Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
No já mam taky čínu ale jen mě zajímalo za kolik se to dá pořídit 80t je dost to bych nedal ale kdybz byla přijatelná cena dost bych o tom uvažoval a vždycky by to šlo na někoho koupit když to normálnímu smrtelníkovi neprodaj:D

tušim že Přema je normální smrtelník:roll:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:papa

Pochybuju, že by ti to někdo, servis, kdo to má oficielně na sebe koupil.

Leda , že by byl blázen.

Každá originální diagnostika má výrobní číslo a je vázaná na licenci.

Hned jak by se objevily dvě originál seriová čísla a nesouhlasily by s licencí, bloklli by je obě a poskytovatel by měl asi dost problém. A mohl by se jít klouzat. Pochybuju, že by si to risknul.

Spíš si myslim, že kdo říká, že má originál, tak lže a nebo se nechal napálit.

A nebo platí každoroční licenci?

Odesláno

koblih69: Bud té lásky a přestaň mě brát do huby......

Conti: Vím co mám ale podrobnosti o origo tu určo dávat nebudu že???

PS: Už mě toto téma vůbec a vůbec nebaví , je to pořád dokola.......tady sem skončil , už si tu piště co chcete..........

Odesláno

Přémo, buď prosím té lásky a alespoń používej stejně slušné výrazy jako já. Sice pak nebudeš takovej drsňák, ale určitě vzbudíš větší respekt než hrubými výrazy vypouštěnými z mlženého oblaku. Ale ty už se vlastně do tohoto tématu nepodíváš, škoda možná by ses zamyslel nad mojí poznámkou k tobě a pochopil co jsem jí myslel doopravdy ...

Odesláno
Přémo, buď prosím té lásky a alespoń používej stejně slušné výrazy jako já. Sice pak nebudeš takovej drsňák, ale určitě vzbudíš větší respekt než hrubými výrazy vypouštěnými z mlženého oblaku. Ale ty už se vlastně do tohoto tématu nepodíváš, škoda možná by ses zamyslel nad mojí poznámkou k tobě a pochopil co jsem jí myslel doopravdy ...

TW-kdyby jste meli orig PPS s licenci tak by jste to urcite pochopili.

PS: Jsem rad ze se Prema pridal ke mne.:D:D

Odesláno
No já mam taky čínu ale jen mě zajímalo za kolik se to dá pořídit 80t je dost to bych nedal ale kdybz byla přijatelná cena dost bych o tom uvažoval a vždycky by to šlo na někoho koupit když to normálnímu smrtelníkovi neprodaj:D

Pochybuju, že by ti to někdo, servis, kdo to má oficielně na sebe koupil.

Leda , že by byl blázen.

Každá originální diagnostika má výrobní číslo a je vázaná na licenci.

Hned jak by se objevily dvě originál seriová čísla a nesouhlasily by s licencí, bloklli by je obě a poskytovatel by měl asi dost problém. A mohl by se jít klouzat. Pochybuju, že by si to risknul.

Spíš si myslim, že kdo říká, že má originál, tak lže a nebo se nechal napálit.

A nebo platí každoroční licenci?

Co to plácáš o druhym seriovim čísle :myslim:myslim

Mam kámoše co maj autoservis tak bych to kupil na ně :aut měl bych jednu diagnostiku s jednim s číslem

[upravil dne 5/12/10 15:49 bajza206 SW]

Odesláno

Bajza, copak to nechápeš.

Když si ten tvůj kámoš co má servis Peugeot, koupí druhou diagnostiku, musí si k ní zaplatit i licenci.

Nebo si myslíš, že jako řekne, že se mu ta jeho rozbila a že ti koupí druhou.

To by mu ale zase ta jeho nebyla k ničemu, protože by měl licenci převedenou na tu druhou.

A hned jak by udělal aktualizaci z netu, dostal by se do průseru, jelikož by to poznali a blokli by mu ji. Ty bys měl sice možná originál kabel, ale on jako servis, problém. Velkej problém.

Odesláno

A proč se ty woe nejdeš zeptat tam kde to prodávají. Např. k tomu tvému kámoši co to přes něj chceš koupit. Nebo těch pánů co tady říkají, že mají originál. Použij SZ. Určitě ti rádi odpoví.

Já cenu nevim. Radši.

[upravil dne 8.12.2010 09:29 conti]

Odesláno
A proč se ty woe nejdeš zeptat tam kde to prodávají. Např. k tomu tvému kámoši co to přes něj chceš koupit. Nebo těch pánů co tady říkají, že mají originál. Použij SZ. Určitě ti rádi odpoví.

Já cenu nevim. Radši.

nevim z jakýho kmene pocházíš ale o oslovování woe a rady co mam dělat si nech pro někoho jinýho :ticho:papa

Odesláno

Já cenu nevim. Radši.

nevim z jakýho kmene pocházíš ale o oslovování woe a rady co mam dělat si nech pro někoho jinýho :ticho:papa

Na hrubej pytel - hrubá záplata!!!

To máš za ttoho debila.:aut

Vše dobrý:super

Odesláno

Já cenu nevim. Radši.

Na hrubej pytel - hrubá záplata!!!

To máš za ttoho debila.:aut

Vše dobrý:super

Vše dobrý:papa

p.s. nikdy jsem tě nenezval debilem jen jsem označil tvou odpověd jako debilní:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa

Odesláno

1. v současné době se žádná z PSA diagnostik neprodává, ale pouze pronajímá.

2. existuje plná a light verze, které se od sebe liší cenou, ale taky možnostmi

3. za originální diagnostiku lze považovat pouze takovou, která má platnou licenci, je autorizovaná a umožňuje tak uživateli přístup do Peugeot Planet Diag, dokumentace atd.

4. PP2000 je v podstatě již mrtvej nástroj, který je právě nahrazován novým systémem DiagBox. Pokud šla licence u PP2000 obcházet myslím, že u DiagBoxu to tak snadné nebude.

5. Teoreticky si light verzi může pronajmout kdokoliv.

Odesláno

Actia DiagBox už jde dávno aktivovat bez problémů, ale osobně nechápu proč by měl být Peugeot Planet mrtvý, když je určten pro široké modely které po našich silnících brázdí a ještě brázdit budou...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...