Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Riešili sme s bráškom podobný problém ako tu spomínate. Skúšali sme to pod Win 7 + Xp mode. Výsledok bol taký , že diagnostika normálne nabehla aj interface bol pripojený ale akonáhle sme sa chceli niečo načítat z BSI vypísalo to chybu a nešlo to dalej. Vyriešili sme to nainštalovaním XP + Sp 3 a odvtedy ... bez problémov. Ako prvé sme aktivovali tempomat a deaktivovali signalizáciu nezapnutých pásov. Pomaly sa učíme. :papa

Odesláno

Dovolím si taky požádat o radu.

Mám problém se svojí 407 - konfigurace a čtení BSI i ostatních jednotek je OK, ale u ABS a Motoru mi hlásí tuhle chybu - viz foto.

Mám 407, RHR, 6/2007. Je možné, že byl problém v neaktuální verzi PP2000 která ještě moji ECU nezná?

post-25417-14109622017617_thumb.jpg

Odesláno
Dovolím si taky požádat o radu.

Mám problém se svojí 407 - konfigurace a čtení BSI i ostatních jednotek je OK, ale u ABS a Motoru mi hlásí tuhle chybu - viz foto.

Mám 407, RHR, 6/2007. Je možné, že byl problém v neaktuální verzi PP2000 která ještě moji ECU nezná?

Nemas nahodou vymenenu rj motora a Abs?Mne to iste vypisovalo na dispej ked som mal v 206 z 307-cky.

Odesláno

Pokud zvolím ručně DCM 3.4 tak se dostanu i do měřených hodnot, ale třeba do FAPu už ne. Například na korekcích vstřiků jsou nesmyslné hodnoty, naopak třeba tlak turba vypadá OK, teploty, otáčky... to sedí.

Odesláno

No třeba dělám jen něco špatně, pokud se nepletu tak jsou na začátku 3 volby PC motoru, Aut. převodovky a PC vstřikování aditiva. Měl bych se dostat i do toho posledního ne?

Odesláno

Dančák.. kamos ma stejny problém jako ty.. procik také Intel... stejná chyba, nikde jsem ale nevidel, ze by to bylo vyresene :(

Odesláno

Motor DCM 3.4 rozpozna automaticky az od verzie 24.77 :myslim . Fap by mal bit v niektorych meranych hodnotach v rj. motora. aspon na mojom to tam mam , nie je zvlast .

Odesláno

Takže když jsem si stáhnul a instaloval na XP diagbox, vždy mě to hodilo stejnou chybu viz. obr. ať jsem zkoušel co jsem zkoušel:grr tak jsem ho zkusil stáhnout z jiné stránky a hle:super najednou napoprvé a vše funguje jak má.....takže kdyby to někomu dělalo také, ví čím to je;)

post-38898-14109622027805_thumb.png

Odesláno

Já s tím včera taky bojoval - viz moje příspěvky výše. Po instalaci Diagbox a updatech na 5.29 to vypadá dobře. A stejně jako u tebe na tom má lví podíl svými radami HonzaZ - díky moc :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...