Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Caute chlapci. Mam tiez cinana a pri spojazdneny tempomatu som narazil na problem. Povolit ho v bsi islo bez problemov ale akonahle chcem povolit tempomat v ECU motora tak to nejde :roll Zmenim hodnotu na povolene a ked chcem ulozit nastavenia dia mi vypise chybu komunikacie. Skusil som teda urobit update softwaru ECU ale nepodarilo sa mi stiahnut aktualizaciu zo serveru.. Da sa to nejako spojazdnit (update ECU) alebo to na cinanoch proste nepofachci bez nejakeho oficialneho serioveho cisla? V origo Peugeote ma samozrejme poslali do prec ked som ich poziadal o aktualizaciu ECU..

Odesláno

No update na neorigo teda bez uctu na peugeot serveri nespravis. Iba ak budes mat zaplatenu licenciu co stoji dost. Vtedy dostanes prihlasovacie udaje a mozes robit aj update, alebo ziadat o podporu.

Aspon si myslim ze by to tak malo byt.

Inac preco ta v peugeote poslali do prec nerozumiem, lebo ved islo im o peniaze. To je asikaj taka natura autorizovanych servisov. Ked im strkas peniaze tak nechcu.

Odesláno

Jj.. Tiez ma hned napadlo ze by to bolo az moc jednoduche pripojit sa na ich server s nejakym cinanom a ziadat od nich aktualizacne subory :D Skusim este iny Peugeot ale s toho co som sa docital sa daju slusne servisy na slovensku spocitat na jednej ruke :bojim

Odesláno

hmm mne este lexia nedorazila.a co mam podacie cislo,viem zisit iba ze 16.10 dorazila do nemecka alebo z nemecka bola odoslana.to neviem presne. ale y2k tiez objednal tu istu este aj ten isty den a on ju uz ma!! dufam ze zajtra dorazi. viem nejako zistit kde je vlastne?? mozno uz je aj na poste,iba papier mi niekto ukradol :( nechcem velmi konktaktovat predajcu,ale ked nepride zajtra tak asi budem.

Odesláno

tak konecne uz aj mne dnes dosla diag. lexia,ale mam tam taky problem. nasiel som v baleni take kable co sa maju pripajat na baterku ale neviem kde ma ist pritikus??? vyzera to ako obd koncovka ci toto mi netreba?

Odesláno

:) to je tam viac kablov ale to neznamena ze mas pouzit vsetky ;)

Na normalne pripojenie ti staci spojit ten USB, samotny prevodnik, to take velke sive a koncovku do auta...to je cele...

Tie veci co spominas som nikdy nijak neriesil

Odesláno

ok. vcera som ju naistaloval aktivoval dalo mi ju ne nejaku novu verziu ale doma mi nechcelo spustit diagnostiku. :) idem teraz do auta dufam ze to pojde :) ani nevies ako sa tesim ze uz je doma,lebo uz mi to nebolo jedno :) cize tie zvysne kable ma nezaujmaju ked mi ich netreba :)

Odesláno

stiahol aktualizaciu,ale enslo mi to,musel som to vymazat a naistalovat od nova aktivovat a az tak mi to ide,ale verzia ostala ta nova,ale zaklad je ze vsetko ide mam poruchu airbagov a viem presne kde,nieco z lambda sondou bolo,mi blbol motor ako keby ho presavalo niekedy, hral som sa z radiom a este mam tam nejaku chybu ale uz neviem co to bolo,ale nieco zdruzeny pocitac a nieco pisane po angllicky a ze trvala zavada neda sa ani vymazat,potom aktivovanie alarmu som skusal :) a potom dotahovanie okien pri zamknuti auta to som len skusal :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...