SuriK Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 Mám najnovší update 6.07 + PP 2000 v24.29 + komplet service box 9.2011 plne funkčné, ak máte záujem, pomôžem s inštaláciou a aktiváciou software-ru V prípade záujmu, kontaktujte ma správou.. Rád pomôžem. Citovat
Galamoon Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Dovolím si taky požádat o radu. Mám problém se svojí 407 - konfigurace a čtení BSI i ostatních jednotek je OK, ale u ABS a Motoru mi hlásí tuhle chybu - viz foto. Mám 407, RHR, 6/2007. Je možné, že byl problém v neaktuální verzi PP2000 která ještě moji ECU nezná? Tak tohle mě dělá taky.Před chvílí jsem nainstalil diagbox v domění,že za to muže chybnej puvodní PP a udělalo mi to znova (při nastartovaným motoru).Projel sem káru,nechal ji běžet,zkusil znova a to samý.tak sem to chcípnul,zapnul klíček,pustil PP a projel jsem testem jako kudla máslem.Ale proč to netuším. Citovat
oni Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Nebudu zakladat nove tema a popravde se mi nechce cist 57 stranek. Co musim mit abych si mohl svoje auto diagnostikovat, vicemene spise jen zjisteni zavad, vymazani zavad a mereni veskerych velicin? diky.. Citovat
Marcel00 Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Nebudu zakladat nove tema... to bych ti ani neradil :D:D a myslis ze nam sa to chce citat od zaciatku 57 stran, aby sme ti odpovedali ? :D:D [upravil dne 19/2/12 14:14 od Marcel00] Citovat
JimBeem Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 a myslis ze nam sa to chce citat od zaciatku 57 stran, aby sme ti odpovedali ? :D:D :D:D:D:D Dobře ON!! Citovat
Y2K Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Nebudu zakladat nove tema a popravde se mi nechce cist 57 stranek. Co musim mit abych si mohl svoje auto diagnostikovat, vicemene spise jen zjisteni zavad, vymazani zavad a mereni veskerych velicin? diky.. staci ti ELM 327 na toto otazka je ci precita tvoju RJ Citovat
oni Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Tak uz louskam tech 57 stranek,ale jsem z toho stejne porad jelen. takze komlexni dia je lexia a lexia 3 je na citraky a planet je peugeoty? Tyhle programy fachaj pouze na XPckach? a pak teda jedina moznost je koupit u cinanu? ty dia jako treba toto: http://auto.aukro.cz/listing.php/search?string=diagnostika+peugeot&category=8500 nema asi cenu kupovat,pac to nefunguje. I kdyz me ukamenujete,tak se zeptam, ten planet nejde bezne stahnout jako treba vag a jen poridit kabel? Citovat
shark734 Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 stiahnut ide, ale bez toho kabla ti je na nic...diagbox od verzie 6 by uz mal ist aj na win7, ale odskusane to este nemam Citovat
Durii Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 ked stiahnes planet tak potrebujes aj tu skatulku na kt je znak peug a citroenu inak ti to nepojde vola sa tusim interface ?? . to mam tiez len z citania Citovat
oni Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Takze kdyz bych teda chtel diagnostiku na svoje auto, jaky presny vyrobek mam koupit, muze mi nekdo hodit nazornej priklad, dekuju moc. Citovat
janou Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Z tvojho linku ktory kolvek okrem prvej ponuky. Vecsinou v baleni je aj SW k danej verzii HW. Citovat
oni Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Kdyz chlapi tadypsali ze ty z aukra ne.. ale proc nevim... Citovat
janou Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Vsetky su z CN. Znamy koli reklamacii kupil v internet shope z ciech - sice drahsie , ale s moznostou vymeny v pripade nefunkcnosti (funguje bez chyb HW 4.2.8). Osobne si myslim ze to je jedno. Pokial neveris predajcovi , skus osobne s predvedenim. Citovat
Y2K Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 na tych linkoch co si sem dal z aukra neni nic zle...pojde ti Citovat
stanleyirl Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Nejakych par stranok dozadu som pisal ze mam problem s interfacom. Kupil som to od chlapika z UK cez ebay. Nainstaloval som to v poho ale vzdy ked som to pripojil k autu pisalo mi to chybu a ziadna komunikacia s vozidlom... tak som to skusal preinstalovavat... potom som premeraval kable ale ziadnu chybu som v tom nenasiel. Nakoniec som to vratil a objednal od ineho dodavatela. Teraz funguje super... Po pripojeni k autu som zistil par skutocnosti: a) V hystorii BSI 1. servis 2006 .......invalid data 2. servis 2007........0km 3. servis 2008........0km 4. servis 2009........109 000km 5. servis 2009.........0km Nechapem pre co ak sa niekto hrabal v BSI a nuloval vsetky hodnoty pre co teda 4. servisnu prehliadku nevynuloval??? A pre co teda nedoplnil nejake vieruhodne hodnoty do ostatnych poli??? b) motor ma v sebe 4 zavady. Z popisu tychto zavad som jelen aj napriek tomu ze som technik. Ako by som sa dozvedel viac o tychto zavadach??? Citovat
Agrafik Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 a) buď se na to vy...li, nebo se v tom někdo vrtal. b) závady načíst, smazat a zapsat do servisu km. Koukni se spíše do deníku závad v BSI. Měl by jsi jich tam mít určitě dost. Prázdný jsem ještě neviděl. Citovat
Marcel00 Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 zalezi od technika ci pri mazani zavad uvedie stav km alebo nie. niektro je lejdak a niekto je precizny ze stav km vyplni pred vymazanim zavady. niekto to robi niekto nie, nehladaj za tym nic zle... ak by ta chceli odzubat, tak preflashuju celu jednotku softom a nezistis nic... v 2008 roku ci mal cca 90tis. km a podla dia si mal v 2009 roku 109000km, takze v celku mozes byt kludny Citovat
stanleyirl Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 V podstate je na palubovke 94tis tak sa v tom niekto asi zamerne hrabal a premazaval... Ale to nie je take dolezite... Skor ma zaujimaju tie zavady lebo sa mi obcas stane ze mi prudko skubne motorom pri akceleracii... no a potrebujem to dat dohromady lebo ma caka v Aprili trasa 2400km z Malty na Sk Citovat
Marcel00 Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 tak to ze mas na palubovke dnes v roku 2012 len 94tis je ti snad jasne co to znamena zavady ktora sa neopakuju vd ia ta uz zaujimat nemusia. hlavne predpokladajme ze rozvody mas vymenene a vsetko ostatne je uz podla priorit... inak by sa nemalo co stat... sklbanie motorom, moze byt znecisteny vstrek, pokles tlaku paliva... cokolvek... takto cez forum je to tazko radit. pokukaj po vlaknach sem tam sa tu co to riesi, tak snad najdes co a ako... drzim palce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.