Y2K Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Ano, je tam aj 30 PIN . Tentokrat to bolo za 149 E Citovat
Milhaus_01 Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Zdravim chlapi. Chci se zeptat na váš názor na tuto diagnostiku. Zda má někdo zkušenost, jestli to není nějaký zmetek atd. Díky http://aukro.cz/item1281784846_diagnostika_citroen_lexia_peugeot_planet_nova.html Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Caute chlapci. Mam tiez cinana a pri spojazdneny tempomatu som narazil na problem. Povolit ho v bsi islo bez problemov ale akonahle chcem povolit tempomat v ECU motora tak to nejde Zmenim hodnotu na povolene a ked chcem ulozit nastavenia dia mi vypise chybu komunikacie. Skusil som teda urobit update softwaru ECU ale nepodarilo sa mi stiahnut aktualizaciu zo serveru.. Da sa to nejako spojazdnit (update ECU) alebo to na cinanoch proste nepofachci bez nejakeho oficialneho serioveho cisla? V origo Peugeote ma samozrejme poslali do prec ked som ich poziadal o aktualizaciu ECU.. Citovat
jofo Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 No update na neorigo teda bez uctu na peugeot serveri nespravis. Iba ak budes mat zaplatenu licenciu co stoji dost. Vtedy dostanes prihlasovacie udaje a mozes robit aj update, alebo ziadat o podporu. Aspon si myslim ze by to tak malo byt. Inac preco ta v peugeote poslali do prec nerozumiem, lebo ved islo im o peniaze. To je asikaj taka natura autorizovanych servisov. Ked im strkas peniaze tak nechcu. Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Jj.. Tiez ma hned napadlo ze by to bolo az moc jednoduche pripojit sa na ich server s nejakym cinanom a ziadat od nich aktualizacne subory Skusim este iny Peugeot ale s toho co som sa docital sa daju slusne servisy na slovensku spocitat na jednej ruke Citovat
martis Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 hmm mne este lexia nedorazila.a co mam podacie cislo,viem zisit iba ze 16.10 dorazila do nemecka alebo z nemecka bola odoslana.to neviem presne. ale y2k tiez objednal tu istu este aj ten isty den a on ju uz ma!! dufam ze zajtra dorazi. viem nejako zistit kde je vlastne?? mozno uz je aj na poste,iba papier mi niekto ukradol nechcem velmi konktaktovat predajcu,ale ked nepride zajtra tak asi budem. Citovat
martis Odesláno 29. říjen 2010 Odesláno 29. říjen 2010 ahojte tak diagnostika este stale nedorazila!! uz som volal aj na postu tak zasielku neeviduju na slovensku.predajca mi napisal ze 16.10 bola v nemecku a ze mam skusit konktaotvat postu.tak som mu odpisal ze zasielka nieje na sr.co robit? alebo ako zisiti kde je presne.viem iba toto. http://postserv.post.gov.tw/webpost/CSController?cmd=POS4009_1 c.o. RA871658764TW Citovat
Pepa 9 Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 Chlapi prosím vás jaký je postup programování nových klíčů v PP2000. partner 2,0 HDI rv.2000 Citovat
navigacecesky.cz Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 pro zájemce o diagnostiku Peugeot Planet a Lexia 3 nás můžete kontaktovat, mámě jich několik skladem. Citovat
martis Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 tak konecne uz aj mne dnes dosla diag. lexia,ale mam tam taky problem. nasiel som v baleni take kable co sa maju pripajat na baterku ale neviem kde ma ist pritikus??? vyzera to ako obd koncovka ci toto mi netreba? Citovat
Y2K Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 to je tam viac kablov ale to neznamena ze mas pouzit vsetky Na normalne pripojenie ti staci spojit ten USB, samotny prevodnik, to take velke sive a koncovku do auta...to je cele... Tie veci co spominas som nikdy nijak neriesil Citovat
martis Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 ok. vcera som ju naistaloval aktivoval dalo mi ju ne nejaku novu verziu ale doma mi nechcelo spustit diagnostiku. idem teraz do auta dufam ze to pojde ani nevies ako sa tesim ze uz je doma,lebo uz mi to nebolo jedno cize tie zvysne kable ma nezaujmaju ked mi ich netreba Citovat
Y2K Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 Ty si stiahol aktualizaciu? Tak to nam poreferujes teda ci ti to ide Citovat
martis Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 stiahol aktualizaciu,ale enslo mi to,musel som to vymazat a naistalovat od nova aktivovat a az tak mi to ide,ale verzia ostala ta nova,ale zaklad je ze vsetko ide mam poruchu airbagov a viem presne kde,nieco z lambda sondou bolo,mi blbol motor ako keby ho presavalo niekedy, hral som sa z radiom a este mam tam nejaku chybu ale uz neviem co to bolo,ale nieco zdruzeny pocitac a nieco pisane po angllicky a ze trvala zavada neda sa ani vymazat,potom aktivovanie alarmu som skusal a potom dotahovanie okien pri zamknuti auta to som len skusal Citovat
shark734 Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 mne tiez idu aktualizacie...a nemusim nic aktivovat Citovat
Šepleta Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 týmto sa chcem poďakovať Tomášovi-Y2K za objednanie a dodanie diagnostiky....ešte raz díky Citovat
Vítek1 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 přemyslel jsem taky o obednani ze zahraniči ale moc se to nevyplati v ČR na aukru stoji 3500,- Citovat
Vítek1 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 ted jsem jeste nasel tohle kdyby se naslo 10 lidi tak do toho jdu take protoze za 2500 je to dost parada! http://www.diagnostiky.com/ tam najit planeta! Citovat
Choze406 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 160 dollaru s postou do CR (2800kc) http://www.buyobd.com Diky odkazu od Y2K jsem si nasel prodejce a tohle je jeho stranka, cena je lepsi protoze je bez poplatku pro eBay. Vcera jsem ji objednaval, kdybych to vedel mohl jsem koupit rovnou dve Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.