohybuju okolo 100e? Ako pozeram tie z ciny,honkongu mate odskusane ze idu?! dalej program, je volny alebo si ho kupujete alebo mate cracknute verzie? Skusal niekto pripojit toto auto na diag? Daju sa v RJ pozriet km? Zatial dakujem :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

diagbox 7 ti nepojede.. poslední verze která funguje na kabel je 5.29, nebo je nutné udělat update FW v kabelu, ale to není žádná sranda a můžeš přijít o kabel :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...