Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
profil 00FFF000

Bohužel ani po zadání tohoto profilu mi hlásí:Chyba č.11 ::myslim

Odesláno

ja som dnes skúsil nainštalovať DiaBox a všetko ide v pohode akurát sa mi zdá že to je kusok viac spomalené. ešte pôjdem vyskúšať na auto a varec ak chceš tak ti napíšem do sz presný návod ako na to.

Odesláno

tak akurát som bol v aute a skúšal som ten nový Diabox. všetko super pracuje aj test urobí. aj parametre meria len jeden problém nastal. keď som si chcel niečo nakonfigurovať či už cez počitač BSI alebo počitač motora žiadalo odomňa kód :( viete niekto poradiť čo tam zadať? aby to išlo?????:bojim

post-13633-14109620738716_thumb.jpg

Odesláno

Kup klasicky Lexii 3 :) mas k tomu komplet kabel auto - ntb (USB). dale si k tomu muzes dokoupit konektor na starsi vozy,ale ja ho zatim nikde nepouzil ;)

kdyby si mel chtel konkretne poradit s nakupem,tak mi klidne napis SZ

Odesláno

Chalani aku verziu diagboxu pouzivate? Ja som mal 5.04 a nepodarilo sa mi to dostat vyssie. Tiez po mne pytalo kod a kedze som ho nemal tak som zas fukol nazad pp2000 aby som aspon nieco spravil v aute. Len nainstalovala sa verzia 21-14 a ked dam update tak ze nenaslo inu verziu k stiahnutiu. Tak teraz neviem ci uz nie je vyssia verzia pp2000 k stiahnutiu. Ak nie tak nahodim nazad diagbox a prihlasim sa pod tym profilom.

Odesláno

Porád dokola..... :grr

Navrhuji, aby se do prvního příspěvku nacpali tyhle základní věci.

Precti si vlákno a dozvíš se všechno potřebné. Kabel je \"univerzální\" na vozy citroenu a peugeotu a je jedno jaký je to rok. Pro Citroen se používá program Lexie a pro Peugeot program PP2000. Nově je program Diagbox, kde se spojují oba softy a ty si vybereš jenom výrobce vozu, model a spustí se ti správnej soft ;) Tohle už teď číňaní cpou ke kabelům.

Máš SZ.

[upravil dne 2.12.2011 21:41 od JimBeem]

Odesláno

s povodnym kablom mi pojde aj DiagBox? alebo iba Lexia a PP? v com je lepsi DiagBox ako Lexia?

prave pozeram na ebay, a interface je rovnaky iba soft je iny. takze na prvu otazku uz odpoved mam :) len by ma zaujimalo v com je diagbox lepsi, samozrejme okrem toho ze obsahuje aj nove modely aut. ci sa mi to vobec oplati instalovat...

[upravil dne 3/12/11 09:09 od Iceman_3]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...