premaso Odesláno 17. říjen 2024 Odesláno 17. říjen 2024 Ahoj všichni, mohl bych Vás poprosit, kdo máte 508, rok výroby kolem 2013, nepoštoural byste se v rádiu a z SD karty stáhl soubory, které na ni jsou? Přestalo mi fungovat rádio a zjistil jsem, že byla vadná SD karta, která byla v rádiu vložena. Koupil jsem novou, ale soubory nejsou nikde k sehnání. Klidně i za nějakou úplatu, protože vím, jak nepříjemné je se vrtat v radiu. Mockrát díky za ochotu, přeji spoustu kilometrů a co nejmíň servishodin. Kdyžtak email: premek.marek@seznam.cz Citovat
ChouLu Odesláno 17. říjen 2024 Odesláno 17. říjen 2024 Takle to nefunguje Nutno CD se softem, pak nahrát přes online kodování konfiguraci a kalibraci a pak dohrát mapy OK406 a Vena garážmistr ohodnotil 2 Citovat
premaso Odesláno 18. říjen 2024 Autor Odesláno 18. říjen 2024 Já se obávám, že to CD vůbec ani nenačte. Citovat
ChouLu Odesláno 18. říjen 2024 Odesláno 18. říjen 2024 Obávat se můžeš, ale vyměníš kartu, rádio hodíš do auta, nastartuješ (to je duležité aby celou dobu běželo auto), hodíš CD do mechaniky a necháš cca hodinku běžet po cca 20 minutach si to začne načítat OS z CD a objeví se to na obrazovce Nicméně konfiguraci a kalibraci musíš už udělat v autorizáku nebo popř kdo má online lexii jako já.. OK406 ohodnotil 1 Citovat
premaso Odesláno 18. říjen 2024 Autor Odesláno 18. říjen 2024 A CD seženu asi taky jen v autorizáku? Projel jsem snad celý internet, ale nic. Nebo ještě mrknu, rádio nehraje už přes rok, tak snad se mi to nakonec nějak povede Citovat
Zabak22 Odesláno 18. říjen 2024 Odesláno 18. říjen 2024 před 11 hodinami, premaso napsal: Projel jsem snad celý internet, ale nic. Ak je TOTO čo hladáš tak nach sa páči Citovat
Péťa Odesláno 19. říjen 2024 Odesláno 19. říjen 2024 Jestli je v autorizáku za 120,- Kč, pak těch 12€ + 5€ za dopravu postrádá smysl pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.