Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dik za info, me jde o to ze pouzivam celkem 3 ntb a obcas mam doma jen jeden. Tak mi slo o to jestli to muzu naistalovat na vsechny 3 a pak pouzit ktery bude zrovna doma.

Odesláno

ahojte cize ktory link je nalepsi a najvyhodnejsi??? chcem kupit ten planet ale neviem ktory,niektde som nasiel ze dobrava zdarma ale bola vyssia cena,potom ja platim za dopravu a tam je cena nizsia.cize ktory link by bol dobry?ale tak aby mi aj ten kabel prisiel :) neverim velmi na dobierky.

Odesláno
Původně zaslal: sekaj

Kdo má dnes notebook s XP,asi málo kdo.Podle mího by to mohlo ject i ve Vistách,7 atd.Jinak by byli 100let za opicema.

Jede to jen s XP, s jinym systemem to nerozchodis, vyzkouseno.

Odesláno

Pod Win7 Lexia/PP2000 nejede. Ja jsem to obesel freewarovou virtual machine od Sunu jmenem Virtual Box. Pod Virtual PC od Microsoftu to nepojede, nebot nepodporuje USB :-)

VMWare funguje taky, ale je placeny a zbytecne slozity na nastavovani - oproti VitrualBoxu.

K.

[upravil dne 24.3.2010 marsalek]

Odesláno

Ja ju asi nevyskusam kedze som to neobjednaval pre seba.

Ale v baleni je vsetko co treba, ostatne pocity a dojmy nam uz bude musiet zdelit novy majitel :papa

Odesláno

Ludia nezabite ma;), ale chcem sa opytat ci lexia aj peugeot planet nefunguju ako VAG com ked nahram inu verziu programu odpali kabel.Inac som kupil diag ako Ferry, prislo to za 6 dni vratane prevodu penazi,funguje to spolahlivo.A este jedna otazocka.PP2000 je po cesky len mi to ukazuje niektore znaky nezrozumitelne,napr. í atd.Neviete poradit pls?

Odesláno

Novou verzí SW se nic nestane, funguje normálně. Ta diakritika v čestině tak prostě je. Máš dvě možnosti, buď změnit jazyk, nebo si na to zvyknout. Já zvolil tu druhou.

Odesláno

Některý překlady jsou opravdu dobrý. V lexii je třeba řj motoru pojmenovaná jako ventilátor. Někdy je možná lepší přepnout na angličtinu.

Odesláno

Tak napadaju ma 2 veci..

1. Ono to tam chce vypisat viac veci ako len to 001.

2. A neviem ci to nemusi byt online, ale to by som asi kecal

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...