soundlovers Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 ajaj tak tu verzi 6... jsem nenašel... Citovat
Leo Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 (upraveno) Leo : ano neco takového potřebuji v lexii ani v PP neni na vyber mereni parametru individuální, pokud jsem to přehlídl a to jsem si s tím hrál celý den tak mne prosím nasmerujte...když dám výber auta - parner 1.4 kfx tak je tam jen měření parametru, neni nikde nic co by se podobalo mereni individuální.....uz nevím co mám kde rozkliknout...diky moc Já mám Diagbox 7.36 a tak nevím jak je to ve starších verzích, ale pokud zobrazím jakékoliv měření hodnot (zobrazí se tabulka) tak se mi to zároveň ukládá na poslední kartě v Diagboxu (teď si nevzpomenu jak se jmenuje) ve formě grafu, kde je historie všech naměřených hodnot k jednotlivým vozidlům a z toho to jde zpětně stáhnout. Co se však prohlíží v PP a v Lexii se tam neukládá (v moji verzi se tam už ani nic moc měřit nedá). Mimochodem si myslím, že funkce "Osciloskop" je na přímé měření signálu na jednotlivých vodičích (proto je potřeba karta osciloskopu) a nemá s údaji z řídící jednotky nic společného. Upraveno 4. září 2015 uživatelem Leo Citovat
soundlovers Odesláno 5. září 2015 Odesláno 5. září 2015 diagbox nedje doistalovat viz foto, v čem muzem být potíž? Citovat
John Odesláno 5. září 2015 Odesláno 5. září 2015 soundlovers : o jaký se jedná Diagbox? pokud je to DB5.xx tak patch jsi zkopíroval do adresáře kde má být a z něj po prvnim spuštěním DB a zavření jsi spustil patch a proběhla ti hláška Successfull !!! ? nebo vůbec? Podle mě bude problém v tomto. Citovat
soundlovers Odesláno 5. září 2015 Odesláno 5. září 2015 ver 6.01 patch jsem dal na C a naistaloval DB, zavřel DB spustil patch - successfull Citovat
baffy Odesláno 5. září 2015 Odesláno 5. září 2015 Špatne vyčistený pc .Stará verzia musí byť odinštalovaná komplet ,čiže všetky zložky a nezabudnúť na registre.A samozrejme odstaviť vždy PSA agenta v správcovi. Citovat
soundlovers Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 po vyčištění PC a odinstalování starých složek vše nainstalováno...děkuji,,,, . už jsem měl radost, ale hlásí že se nemuže připojit ke kartě...původně jsem měl lexii s kablem a vše fungovalo, verze digboxu 6.01 bud nejde na ten kabel nebo mám zase nekde chybu...navíc celý diagbox je strašně pomalý na tom starém PC, lexia šlapala svižně....chtěl jsem právě diagbox proto že mi by tam měly jít grafické znázornění hodnot ne jen čísla jako ve staré lexii....diky Citovat
soundlovers Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 nepomuže to, jsem zkoušel již nekolikrát...... Citovat
John Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 soundlovers : ovladače na kabl máš správně nainstalovaný? Kabl máš Béčko a nebo už Céčko? co vím tak Béčka občas se s autem nechtějí bavit s novějším jak DB5.29 a někdy se musí vyndat zandat kabl do usb než se to chytne. Citovat
soundlovers Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 ovladač jsem zádný na kabel neinstaloval , předtím jsem mel na tom samém PC starou lexii s PP a šlo vše bez problému ....ted jsem tu starou lexii smazal a nainstaloval diagbox a už to nejde....zda je kebal B nebo C nepoznám, nemám k tomu info žádné, dá se to nejak zjistit? díkec Citovat
ferinko2 Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 (upraveno) V správcovi zariadení pozri,či ti nevykazuje neznáme USB zariadenie,ak áno,daj nainštalovať ovládač manuálne.Ovládače sú v "C" zložka APPLIC. Interface checker má tiež novšie ovládače http://ulozto.sk/xveQrFfL/psa-interface-checker-install-4-2-9-exe Upraveno 6. září 2015 uživatelem ferinko2 Citovat
ferinko2 Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Ak je PC pomalý,vypni programy po spustení čo nepotrebuješ,cez príkazový riadok msconfig Citovat
baffy Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Neviem ,moc sa tomu nerozumiem ,ale je vôbec takáto možnosť ,myslím tým meranie veličín ,pri aute z roku 1997? Citovat
soundlovers Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 naffy: merení velicin jako že ukáže tlak v sání LS, teplotu, predstih atd to ukazuje v tabulce a při pusteném motoru se dá odvodit závada pokud by se tam vyskytla, já potřebuji aby mi šel udelat z technot čísel graf a na lexii to nekomu šlo, otázka je zda to pujde i mi na starém autě.... Citovat
dubravap Odesláno 7. září 2015 Odesláno 7. září 2015 (upraveno) V prvom rade urob v ntb to, čo som Ti už doporučil v mojom prvom príspevku, t.j. W XP a IE 6 a nie novší. V tom príspevku máš zobrazenú aj ukážku grafu. Tento istý problém má aj Lexia v DB 7.49 a W 7. V DB sa grafy znovu zobrazujú. Upraveno 8. září 2015 uživatelem dubravap Citovat
dubravap Odesláno 8. září 2015 Odesláno 8. září 2015 (upraveno) Príklad grafu po uvedenej úprave ntb. Upraveno 8. září 2015 uživatelem dubravap Citovat
soundlovers Odesláno 8. září 2015 Odesláno 8. září 2015 jak se ale k této obrazovce dostat? menu mi nic takového nanabídne , ještě dělám na zprovoznění toho kabelu a napíšu, Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.