Ende Odesláno 9. září 2024 Odesláno 9. září 2024 Používáte někdo Adblue - aditivum ? třeba https://www.jlmaditiva.cz/adblue-plus-250-ml-ochrana-proti-krystalizaci/?srsltid=AfmBOoqZX7pH5KrkLOQQLjdJKvxA9bVpSf_b2kiqJOsPA9h-CsaLms3y Citovat
BubakGS Odesláno 9. září 2024 Odesláno 9. září 2024 ...jo... a pozitivni. Ja pouzil tohle - https://raglu.cz/bluechem-adrescueaditiva-do-adblue-250ml?utm_source=eshop_order_email&utm_medium=email&utm_campaign=eshop_order_email&utm_content=order_item Pokud jezdis malo, je to sance jak zabranit krystalizaci AdB ve vstrikovaci.... ...ta s.ra.cka starne a degraduje.... Citovat
Pitroch Odesláno 12. říjen 2024 Odesláno 12. říjen 2024 Koupil jsem LIQUI MOLY Přísada do AdBlue, 21838, 250ml https://www.obchod77.cz/produkt/liqui-moly-prisada-do-adblue-k-21838-liq21838.html Chystam se doplnit nadrz AdBlue na max a pak tam dat toto aditivum. Jen teda vlastne nevim, kolik je presne objem nadrze s Adblue. Tady na foru jsem nasel info o tom, ze by mela byt 22,4l (nerika se nic o EURU) "...Tak výrobce tvrdí:, že nádrž AdBlue má 22,4litru a vydrží na 15.000km. .... " Mam u Toyoty v TP EURO 6 a v manualu je k tomu: Takze ja mam celkovy objem nadrze na cca 20l ? Jde me v zasade o to, jak zjistit spravnou davku aditiva do nadrze .... nevim, jak moc je citlive. Prikladne u VIF aditiva u nafty, je celkem jedno, kdyz to clovek prezene, tady si nejsem jisty .... Citovat
dextrone Odesláno 14. říjen 2024 Odesláno 14. říjen 2024 (upraveno) U Proace jsem poprvé AdBlue doplňoval při prvním rozsvícení kontrolky AdBlue a ujetí cca 10660km. Nádrž je na cca 22L. Doplnil jsem kanystr 10L a kontrolka se již nerozsvítila. Doléval jsem z kanystru pomalu přiloženou hubicí. Při dolévání to v trubkách různě pobublává a tak to jde pomalu. Ono není ani divu, protože nádrž na AdBlue není o moc níž než hrdlo pro dolévání a tak to tam leze pomalu a občas to i ubryndne, nutno stírat hadrem. Jakou správnou dávku aditiva ti nepovím, protože nejde vědět kolik ti tam aditiva přesně zbylo. Jak jsem psal dolil jsem 10L a měl jsem pocit, že víc už se tam nevejde. Přísadu bych dal 50ml, to bude na těch 22L akorát. Já žádnou přísadu do AdBlue nepoužívám. Upraveno 14. říjen 2024 uživatelem dextrone Citovat
Pitroch Odesláno 15. říjen 2024 Odesláno 15. říjen 2024 to: dextrone diky. Jasny, prave protoze s aditivem chci zacit (pokud to ma sanci pomoci od problemu kolem AdBlue, proc ne), tak me zajima max objem nadrze. Vidim to taky napoprve na davku pro 20l = 2x 25 ml aditiva a potom dle toho kolik tam doplnim, az bude hlasit. Vetsinou jsem doplnoval kolem 15l jak ze stojanu, tak z kanystru Zatim zadna zavada s AdBlue nebyla, doufam, ze to tak zustane. Citovat
dextrone Odesláno 22. říjen 2024 Odesláno 22. říjen 2024 Tak jsem také objednal aditivum proti krystalizaci a hlavně zvýšení trvanlivosti AdBlue. Jako soukromé auto toho moc nenajezdí, tak AdBlue doplňuji po delších intervalech. JLM BluBoost 250 ml - ochrana proti krystalizaci - jlmaditiva.cz Citovat
sampon Odesláno 12. listopad 2024 Odesláno 12. listopad 2024 Já mám čerstvě po výměně nádrže AdBlue (již po druhé) první 80tis, teď 160tis. Teď začínám dávkovat aditivum do AdBlue. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.