Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Leo : ano neco takového potřebuji  v lexii ani v PP neni na vyber mereni parametru individuální, pokud jsem to přehlídl a to jsem si s tím hrál celý den tak mne prosím nasmerujte...když dám výber auta -  parner 1.4 kfx tak je tam jen měření parametru,  neni nikde nic co by se podobalo mereni individuální.....uz nevím co mám kde rozkliknout...diky moc

Já mám Diagbox 7.36 a tak nevím jak je to ve starších verzích, ale pokud zobrazím jakékoliv měření hodnot (zobrazí se tabulka) tak se mi to zároveň ukládá na poslední kartě v Diagboxu (teď si nevzpomenu jak se jmenuje) ve formě grafu, kde je historie všech naměřených hodnot k jednotlivým vozidlům a z toho to jde zpětně stáhnout. Co se však prohlíží v PP a v Lexii se tam neukládá (v moji verzi se tam už ani nic moc měřit nedá).

Mimochodem si myslím, že funkce "Osciloskop" je na přímé měření signálu na jednotlivých vodičích (proto je potřeba karta osciloskopu) a nemá s údaji z řídící jednotky nic společného.

Upraveno uživatelem Leo
Odesláno

soundlovers :  o jaký se jedná Diagbox? pokud je to DB5.xx tak patch jsi zkopíroval do adresáře kde má být a z něj po prvnim spuštěním DB a zavření jsi spustil patch a proběhla ti hláška Successfull !!! ? nebo vůbec? Podle mě bude problém v tomto. 

Odesláno

Špatne vyčistený pc .Stará verzia musí byť odinštalovaná komplet ,čiže všetky zložky a nezabudnúť na registre.A samozrejme odstaviť vždy PSA agenta v správcovi.

Odesláno

po vyčištění PC a odinstalování starých složek vše nainstalováno...děkuji,,,,

. už jsem měl radost, ale hlásí že se nemuže připojit ke kartě...původně jsem měl lexii s kablem a vše fungovalo, verze digboxu  6.01 bud nejde na ten kabel nebo mám zase nekde chybu...navíc celý diagbox je strašně pomalý na tom starém PC, lexia šlapala svižně....chtěl jsem právě diagbox proto že mi by tam měly jít grafické znázornění hodnot ne jen čísla jako ve staré lexii....diky

Odesláno

soundlovers : ovladače na kabl máš správně nainstalovaný? Kabl máš Béčko a nebo už Céčko? co vím tak Béčka občas se s autem nechtějí bavit s novějším jak DB5.29 a někdy se musí vyndat zandat kabl do usb než se to chytne.

Odesláno

ovladač jsem zádný na kabel neinstaloval , předtím jsem mel na tom samém PC starou lexii s PP a šlo vše bez problému ....ted jsem tu starou lexii smazal a nainstaloval diagbox a už to nejde....zda je kebal B  nebo C nepoznám, nemám k tomu info žádné, dá se to nejak zjistit? díkec

Odesláno (upraveno)

V správcovi zariadení pozri,či ti nevykazuje neznáme USB zariadenie,ak áno,daj nainštalovať ovládač manuálne.Ovládače sú v "C" zložka APPLIC.

Interface checker má tiež novšie ovládače

http://ulozto.sk/xveQrFfL/psa-interface-checker-install-4-2-9-exe

Upraveno uživatelem ferinko2
Odesláno

naffy: merení velicin jako že ukáže tlak v sání LS, teplotu, predstih atd to ukazuje v tabulce a při pusteném motoru se dá odvodit závada pokud by se tam vyskytla, já potřebuji aby mi šel udelat z technot čísel graf a na lexii to nekomu šlo, otázka je zda to pujde i mi na starém autě....:)

Odesláno (upraveno)

V prvom rade urob v ntb to, čo som Ti už doporučil v mojom prvom príspevku, t.j. W XP a IE  6 a nie novší. V tom príspevku máš zobrazenú aj ukážku grafu. Tento istý problém má aj Lexia v DB 7.49 a W 7. V DB sa grafy znovu zobrazujú.

Upraveno uživatelem dubravap

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...