Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja ho dostanu do CR za tri pracovni dny DHL ;)

Jinak s/bez SW to je jedno. Cena je stejna. Nevim jak Lexia/Planet, ale novejsi VAG je primo spojeny s SW. Kabel ma v sobe klic, kterym \"aktivujes\" SW. A dokonce pokud cinsky klon pouzijes s novejsim SW, ktery neni urceny k tomu kabelu, tak ho znicis

Odesláno

taková idea...:

Nechce někdo \"zkušený\" koupit kabely(vč softu a aktivace) -Lexiu na Peug + Citroeny a pak prodat jednotlivcům?

- ušetří se na poštovném - pokud na kabel je poštovné 45$ = 860 kč...cca.

pokud by někdo chtěl pak dělat problém a kabel nechtěl - dá se jednoduše střelit na Aukru( běžne se tam prodává něco kolem 6500 + poštovné

Jsem ochoten dát 3 600 s poštovným (což ten kdo by to objednal by si na tom ještě něco málo vydělal. :roker - samozřejmě že né pokud se objednáj jen 2 kabely..

Co nenajde se někdo kdo má s těmito kšefty se zahraničí zkušenosti?

[upravil dne 9/3/10 marcox]

Odesláno
Původně zaslal: marcox

taková idea...:

Nechce někdo \"zkušený\" koupit kabely(vč softu a aktivace) -Lexiu na Peug + Citroeny a pak prodat jednotlivcům?

pokud by někdo chtěl pak dělat problém a kabel nechtěl - dá se jednoduše střelit na Aukru( běžne se tam prodává něco kolem 6500 + poštovné

Jsem ochoten dát 3 600 s poštovným (což ten kdo by to objednal by si na tom ještě něco málo vydělal. :roker - samozřejmě že né pokud se objednáj jen 2 kabely..

Mozna te zklamu, ale hromadnou objednavkou se moc neusetri.

1. vetsinou neni dalsi polozka v zasilce zdarma

2. celnici

3. prodat toto na Aukru nebude tak jednoduche, protoze oficialni prodejce (resp. motordiag) jde po takovych prodejich docela dost. Prisel mi od nich \"vyhruzny\" dopis. A Aukro jim jde hodne na ruku.

Odesláno

autospravca: abych nekecal, podarilo se me nacist otacky motoru :) a jeste to ukazovalo neco v readiness. Ale neni to to prave orechove.

Pokud tomu dobre rozumim, tak Peugeot nema na kazdou vec RJ (komfort, klima, palubka...) ale vsecko to obstarava jedna BSI?

Odesláno

Peugeot má, podle modelu, několik řídících jednotek, které spolupracují po datové lajně přes BSI. A zbytek obstarává sama BSI.

[upravil dne 9/3/10 HonzaZ]

Odesláno

Panove a damy (predpokladam ze jen panove, ale pro jistotu :) )...

Diky za vas zajem o koupi kabelu. Ale v tomto uz na kseft nejedu. Proto kontakt na meho drivejsiho dodavatele: candy@obdfactory.com me nabidl/a cenu s postovnym od DHL 243 USD. Predpokladam ze vam taky.

Odesláno
Původně zaslal: tomyk

Původně zaslal: marcox

taková idea...:

Mozna te zklamu, ale hromadnou objednavkou se moc neusetri.

1. vetsinou neni dalsi polozka v zasilce zdarma

2. celnici

3. prodat toto na Aukru nebude tak jednoduche, protoze oficialni prodejce (resp. motordiag) jde po takovych prodejich docela dost. Prisel mi od nich \"vyhruzny\" dopis. A Aukro jim jde hodne na ruku.

nechápu první bod.. je mi jasné že nedostaneš druhý kabel zdarma ale viděl jsem úsporu na poštovném..

3 bod, je to divné protoče jsem ninulý týden viděl borce kteří to střílely pod cenou (někde kolem 55OO s poštovným..) navíc na motordiagu jsem Lexiu nenašel...zato spoustu ELMu - k ničemu

Odesláno

ad 1. nekteri ti proste daji do baliku jeden kabel a konec. Do jiste miry si tim kompenzuji nizsi cenu...ale je to hodne o domluve.

ad 3. nerikam ze jeden kus neprodas, ale jakmile jsem tam dal klon VAGu 7 (HEX-CAN), tak do 10 minut byla aukce zrusena a od motordiagu me vyhrozovali, protoze prodavam veci, ktrere porusuji autorsky zakon. Tot ma zkusenost. Nerikam, ze se to bude opakovat. Rikam, ze se tak stalo. A o kontrolu z FU vazne nestojim

Odesláno

Jen tak pro info, daji se u Peugeotu (206) nejak nakodovat ruzne komfortni fce?

Zajimalo by me napr. nejake pipnuti po zamceni centralem, stejne tak jako automaticke zavreni oken pri zamceni / desti atd...

Odesláno

Co sa tyka aktivacie komponentov v 206, v riadiacej jednotke mas nejake predvolene veci ktore sa daju zapnut na aute, z ponuky sa ti podari aktivovat iba niektore (vacsinou), lebo niektore veci su zavisle na inych veciach co su v aute. Napriklad na svojej 206 som sa snazil aktivovat tempomat, pekne mi ho naslo, dal som ho aktivovat, vsetko OK, ked som dal kontrolu auta, tempomatu chybal snimac spojkoveho pedalu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...