jiridolejsi11374 Odesláno 6. září 2024 Odesláno 6. září 2024 Ahoj. Jsem týden novým majitelem Peugeot 508 RXH 2.0 blue HDI 133KW. Po jízdě cca 40 km jsem se podíval do motoru a vidím že v expanzní nádržce je voda cca kolem minima. Nechal jsem auto vychladnout a že doleju chladící kapalinu .Po otevření víčka unikl tlak z nádržky a kapalina vystoupala na rysku maxima. Nemám s tímto žádné zkušenosti. Tento vúz je můj první s naftovým motorem .Vlastním ještě Peugeota 407 SW s motorem 1.8 benzín 92 kw a tam se tento jev nikdy neprojevil. Auto jede skvěle teplota motoru těsně pod 90, nepřehřívá se,žádná hláška nevyskakuje diagnostika je bez závad. Má někdo s tímto zkušenosti Poradte prosím Děkuji. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. září 2024 Odesláno 6. září 2024 Je to normální. Je tam tlak, ten to stlačí. Citovat
jiridolejsi11374 Odesláno 18. prosinec 2024 Autor Odesláno 18. prosinec 2024 Tak jenom pro info,kdyby se s tím někdo potkal, tak normální je že v expanzní nádobě je tlak U mě se to však začalo chovat jako prasklé těsnění pod hlavou s tím rozdílem,že se motor nepřehříval.Test spalin ukázal na spaliny v chladící kapalině.Na vině byl špatný chladič na EGR ventilu.Už je vyměněný a vše je v naprostém pořádku. Péťa a HonzaC2 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.