Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
napřiklad stara verze programu a na internetu je novější verze.

A to stiahnes cely program, alebo len update? Ja mam update na PP2000 na 23,95 je od toho niečo novšie čo by na činskej dia. fungovalo?:roll

Odesláno

já jsem pouze poprvý na vyzkoušení dal PP2000 základní verzi jestli mi vše funguje a potom jsem hned nainstaloval diagbox a ani jsem tam ještě nestahoval update a chodí vše bezproblémů:)

Odesláno

ja jsem to zkousel strasne vytizilo procesor spoustelo se to strasne dlouho ale rozjelo normalne kabel vsechno naslo pak to 20 minut hledalo auto a nic tak jsem to vzdal

Odesláno

Já jsem to zkoušel na Win7 a nešlo mi to spustit, přes virtual pc kde jsem měl xp mi to šlo, ale když jsem se chtěl kouknout do jednotky motoru apod. tak to vždycky hodilo chybu a dál to nešlo takže k ničemu, vyřešil jsem to až jiným pc kde mám jen xp a vše jde bezproblémů!! A pár stránek vpřed jsem to tady řešil a psal takže číst tohle téma od začátku!!!:D taky jsem to celý přečet.....

Odesláno

Ve Win7 jsem to normálně provozoval. To že něšlo přistoupit k některým funkcím ŘJ motoru a nebo se ndetekovala byl problém verze z DVD. Po přeinstalování na poslední verzi, kterou ta čína pobere to je OK.

Odesláno
Ve Win7 jsem to normálně provozoval. To že něšlo přistoupit k některým funkcím ŘJ motoru a nebo se ndetekovala byl problém verze z DVD. Po přeinstalování na poslední verzi, kterou ta čína pobere to je OK.

Ty mi určite vieš povedať číslo tej poslednej verzie ktoru čína podporuje :super mam update na 23.95 a pri 306 som mal problem sa do nej dostat :myslim (307 a 206 idu v pohode)

Odesláno

radsej asi hodim do notasu xp a bude..este ak vas poprosim vedel by mi dat niekto do sz link kde sa da ten soft stiahnut nieco som guglil ale nenasiel som nic.

Odesláno
radsej asi hodim do notasu xp a bude..este ak vas poprosim vedel by mi dat niekto do sz link kde sa da ten soft stiahnut nieco som guglil ale nenasiel som nic.

No tak s ohledem na pravidla věřím, že sem nikdo link neuloží.

Odesláno
Je to tu asi bambiliónkrát Diagbox 5.29

Dik :super , ale nebude to na škodu v každom liste pripomenuť (pre ostatných) :D

si sa pytal na diagbox?

podla mna na pp2000, lebo pp2000 je posledna verzia 25.01

[upravil dne 3/4/12 19:18 od Marcel00]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...