Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nekdo blíže by se nenašel??? To se mi uz díky cene v servise v šenově moc neoplati.

Odesláno

No ta moja lexia vcera umrela. Bola pripojena na auto a vsetko islo v pohode az to zamrzlo a nedalo sa s tym nic robit. Tak som to restartol a odvtedy Windows hlasi zariadenie nerozoznane. Preinstaloval som komplet system a aj program, ale stale to nepozna. Skusil som aj dalsi notbuk a to same. Asikaj je v prdeli USB interfejs v actii. Mal som to rozobrate a je tam integrac na usb ktory uz bol v minulosti meneny niekym.

Takze bacha co robite s diagnostikou. Stat sa to pri nejakom update nejakej dosky tak je o problem postarany.

Odesláno
Původně zaslal: tsol

Nekdo blíže by se nenašel??? To se mi uz díky cene v servise v šenově moc neoplati.

Psal si \"Nekdo kdo by poradil, mel na me i vice casu a bylo to takove osobnejsi nez v nejakem servise???? Taky kdyby to treba bylo i levnejsi, byl bych opravdu vdecny\":myslim:myslim:myslim:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: jofo

No ta moja lexia vcera umrela. Bola pripojena na auto a vsetko islo v pohode az to zamrzlo a nedalo sa s tym nic robit. Tak som to restartol a odvtedy Windows hlasi zariadenie nerozoznane. Preinstaloval som komplet system a aj program, ale stale to nepozna. Skusil som aj dalsi notbuk a to same. Asikaj je v prdeli USB interfejs v actii. Mal som to rozobrate a je tam integrac na usb ktory uz bol v minulosti meneny niekym.

Takze bacha co robite s diagnostikou. Stat sa to pri nejakom update nejakej dosky tak je o problem postarany.

Asi ti odesel USB radic USBN9604-28M, taky se mi to stalo, ted mi ho jeden znamej vymenuje tak uvidim, jestli to bude jen tim.

Odesláno

No myslim ze je v prdeli presne ten. A kde si ho zohnal? Ja ho idem objednavat cez ebay. Daj potom vediet ci to pomohlo. U teba sa to spravalo rovnako?

Odesláno

Dik za linky. U mna je jedna nevyhoda ze to musim objednavat iba z firiem ktore posielaju do zahranicia a da sa platit kartou alebo paypalom. Tieto maju len dobierkovy system. Ja som to zohnal na ebay, ale este pockam na filasa ci mu to pojde. Aj tak nechapem preco to odislo. Ci len nahoda, alebo je to odchadza castejsie, lebo na tej mojej doske to uz bolo raz pajkovane.

Odesláno

Nemáš zač. Zapomněl jsem, že jsi v zahraničí. Aspoň kdyby někdo potřeboval, tak kde hledat. Naštěstí jsem takový problém neměl. V tvém případě pokud je vidět, že už byl tento IO měněný, tak je možné, že odejití tohoto IO může být důsledek nějaké jiné závady, která nebyla odstraněna.

Odesláno

No to moze , ale odislo to po cca 1 a pol roku. Bohvie co je tam za problem. Na stranke vyrobcu som precital ze nedoporucuju uz pouzivat tento obvod v aplikaciach pre nejaku nestabilitu ci co. Tak uvidime co bude dalej. Rozobral som aj oriignal co maju chlapci v citroene a tam je presne ten isty a im to chodi uz poriadnu dobu. Mozno to bude zas nejako delene na prvu, druhu, tretiu triedu ako je u cinanov zvykom.

Odesláno

S tou jakostí je to možné. Před chvílí jsem zrovna na diesel power fóru četl příspěvek o dia z Číny, kde psal dotaz na výrobce a ten uvedl, že HW vyrábí stejná fabrika jako pro frantíky. Takže to možná bude o té jakostní třídě.

[upravil dne 7/8/10 HonzaZ]

Odesláno
Původně zaslal: jofo

No myslim ze je v prdeli presne ten. A kde si ho zohnal? Ja ho idem objednavat cez ebay. Daj potom vediet ci to pomohlo. U teba sa to spravalo rovnako?

Jsem ted na dovoleny a na oprave se teprve pracuje, takze zatim nevim, dam vedet az bude nejaky vysledek. Jinak se to chovalo stejne, hlasilo v pc: USB zarizeni nerozpoznano.

Jinak jsem ho nasel taky zde: http://www.tme.eu/cz/katalog/?art=VNC1L-1A#cleanParameters%3D1%26search%3DUSBN9604-28M%26bf_szukaj%3D+

Maji moznost platby bankovnim prevodem, Paypal a posilaji na Slovensko.

[upravil dne 8.8.10 filas1]

Odesláno

No to som teda zvedavi. Vymena toho integracu je pre mna na 5 minut roboty. Neva objednam to a uvidim co sa stane.

Podla datashetu toho obvodu som pomeral vsetky napajania a su vsetky v poriadku. Tak dufam ze ten usb radic nezobral nejaky port mikroprocesoru so sebov.

Odesláno

Dobrý den měl bych prosbu nenašel by se někdo ochotný z chrudinska kdo by napíchnul na DIA moji P406 2,0HDI abych u toho mohl být a neplatil při tom ranec.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...