h4wk3y Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 kluci, neda se nejak pres PP2000 udelat, aby se pri kazdem startovani auta nepoustela automaticky klima? Jedna se o Peugeot 406, 2.0HDi, r.v. 2000... Mam klimu prazdnou, takze vim, ze i kdyz na displeji A/C sviti, tak ze se nezapne, ale stve me, ze se proste pri kazdem nastartovani auta vzdy pusti automaticky A/C a ja to porad vypinam, protoze se mi to nelibi ... Nejde to nejak pres dia vypnout? Diky Citovat
Marcel00 Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 To asi ne. U Peugeota ti bude univerzalni diagnostika skoro k nicemu. ale ano... univerzalna obd diagnostika mi v pohode cita live data, a takisto mi precita pamat zavad a ked treba aj vymaze... reagoval som na diskutera nadomnou ktory chcel pouzit PP2000 len na citanie a mazanie chyb, co sa mi zda prehnana cena, nakolko len na tento ucel pojde aj obycajna diag za par susnov... [upravil dne 29/1/11 21:29 Marcel00] Citovat
HonzaZ Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 h4wk3y: Až se stavíš, tak na to kouknem, ale myslím že to nejde. [upravil dne 29/1/11 21:32 HonzaZ] Citovat
h4wk3y Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 Diky Honzo... me to strasne otravuje ... Citovat
omegascream Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 a v okolí BA, TT sa nájde niekto, kto má origo. a aj s ňou vie naozaj robiť? Potreboval by som prezrieť auto [upravil dne 31/1/11 08:03 omegascream] Citovat
Y2K Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 robit s nou nie je problem...bohuzial prave nemam Ale skus napisat uzivatelovi Janou Citovat
Hodo65 Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 Dělat s tím asi opravdu není zásadní problém, je to přece jen obsluha dalšího počítačovýho programu. Problém ovšem asi bude rozumět tomu, co ti diagnostika říká a hlásí, toto pak správně vyhodnotit a na základě toho pak odstranit závadu. Asi ne nadarmo choděj v autorizáku několikrát ročně na školení ... [upravil dne 31/1/11 09:52 Hodo65] Citovat
omegascream Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 no veď tak som to myslel, človek ktorý sa tým možno aj živí. Y2K: Janou nie je ten čo robil diag. na zraze v Báhoni? Citovat
omegascream Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 aha, no práve on ale len diagnostikoval, ale priamo zasahovať do toho nechcel Mám na aute nejaký problém a z rôznych strán mám pár horúcich typov čo to môže byť. V Citroene ešte minulý rok chlapík na nič neprišiel, ale nepôsobil moc seriózne. Preto hľadám niekoho, kto má čo najlepšie skúsenosti s tým a pomôže mi už konečne nájsť problém. Išiel by som aj do Peugeotu lenže tam nikdy nemajú čas a veci riešia tým, že nič nehovorte, nechajte tu auto a my sa vám (o pár dní) ozveme.... Citovat
Y2K Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 a co chces aby poriesil? ved on (alebo kazdy iny) auto zdiagnostikuje, vyhodnoti chybu, povie ti co ma zle a ty uz mudrejsi ides za mechanikom...on neni mechanik aby ti auto opravil Neviem ako inak by ti s diagnostikou mohol pomoct Citovat
omegascream Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 to je vlastne fakt.... Tak ho skúsim kontaktovať - dík. Citovat
conti Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Omegascream: Ty hledáš někoho kdo rozumí diagnostice? Někoho kdo třeba studoval obor diagnostik s maturitou, kdo jezdí každoročně na školení a platí za každé kolem 5litrů? Aby ti udělal na autí diagnostiku a řekl čím to je a kde je závada? A ty si to potom opravíš sám, nebo u někoho jiného? Pochopil jsem to dobře? Doufám že tušíš kam tě pošle!!! Citovat
omegascream Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Ale prosím ťa, nerob tu divadlo. Hľadám niekoho kto si diag. nestiahol včera s tým, že dnes tu dáva rozumy, ale niekoho kto sa tomu venuje dlhšiu dobu a vie čo robí (a je zo slovenska - BA, TT, lebo čechov na ktorých by som sa už obrátil tu pár je). Okrem toho, čo sa týka užívateľa Janou, to som sa len zle vyjadril. Na zraze totiž tvrdil ak si dobre pamätám, že diag. má hlavne pre svoje potreby a tam to robil skôr ako kamarátsku výpomoc. A keďže ja to vidím na dlhšie (určite treba aj live diag.), tak som ho nechcel otravovať a preto sa pýtam na niekoho, kto si tým cielene privyrába. Každopádne, opýtam sa ho, snáď bude mať čas [upravil dne 1/2/11 09:40 omegascream] Citovat
Marcel00 Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 Už jsem na ten tvůj odkaz koukal, když jsem tenhle thread celej prolejzal, dával jsi ho už někdy na předchozí stránce, možná o fous dřív. Ještě ten nákup proberu se svým servisákem a asi to zkusím vzít taky odtud. Ale dřív než za tejden za dva to asi nebude, zmizel teď na dovču a nevím přesně, kdy se vrací. Takže kdybys to náhodou doma měl dřív a testoval, poděl se o zkušenost ... uz si kupil ? Citovat
Hodo65 Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 Jo jo, objednával jsem to v tom eshopu, co jsi našel ty asi před 14 dny, do tejdne to bylo doma, žádný clo, žádný DPH. Jen jsem to nainstaloval svýmu servisákovi na jeho notes, ten to odzkoušel a všechno funguje tak, jak má, takže mu asi budu objednávat ještě ten modul pro dodávky, kterej se mu asi bude hodit. Takže eshop korektní, dodávka takřka okamžitá, zboží bezproblémové a funkční (tedy zatím). Kupoval jsem to sice pro sebe, ale má to v používání můj dvorní servisman , protože s diagnostikou má nějaký zkušenosti a má k tomu ještě kamaráda v autorizáku Peugeotu, takže mu to ušetří spoustu času s ježděním s autem na diagnostiku tam a výsledek diagnostiky může už jen probrat telefonicky. Sám bych si asi na nějaký brikule s diagnostikou netroufal, maximálně tak na zapnutí denního svícení nebo sklápění zrcátek , takže pro mě je tato varianta asi podstatně lepší, než s tím laborovat sám a případně něco zku.vit . Zato mám jistou prioritu v řešení svejch problémů s autem, což je někdy k nezaplacení ... Citovat
comm Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 Pani moc som nechcel investovat do diag. bo clovek to tak casto nepotrebuje ale casi sa menia. Je pravda ze som si vyrobil aj vlastnu diagnostiku ale len na cerpadlo(primitivna) na konkretny typ cerpadla ale to nestaci bo potrebujem obcas aj precitat co pise rj a ide hlavne o cas ktoreho mam malo. Objednavam to z ciech a bude pokoj. Inak niekto sa tu pital aky diag.konektor maju 406 a ja odpovedam do roku 96 boli 30-pinove potom uz boli 16-pinove. cavas a dakujem vam za link diag. Citovat
lacek206 Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 comm : Potom daj vedieť čo a ako, pretože aj ja sa na nu chystám... budeš brať od www.diagnostiky.com Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.