Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni, mohl bych Vás poprosit, kdo máte 508, rok výroby kolem 2013, nepoštoural byste se v rádiu a z SD karty stáhl soubory, které na ni jsou? Přestalo mi fungovat rádio a zjistil jsem, že byla vadná SD karta, která byla v rádiu vložena. Koupil jsem novou, ale soubory nejsou nikde k sehnání. Klidně i za nějakou úplatu, protože vím, jak nepříjemné je se vrtat v radiu. Mockrát díky za ochotu, přeji spoustu kilometrů a co nejmíň servishodin. 

Kdyžtak email:

premek.marek@seznam.cz

Odesláno

Obávat se můžeš, ale vyměníš kartu, rádio hodíš do auta, nastartuješ (to je duležité aby celou dobu běželo auto), hodíš CD do mechaniky a necháš cca hodinku běžet ;) po cca 20 minutach si to začne načítat OS z CD a objeví se to na obrazovce :) Nicméně konfiguraci a kalibraci musíš už udělat v autorizáku nebo popř kdo má online lexii jako já.. 

Odesláno

A CD seženu asi taky jen v autorizáku? Projel jsem snad celý internet, ale nic. Nebo ještě mrknu, rádio nehraje už přes rok, tak snad se mi to nakonec nějak povede 🙏

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...