wojtěch Odesláno 22. srpen 2015 Odesláno 22. srpen 2015 nesetkal se někdo s chybou viz foto? nejde mi diagbox aktivovat vyhodí mi to tu chybu, zkoušel jsem odinstalovat a nainstalovat, ale pořád chyba vyskakuje. díky Citovat
John Odesláno 22. srpen 2015 Odesláno 22. srpen 2015 wojtěch : a postupuješ přesně takto: spustí se ti prvně program DB5.02 vyplníš jméno scary01 a potom vypneš diagbox a nakopiruješ patch soubor do složky kam se má a potom ho z tý složky spustíš a proběhne ti hláška Successfull ?? Potom zas otevřeš DB a postupuješ dál s udajema scary01 atd.. pokud to děláš přesně podle tohodle postupu je to hodně divný. Instaloval jsem už hodněkrát DB jak 5 tak i 7 a vím,že vždycky byl problém v postupu člověka a nebo použitým věcem. Citovat
baffy Odesláno 22. srpen 2015 Odesláno 22. srpen 2015 Nestretol ,ale u týchto starších verzií si tuším bolo treba ustriehnuť psa agenta .ČIže ho je potrebné pred aktiváciou vždy v správcovi vypnúť. Citovat
soundlovers Odesláno 2. září 2015 Odesláno 2. září 2015 u lexii 3 pokud chci spustit osciloskop - mereni napr nekolik velicin v realnem case tak mi to napise ze neni nejaká karta..?? co mi chybí nebo co mám nastavit, Potřebuji proměřit několik udaju za jizdy a zaznamanat to grafu...mám motor KFX 1.4 MM1AP diky Citovat
wojtěch Odesláno 2. září 2015 Odesláno 2. září 2015 wojtěch : a postupuješ přesně takto: spustí se ti prvně program DB5.02 vyplníš jméno scary01 a potom vypneš diagbox a nakopiruješ patch soubor do složky kam se má a potom ho z tý složky spustíš a proběhne ti hláška Successfull ?? Potom zas otevřeš DB a postupuješ dál s udajema scary01 atd.. pokud to děláš přesně podle tohodle postupu je to hodně divný. Instaloval jsem už hodněkrát DB jak 5 tak i 7 a vím,že vždycky byl problém v postupu člověka a nebo použitým věcem. podle mně postupoval po 4té už to šlo v pohodě..... akorát to jméno scary01 nikdy nevyplňuji teď už funguje... Citovat
ferinko2 Odesláno 2. září 2015 Odesláno 2. září 2015 u lexii 3 pokud chci spustit osciloskop - mereni napr nekolik velicin v realnem case tak mi to napise ze neni nejaká karta..?? co mi chybí nebo co mám nastavit, Potřebuji proměřit několik udaju za jizdy a zaznamanat to grafu...mám motor KFX 1.4 MM1AP diky Na číne nič nespustíš....pýta si to kartu merania.. Na záznam údajov on line nepotrebuješ osciloskop je to v PP2000,alebo čo to vlastne chceš merať? Citovat
soundlovers Odesláno 2. září 2015 Odesláno 2. září 2015 potřeboval jsem zmerit najednou nekolik veličin - tlak v sacím potrubi, otačky, teplotu, vstřiky, předstih. LS a to vše najednou, v PP nebo v lexii to nejde sledovat na jedné obrazovce najednou, potřebuji to dát do grafu tyto hodnoty, pokud je to možné? Dá se k tomu ta karta dokoupit za rozumný peníz nebo to mám pustit z hlavy? Citovat
ferinko2 Odesláno 2. září 2015 Odesláno 2. září 2015 Myslím,že PP2000 sa to dá nastaviť,ako meranie hodnôt individualizované (grafické) alebo standardné (číselné hodnoty) Citovat
soundlovers Odesláno 2. září 2015 Odesláno 2. září 2015 díky za odpoved, zkušel jsem si s tím hrát celý den ale nedaří se to dát do grafu ani v PP i když tam taková funkce je, zdá se že chybí nějaká centrála měření nebo pak dělám někdy chybu, dokázal by to nekdo popsat např v PP jak dát hodnoty co se ukazuji reálné ze tří oken tj vstřikování zapalování snímače dát do jednoho celku např určitý graf tj hodnoty určitého parametru za určitý časový usek? dekuji moooc Citovat
dubravap Odesláno 3. září 2015 Odesláno 3. září 2015 (upraveno) to soundlovers: mal som podobný problém na Lexii. Pozri si: http://www.forum.citroeny.cz/viewtopic.php?f=147&t=6459 peter Upraveno 3. září 2015 uživatelem dubravap Citovat
soundlovers Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 zkusil jsem to ale do grafického merení se nedostanu, hlásí že chybí karta měření jak na lexii tak na PP. někdo říká že to nepujde, nekomu to jde tak nevím co se špatně, díky moc Citovat
ferinko2 Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 Ty v menu nechoď do merania....!!!!! Táto možnosť je priamo v RJ motora alebo BSI,teraz už neviem. Citovat
soundlovers Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 takže jen mi pujde zmerit reálné hodnoty vstřikování - zapalovani - snimače, - tj tabulka a hodnoty, což mi funguje , nic víc? ten graf z toho nepujde udelat nějak? Pokud to nepodporuje RJ tak je to v háji....diky... Citovat
ferinko2 Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 takže jen mi pujde zmerit reálné hodnoty vstřikování - zapalovani - snimače, - tj tabulka a hodnoty, což mi funguje , nic víc? ten graf z toho nepujde udelat nějak? Pokud to nepodporuje RJ tak je to v háji....diky... Toto je meranie parametrov štandardné,ak si vyberieš možnosť meranie parametrov individuálne,malo by ti to robiť grafy. Citovat
soundlovers Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 Leo : ano neco takového potřebuji v lexii ani v PP neni na vyber mereni parametru individuální, pokud jsem to přehlídl a to jsem si s tím hrál celý den tak mne prosím nasmerujte...když dám výber auta - parner 1.4 kfx tak je tam jen měření parametru, neni nikde nic co by se podobalo mereni individuální.....uz nevím co mám kde rozkliknout...diky moc Citovat
soundlovers Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 (upraveno) tento obrázek jsem si vypujčil z jiného vlákna..... jak se dostanu k tomuto mereni? když dám výběr auta tak se tam nikde nic takového neukáže když dám osciloskop tak napíše že chybí karta měření... diky moooc Upraveno 4. září 2015 uživatelem soundlovers Citovat
ferinko2 Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 Vo vyšších verziach to určite je,odporučam nainštalovať Diagbox 6.1,tam v PP2000 to určite je Citovat
ferinko2 Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 zkusim to s verzi 7.02 Nie!!!!!!!!!!! "B" kabel ti nepotiahne túto verziu (ak nie je flaschnutý) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.